Gość: mysz IP: *.pwsbia.edu.pl / 172.16.0.* 24.06.03, 11:26 hej:) czy ktos ma działke nad Liwcem moze? niedaleko łochowa? sama mam niedaleko, ale nie znam nikogo z tamtąd, moze sie zapoznamy??:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: And Re: działki IP: *.acn.pl 25.06.03, 17:00 Witaj myszo (czy też raczej myszu)! Pewnie się raczej nie poznamy, bo ja z kolei mam działkę w Wildze (czyli ok. 100 km od Łochowa), ale pomyślałem sobie, że chyba brakuje na tych stronach forum (oczywiście wielowątkowego) poświęconego działkom rekreacyjnym. Może byłoby zainteresowanie, bo przecież swoje przemyślenia czy też wspomnienia (czasem baaardzo sympatyczne!) mają nie tylko właściciele takich działek, ale także często dorosłe już dzieci, nie mówiąc już o licznych gościach. Może zatem ktoś by się zdecydował i takie forum założył (obawiam się, że spędzam chyba zbyt mało czasu przed komputerem i w związku z tym to nie będę ja). PS Życzę miłego wypoczynku, zero komarów i baardzo dużo niezdrowej żywności spożytej (wraz z odpowiednią popitką) w licznym i sympatycznym gronie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysz Re: działki IP: *.pwsbia.edu.pl / 172.16.0.* 26.06.03, 10:46 hej And. Jestem mysza, rodzaj zenski:) No rzeczywiscie pewnie raczej sie nie spotkamy, mój szef ma dzialke w wildze, i strasznie duzo opowiadał o niej, nawet plany przynosił:) musi tam byc fajnie w tej wildze:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: And Re: działki IP: *.acn.pl 27.06.03, 19:17 O rrrany! Rzeczywiście! Nnnnoooo, jeżeli polonista (sic!) nie odróżnia już rodzajów gramatycznych, to znaczy, że najwyższy czas pójść mu na urlop (całe szczęście, że to już za tydzień). Na swoje usprawiedliwienie mogę powiedzieć, że był to mój drugi wpis (w życiu!!!) na jakimkolwiek forum. A w Wildze faktycznie jest fajnie, choć z przyjemnoscią odwiedzam także inne miejscowości letniskowe tego typu, np. Fronołów nad Bugiem. Czasami nie wiem, co jest lepsze: mieć działkę rekreacyjną, czy też mieć znajomych, których można na takiej działce odwiedzić? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś