Gość: Pomorze IP: *.177.wmc.com.pl 20.09.07, 13:02 Moimi faworytami sa: 1. Warszawa (mimo wszystko) 2. Kraków 3. Wrocław 4. Poznań 5. Gdańsk 6. Szczecin 7. Toruń Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kasiunia Re: Najpiękniejsze miasta Polski - ranking IP: 213.17.180.* 20.09.07, 14:26 Warszawa - nie tak brzydka jak mówią, trzeba tylko oddalić się nieco od dworca, Kraków - przereklamowany, już mnie nudzi ten zachwyt nad tym miastem, pamiętam dużo zaniedbanyc, nieodmalowanych budynków, na Kazimierzu super klimat jak dla mnie Wrocław - jeszcze nie byłam Poznań - trudniej mi byc obiektywna gdyż spędziłam tu 25 lat (moje rodzinne miasto), przytulny i dużo się odnawia Gdańsk - zdecydowanie najpiekniejszy z miast jakie widziałam w Polsce Szczecin - delikatnie mówiąc brzydki, szary, brudny, smutny, tramwaje tragiczne Toruń - słabo pamietam ale pozytywnie. Tyle ode mnie, nie chciałam nikogo obrażać,każdy ma prawo do swoich odczuć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Najpiękniejsze miasta Polski - ranking IP: 62.233.177.* 23.09.07, 19:42 Gdynia Wrocław Warszawa Odpowiedz Link Zgłoś
igor1993 Re: Najpiękniejsze miasta Polski - ranking 14.04.09, 11:53 1. Warszawa (kocham to miasto ponieważ to moje rodzinne strony, mam do niej sentyment,zawsze dużo się dzieje, mamy ładną kameralną starówkę, Łazienki no i długo by wymieniać) 2. Trójmiasto 3. Lublin 4. Toruń Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Znawca Re: Najpiękniejsze miasta Polski - ranking IP: 82.177.28.* 26.01.10, 17:35 Myślę ,że to będą te miasta : Gdańsk,Wrocław,Poznań,Lublin,Kołobrzeg,Toruń,Kraków,Warszawa(tylko dlatego ,że STOLICA) Odpowiedz Link Zgłoś
simr1979 Re: Najpiękniejsze miasta Polski - ranking 13.12.07, 13:31 Gość portalu: Kasiunia napisał(a): > Poznań - trudniej mi byc obiektywna gdyż spędziłam tu 25 lat (moje > rodzinne miasto), przytulny i dużo się odnawia > Szczecin - delikatnie mówiąc brzydki, szary, brudny, smutny, tramwaje tragiczne Nie wiem doprawdy dlaczego Pyry tak nie znoszą Szczecina - nie jest to może cudnej urody miasto, ale przynajmniej nikt by tu nie nazwał "zamkiem" ponurej kupy brudnego kamienia z 1910 roku, ukochanej przez Adolfa Hitlera.... Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: Najpiękniejsze miasta Polski - ranking 15.12.07, 08:30 Kraków - cały, numer 1 - bez dyskusji Sandomierz - Stare Miasto Toruń - -"- Gdańsk - - "- Zamość - Stare Miasto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marjo Re: Najpiękniejsze miasta Polski - ranking IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.08, 14:26 Polecam Zamość latem i zimą. W lecie można tutaj się schodzić do bólu.Jak znudzi się miasto można wypaść na piękne Roztocze.Noca można poczuć atmosferę magicznego miasta siadając w któryms z ogródków piwnych na Staryn mieście i delektując się podcieniami kamieniczek pięknie oświetlonymi... i tą przecudowną atmosferą. Zreszta zobaczcie na www.zamosc.pl czy wiecie,że Zamość jedt drugim miastem po prawej stronie Wisły , które posiada ZOO, DO 18-TEGO wieku funkcjomowała tutaj filia Akademii Krakowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Najpiękniejsze miasta Polski - ranking IP: 188.191.206.* 20.07.11, 18:17 ZOO beznadziejne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pomorze Re: Najpiękniejsze miasta Polski - ranking IP: *.177.wmc.com.pl 23.01.08, 20:07 > Szczecin - delikatnie mówiąc brzydki, szary, brudny, smutny, tramwaje tragiczne > Nie wiem doprawdy dlaczego Pyry tak nie znoszą Szczecina - nie jest to może cud > nej urody miasto www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=414875 www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=414875&page=2 Całkiem ładne foty jak na "brzydkie i szare miasto" nieprawdaż? Odpowiedz Link Zgłoś
rozalka81 Re: Najpiękniejsze miasta Polski - ranking 23.02.08, 18:09 Widziałam fotki, nocą, przy odpowiednim oświetleniu wszystko wygląda korzystniej, bardziej efektownie, nie widać syfu i brudu aż tak jak w dzień. I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nicka Re: Najpiękniejsze miasta Polski - ranking IP: *.173.31.176.tesatnet.pl 10.03.09, 13:36 mnie sie tam nie podoba pyry maja ładniejsze miasto ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: log Re: Najpiękniejsze miasta Polski - ranking IP: 178.56.43.* 25.09.10, 13:49 zdecydowanie Kielce sa najpiekniejsze,piekne miasto i piekne okolice.Rzadko ktore miasto wojewodzkie nie tylko w Polsce ale i w Europie ma tak piekne okolice.Najbrzydsze sa Katowice i Sosnowiec - brud,smrod,ubostwo i wszechobecny komunizm widzany w infrastrukturze oraz w ludziach Odpowiedz Link Zgłoś
wakacjomaniak.pl Re: Najpiękniejsze miasta Polski - ranking 04.04.11, 14:03 Według mnie najpiękniejszym miastem Polski jest ... mimo wszystko Poznań. wakacjomaniak.pl/najpiekniejsze-miejsca-w-polsce-czesc-trzecia/ Odpowiedz Link Zgłoś
rozalka81 Re: Najpiękniejsze miasta Polski - ranking 23.02.08, 18:03 Zamek w Poznaniu jest akurat jednym z najładniejszych obiektów jakie widziałam w tym mieście, chyba dawno nie byłes w Poznaniu - "ponura kupa kamieni", z których jest zbudowany Zamek od ładnych kilku lat jest jest oczyszczana, ma teraz piękny piaskowy kolor. W Szczecinie niestety za mało jest takich inicjatyw, miasto wygląda na zabiedzone, minusem jest też w zasadzie brak starówki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: Najpiękniejsze miasta Polski - ranking IP: *.eranet.pl 29.06.08, 21:48 To chyba koleżanka dawno w Szczecinie nie była ;/ Bo zamek, stare- nowe miasto, czy chociaż katedra to już spore przedsiewzięcia tego typu ;D Pozdrawiam i zapraszam ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucyna Re: Najpiękniejsze miasta Polski - ranking IP: 217.96.105.* 30.05.08, 21:09 1. Kraków. 2. Wrocław 3. Gdańsk 4. Przemyśl!!! 5. Toruń 6. Lublin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poznaniaki skąpce Poznaniakow nikt nie lubi , a szczecin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.09, 17:16 duzo ladniejszy od poznania smierdzacego. Szczecin jest zielony i zabytkowy a poznan co? slynie z gó...zjadów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdemaskowany troll Re: Poznaniakow nikt nie lubi , a szczecin IP: *.dip.t-dialin.net 27.08.09, 16:01 wypowiedz powyzej nalezy z pewnoscia do niejakiego (nijakiego :-)) tzw. "zachodniopomorski´ego" , ktorego styl wypowiedzi jest jak odcisk palca. Porownaj: forum morze. Zenujacy czlowiek i raczej baba niz chlop. 1.Gdansk 2.Krakow Odpowiedz Link Zgłoś
plock_i_okolice ***Najpiękniejsze miasta w Polsce""" 12.11.08, 18:01 Płock - Piastowska stolica w sercu Polski - Najpiękniej położone miasto świata! Odpowiedz Link Zgłoś
plock_i_okolice ***Najpiękniejsze miasta w Polsce*** 12.11.08, 18:09 Zapraszam także tu: fotoforum.gazeta.pl/72,2,857,73952837,73952837,0,2.html?noi=1 i tu: www.mapa.studiopasja.pl/plock/index.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: Najpiękniejsze miasta Polski - ranking IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.10, 14:35 Giżyco nad Niegocinem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulina Re: Najpiękniejsze miasta Polski - ranking IP: *.centertel.pl 24.10.11, 22:10 SANDOMIERZ!!! Boski, urokliwy, zabytkowy, romantyczny!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Najpiękniejsze miasta Polski - ranking IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.07, 21:20 1. Janikowo 2. Warszawa 3. Gdańska 4. Poznań 5. Kraków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qas Re: Najpiękniejsze miasta Polski - ranking IP: *.tvgawex.pl 27.08.09, 15:19 Bydgoszcz-starowka,bulwary,spichrze,stary rynek,wyspa mlynska,wenecja bydgoska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gdgdg Re: Najpiękniejsze miasta Polski - ranking IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.11, 00:30 ale naprawde nie rozumiem co moze byc ladnego w gdansku moze tereny koło moreny i politechniki i park oliwski ale tak ciezko rpzejechac miedyz jednyma drugim, że już lepiej wcale nie jeżdzic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: że jak? Re: Najpiękniejsze miasta Polski - ranking IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.12.07, 02:20 "1. Warszawa (mimo wszystko)" Mimo czego konkretnie? Odpowiedz Link Zgłoś
erombek Re: Najpiękniejsze miasta Polski - ranking 17.12.07, 02:21 Pszczyna i Wroclaw Odpowiedz Link Zgłoś
podroznik_pl Re: Najpiękniejsze miasta Polski - ranking 06.01.08, 19:21 1. Płock 2. Gdańsk 3. Kraków 4. Wrocław 5. Toruń Odpowiedz Link Zgłoś
abb-as Re: Najpiękniejsze miasta Polski - ranking 06.01.08, 19:59 > że jak napisał: > "1. Warszawa (mimo wszystko)" > Mimo czego konkretnie? Mimo zdrowemu rozsądkowi zapewne :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Najpiękniejsze miasta Polski - ranking IP: *.technika.net.pl 28.01.08, 19:43 sanok lublin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Najpiękniejsze miasta Polski - ranking IP: *.acn.waw.pl 05.02.08, 18:53 Kolejny łańcuszek bez większego sensu! Ludzie czy nie macie nic lepszego do roboty tylko nabijacie tak bezsensowne posty?! Wiadomo od dawna: każdemu podoba się coś innego i na co innego będzie głosował! I żadna średnia nie jest tu miarodajna. Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy.z20 Re: Najpiękniejsze miasta Polski - ranking 10.02.08, 13:47 Umieściłbym Kraków na 1. miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PRZEMO Re: Najpiękniejsze miasta Polski - ranking IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.08, 00:05 Mój ranking: 1.Kraków 2.Gdańsk 3.Wrocław 4.Poznań 5.Warszawa 6.Toruń 7.Szczecin 8.Lublin 9.Olsztyn 10.Opole Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Orestes Re: Najpiękniejsze miasta Polski - ranking IP: *.dslgb.com 07.07.08, 00:40 Wroclaw Sopot Gdansk Krakow Torun Gdynia (gl. polozenie) Reszta miast (wiekszych oczywiscie) nie warta jest wyszczegolnienia Warszawa byla ladna przed wojna, teraz jest koszmarna (z wyjatkami)! Niestety Hitler i Stalin zrobili swoje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aska Re: Najpiękniejsze miasta Polski - ranking IP: *.icpnet.pl 27.04.08, 00:40 Warszawa-okropna ,szara,brudna Kraków-tylko Rynek i Wawel warte polecenia,brudny Wrocław-piękne stare miasto,umiarkowanie czysty Poznań-ładny i czysty Gdansk-stare miasto cudowne,do tego Gdynia i Sopot i własciwie najpiękniejsze z tych co znam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oho Re: Najpiękniejsze miasta Polski - ranking IP: *.dynamic.chello.pl 10.04.13, 22:14 Oho, sprzątaczki też tutaj głosują! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Najpiękniejsze miasta Polski - ranking IP: *.gprs.plus.pl 27.04.08, 14:00 miasta.gazeta.pl/olsztyn/51,78967,3953264.html?i=0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Najpiękniejsze miasta Polski - ranking IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 12.07.08, 12:59 Mój ranking to: 1.Kraków 2.Toruń 3.Wrocław 4.Gdańsk 5.Poznań 6.Wałbrzych 7.Szczecin We wszystkich miastach byłem i według mnie Gdyby bardziej zadbali o Wałbrzych stanowczo mógłby stanąć na 1 miejscu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ap Re: Najpiękniejsze miasta Polski - ranking IP: *.swidnica.mm.pl 29.09.09, 17:50 Nie wiem co mogłoby być pięknego w Wałbrzychu:) mimo najszczerszych chęci nic pięknego bym się nie dopatrzyła... Moja czołówka: Wrocław Kraków Świdnica Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Najpiękniejsze miasta Polski - ranking IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.08, 17:26 Złota dwudziestka piątka: * Białystok * Bielsko-Biała * Bydgoszcz * Cieszyn * Gdańsk * Grudziądz * Kalisz * Kielce * Kraków * Legnica * Lublin * Łódź * Olsztyn * Płock * Poznań * Przemyśl * Radom * Rzeszów * Tarnów * Toruń * Skierniewice * Warszawa * Włocławek * Wrocław * Zamość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ejkejej Re: Najpiękniejsze miasta Polski - ranking IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.08, 23:35 Wszystkie miasta w jakich bylem : Olsztyn - rodzinne miasto ! sentyment nie bede oceniac :D Krakow - wg. mnie przereklamowany tylko wawel wart uwagi Gdańsk - Ładny Kielce - poza ul. Sienkiewicza to duża wieś Poznań - Brzydka mała starówka i wogole miasto bez zycia Lublin - W porządku Katowice - stan drog koszmarny ! Łódź - STAN DROG JESZCZE BARDZIEJ KOSZMARNY niz w katowicach korki korki i jeszcze raz korki :) Wrocław - Śliczny rynek ostrow tumski a wyspa przy rynku w nocy jest oszałamiająca Szczecin - troche szary ale ok Legnica - Bardzo ładne miasto Warszawa - raz piekna raz paskudna polaczenie starych budynkow z nowymi wiezowcami nie wyglada zbyt imponujaco Końskie - KOZACKIE !! :D Toruń - Brudne ale ok Leszno - fajny aqua park Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Najpiękniejsze miasta Polski - ranking IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.08, 10:30 Poznań jest ok. Ale Katowice i Kraków w pełni się zgadzam. Ale są też piękne miasta, które nie są w ogóle wypromowane: BIELSKO- BIAŁA, GRUDZIĄDZ, PŁOCK... Odpowiedz Link Zgłoś
niebiesko Re: Najpiękniejsze miasta Polski - inny ranking 18.07.08, 13:58 - Serock - Kraków - Gdańsk Odpowiedz Link Zgłoś
misza36 Re: Najpiękniejsze miasta Polski - ranking 18.07.08, 16:32 w tych co bylem 1 gdansk 2 krakow 3 torun 4 przemysl 5 rzeszow 6 sandomierz 7 wroclaw 8lublin najbrzydsze w ktorych bylem 1 radom 2 sosnowiec bytom katowice zabrze 3 starachowice 4 gorzow wlk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Traveler Re: Najpiękniejsze miasta Polski - ranking IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.08, 13:53 1. Lublin!!! 2. Szczecin (za kamienice i wały chrobrego) 3. Kraków 4. Sandomierz 5. Przemyśl 6. Toruń 7. Świdnica 8. Warszawa (ma naprawdę piękne miejsca!) 9. Kazimierz Dolny 10. Zamość Odpowiedz Link Zgłoś
selec Re: Najpiękniejsze miasta Polski - ranking 27.08.08, 21:58 Wrocław Kraków Toruń Gdańsk Warszawa Lublin Poznań Szczecin Odpowiedz Link Zgłoś
maranty Re: Najpiękniejsze miasta Polski - ranking 29.08.08, 21:01 1. Żywiec 2. Bielsko-Biała 3. Kraków 4. Świdnica bardzo mi się też podoba Opole, Nowy Targ. Odpowiedz Link Zgłoś
vicealigator a Łódź ? 15.11.08, 11:01 najbardziej niedoceniane miasto Polski www.toya.net.pl/~jubeka/fotolodz/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
homoviatrus Re: Najpiękniejsze miasta Polski - ranking 25.11.08, 20:27 A ja dołączam do tej listy pierwszą stolicę Polski, czyli Gniezno. Szczególnie jego przepiękną katedrę na Wzgórzu Lecha wraz z cennymi Drzwiami Gnieźnieńskimi. Po pracach konserwatorskich jest to cacuszko! Odpowiedz Link Zgłoś
krogulec13 Re: Najpiękniejsze miasta Polski - ranking 25.11.08, 21:43 Warszawa Kraków Wrocław Toruń Gdańsk Lublin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mani-2 Re: Najpiękniejsze miasta Polski - ranking IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.08, 19:34 oj buraczki, wymieniacie największe i najbardziej popularne miasta, ale to nie mój problem, że nie rozumiecie tematu... 1. Jelenia Góra 2. Cieszyn 3. Świdnica 4. Jawor 5. Kraków 6. Bytom 7. Kłodzko 8. Krynica Zdrój 9. Brzeg 10. Żory 11. Wrocław 12. Legnica 13. Lwów Njawiększa padaka: Szczecin Gdańsk Kazimierz Dolny Warszawa Częstochowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaktus Re: Najpiękniejsze miasta Polski - ranking IP: *.152.143.142.dsl.dynamic.eranet.pl 16.01.10, 19:48 Żory ładniejsze od Kazimierza Dolnego? Niezły gust. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martyna Re: Najpiękniejsze miasta Polski - ranking IP: 192.156.102.* 04.02.09, 09:09 Toruń Zamość Sandomierz Jelenia Góra Reszel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anulka:) Re: Najpiękniejsze miasta Polski - ranking IP: 88.220.143.* 20.05.09, 21:26 pierwsze dużych miasta: 1.Poznań 2.Wrocław 3.Kraków 4.Rzeszów 5.Toruń mniejsze miasta to: 1.Przemyśl 2.Sanok 3.Sopot 4.Krynica 5.Sandomierz Odpowiedz Link Zgłoś
bazyl82 Re: Najpiękniejsze miasta Polski - ranking 05.12.08, 03:33 1.Kazimierz 2. Wrocław 3. Gdańsk 4. Zamość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X-X_x Re: Najpiękniejsze miasta Polski - ranking IP: *.teoc.pl 07.12.08, 15:42 Zdecydowanie Łódź.To niedoceniane przez wielu miasto,uważane za brudne posiada napiekniejszy w Polsce deptak(Nowy Świat?litości),cudowne centrum handlowe manufaktura wybudowane w starej fabryce a do tego wspaniałe pałace i architektura przemysłowa która nie ma sobie rówwnych w całej Europie. www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=505673 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Re: Najpiękniejsze miasta Polski - ranking IP: *.gorzow.mm.pl 26.01.09, 22:34 1 Zakopane 2 Szczecinek 3 Wałcz 4 Gdańsk 5 Gdynia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ak Re: Najpiękniejsze miasta Polski - ranking IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.09, 18:18 1.Kraków 2.Gdańsk 3.Zamość 4.Wrocław 5.Toruń Odpowiedz Link Zgłoś
oryginal23 Re: Najpiękniejsze miasta Polski - ranking 06.02.09, 19:15 Kraków-stare miasto i Kazimierz. Gdańsk-stare miasto. Wrocław-cały,ale latem. Warszawa-cała wiosną. Lanckorona-jako maleństwo urbanistyczne. Szklarska Poręba-w upalny dzień. 23. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pocokomuZakopiec Re: Najpiękniejsze miasta Polski - ranking IP: 217.153.162.* 10.02.09, 13:54 1/Przemyśl; 2/Toruń; 3/Wrocław; 4/Sandomierz; .... 36788908587/ Wałbrzych 264533333333333333333336754687487487766789567585/ Warszawa i Norylsk Odpowiedz Link Zgłoś
impresja_switu Re: Najpiękniejsze miasta Polski - ranking 20.02.09, 18:00 Oj, zdecydowanie Kraków!:) Wspomnę jeszcze, że istnieje takie niewielkie maisto, Bielko-Biała, do którego serdecznie zapraszam:) Od prau lat bardzo prężnie się rozwija. Warto przyjechać szczególnie na Bielską Zadymkę Jazzową oraz święto Ulicy 11 Listopada. Z tej okazji zorganizowanych jest mnóstwo atrakcji, koncertów, stoisk promocyjnych i cała ulica zmienia się nie do poznania:) Można zwiedzić też Zamek Sułkowskich (związany z legendą Klimczoka ze Szczyrku) i wiele innych ciekawych miejsc:) Miasto samo w sobie już jest bardzo ładne:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benia Re: Najpiękniejsze miasta Polski - ranking IP: 79.139.56.* 23.03.09, 13:31 Zdecydowanie Rzeszów!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AnnaiGrzegorz Re: Najpiękniejsze miasta Polski - ranking IP: *.toya.net.pl 25.03.09, 14:05 Myślę,że warto też piękno miasta opisać ze względu na położenie,i tak:Kazimierz dolny-piękne położenie nad Wisłą,do tego na wzgórzach Zakopane-w tle majestatyczne Tatry Sopot-morze i wzgórza z widokiem na morze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: Najpiękniejsze miasta Polski - ranking IP: 88.220.143.* 12.05.09, 15:30 1.Sanok 2.Nowa Sól 3.Jarosław 4.Przemyśl 5.Krynica Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taaaa Re: Najpiękniejsze miasta Polski - ranking IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.09, 18:55 ja nie wiem czemu ludzie sie podniecaja tak tym krakowem normalne miasto umywa sie do warszawy wroclawia czy chociazby torunia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beka Re: Najpiękniejsze miasta Polski - ranking IP: *.dynamic.chello.pl 10.04.13, 22:21 No tak, człowiek, który w jednym zdaniu popełnia około piętnastu błędów tego nie zrozumie. Kraków podoba się ludziom inteligentnym, wrażliwym i kulturalnym, a nie chamom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SzymonIV Re: Najpiękniejsze miasta Polski - ranking IP: 188.24.217.* 07.09.09, 11:35 Warszawa brzydka? To chyba siedziałeś u ciotki, w starych kamienicach na Pradze ;) pl.tourismtome.com/user,Szymon,talbum,5ba8741df9 pl.tourismtome.com/user,Szymon,talbum,db7830059b Jeśli to jest brzydka Warszawa to mamy w Polsce same brzydkie miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
ponis1990 Re: Najpiękniejsze miasta Polski - ranking 12.01.25, 13:40 Ja sie doczepię pod tą podgryzkę do kogoś, opowiem, jak było z Warszawą u mnie ;p Za dziecka pojechałam z mamą do cioci w Warszawie... która mieszkała właśnie na Pradze :D Miałam więc przez lata obraz tego miasta jako szarobury i brzydki, jak u mnie na niektórych dzielnicach Śląska (mam nie zwiedzała tam nic ze mną, tylko Stare Miasto). Ba, technologicznie bylismy wtedy na Śląsku do przodu jeśli chodzi o tramwaje np. W zeszłym roku miałam okazję na wycieczkę do Warszawy z synem. Człowiek już trochę starszy, trochę widział, mógł sobie porównać... No i zdecydowanie zmieniłam zdanie, Warszawa ma swój urok! Nie wiedziałam na przykład, że jest tyle pałaców wszędzie. Park łazienkowski to absolutna wspaniałość. PKiN też bardzo mi się podobał. Stare Miasto w porownaniu do choćby Gdańska, takie se . Monumentalne gmachy głównych siedzib urzedów i ministerstw. Nie chciałabym mieszkać w warszawie, oszalałabym, za duzo ludzi, korki, szum... Ale na pewno nie powiem, że jest to miasto brzydkie, ma swój urok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROSTE Re: Najpiękniejsze miasta Polski - ranking IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.09, 22:50 Warszawa to jedno z najbrzydszych miast. 1. Zamość 2. Kraków 3. Gdańsk 4. Poznań Odpowiedz Link Zgłoś
pietruch8920 Re: Najpiękniejsze miasta Polski - ranking 22.04.09, 18:30 Mój Ranking: 1.ŁÓDŹ-(śliczne miasto ludzie nie dostrzegają piękna Łodzi,fakt budynki są trochę zaniedbane ale spokojnie...)temu winne sa władze bo mają za wygodne stołki żeby ruszyc swoje 4 litery...i tak powiem!!! 2.Kraków... 3.Poznań... 4.Wrocław... 5.Nowe Miato nad pilicą...(małe miasteczko niedoszłe hoolywood:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek Re: Najpiękniejsze miasta Polski - ranking IP: *.tvgawex.pl 27.08.09, 15:18 Warszawa Wroclaw Poznan Bydgoszcz Czestochowa Odpowiedz Link Zgłoś
libl Re: Najpiękniejsze miasta Polski - ranking 18.05.09, 10:07 To i ja swój ranking przedstawię :) 1. Poznań (tu jestem nieobiektywny :)) 2. Gdańsk 3. Toruń 4. Warszawa 5. Sandomierz 6. Frombork 7. Kraków 8. Lublin 9. Białystok 10. Wrocław To taka całkowicie subiektywna dziesiątka poznaniaka :) Odpowiedz Link Zgłoś
under-grund Re: Najpiękniejsze miasta Polski - ranking 29.05.09, 12:04 jak dla mnie sa tylko dwa piekne miasta w Polsce: Białystok (pełne życia i różnorodnej kultury), oraz Kraków (tego chyba nie musze uzasadniać) Odpowiedz Link Zgłoś