Gość: pl bzdury, zęmsta za usunięcie z kwatery IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.09, 16:59 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rn villa plaza przestrzega ciszy nocnej!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.09, 19:17 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc były Re: villa plaza przestrzega ciszy nocnej!!!!! IP: 195.128.228.* 21.10.09, 10:04 coś dużo tych wymeldowań ma ta luksusowa wiejska willa ale widać że właściciele zdesperowani niestety komuna sie już skończyła razem z nimi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rn następny mądrala IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.09, 10:47 zdesperowani śmieszny jesteś,komuna się zkończyła to prawda i libacje w pokojach po 22 również.buraku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rn Re: villa plaza przestrzega ciszy nocnej!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.09, 11:00 chciałbyś ,żeby się ktoś skończył,zazdrośniku,zawistny były gościu,to takie typowe dla nieudacznego polaka.pracuj więcej!!!!też bedziesz miał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rp negatywne opinie wystawiły złośliwie 4 osoby IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.09, 16:06 wszystkie negatywne wypowiedzi to złośliwość czterech osób ,które musiały opuścić kwatery za zakłócanie ciszy nocnej.Obiekt przestrzega ciszy nocnej i nic tego nie zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAZUR Koniecznie przeczytać !!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.09, 13:42 Re: Nagorszy pensjonat/ hotel Villa Plaza w Rucia Autor: Gość: właściciel IP: 195.128.228.* 21.10.09, 09:59 Odpowiedz dajcie mi już spokuj przecież i tak musicie buraki przyjeżdzać i możecie pisać co chcecie mam was w dupie. Mogłem mieć wątpliwości czytając opinie, czy to aby nie nagonka, ale tym tekstem właściciele je rozwiali. Oni nie są od nas.!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rn mazur chyba jesteś z branży!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.09, 19:07 od kiedy ustroń leży na mazurach?????????????mazurze!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAZUR Koniecznie przeczytać !!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.09, 13:45 Re: Nagorszy pensjonat/ hotel Villa Plaza w Rucia Autor: Gość: właściciel IP: 195.128.228.* 21.10.09, 09:59 Odpowiedz dajcie mi już spokuj przecież i tak musicie buraki przyjeżdzać i możecie pisać co chcecie mam was w dupie. Mogłem mieć wątpliwości czytając opinie, czy to aby nie nagonka, ale tym tekstem właściciele je rozwiali. Oni nie są od nas.!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rn to twoje rozumowanie mazur IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.09, 18:25 takie myślenie to napewno w twoim stylu.Tu się dba o gości i dba się o ich spokój ,szczególnie w nocy,dlatego są tacy ,którzy chętnie tutaj wracają.twoja banda rozrabiaków już na szczęście w villa plaza nie zawita. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziomal przyjezdny Re: to twoje rozumowanie mazur IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.09, 22:31 Burak, obiekt, awanturnik, idiota, debil.....itp. KOBIETO..... masz strasznie ograniczony zasób słów....!!!!!!!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rn ziomal ,za to ty błyskasz inteligencją IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.09, 08:52 szkoda ,że tylko z ukrycia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rn ziomal jaki ty jesteś inteligętny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.09, 08:54 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rn miłego dnia drodzy goście forum!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.09, 08:58 z Rucianego Nidy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rn podziękowania dla gazety wyborczej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.09, 09:08 villa plaza dziękuję gazecie wyborczej(forum),obiekt dzięki forum zyska gości ,którzy pragną w spokoju odpocząć na mazurach.Forum pokazuje jasno ,że dla awanturników zakłócającym ten spokój tutaj miejsca brak ,także jak masz zamiar przyjechać do villa plaza z myślą urządzania głośnych libacji alkoholowych to rzeczywiście omijaj to miejsce z daleka!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rn popularność villa plaza! rośnie!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.09, 09:16 chyba trafimy na formu do PUDELKA,stajemy się bardziej popularni od DODY,he he .DZIĘKUJEMY DRODZY FORUMOWICZE!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AntyDoda Re: popularność villa plaza! rośnie!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.09, 10:13 za taką popularność to ja dziękuję. Doda zyskała opinię najgłupszej blondyny pod słońcem a szefowa willi chce być głupszą blondyną? może jej popularność wyjdzie na światło dzienne i wtedy każdy wczasowicz będzie wiedział żeby od willi trzymać się z dala bo z przygłupami lepiej nie zaczynać tematu bo przecież pustakowi nie można przetłumaczyć że jest pustakiem... pustak zawsze ma się za najmądrzejszego... pozdrawiam noclegownię 130zł płatne z góry bez paragonu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nr sam jesteś pustakiem,nerwusie!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.09, 16:51 jak wypisujesz takie bzdury to o twojej pustce świadczy,jełopie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rn jak wypisujesz takie bzdury IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.09, 16:58 żałosny ,pełen zazdrości i nienawiści wielki człowieku ukryty za klawiaturą.twoje miejsce jest na forum pudelka tam byś się pewnie wykazał swoją błyskotliwością. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rn sam jesteś żałosnym pustakiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.09, 17:05 w za dużym kapeluszu.allegrowiczu oszuście z ustronia!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AntyDoda Re: sam jesteś żałosnym pustakiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.09, 20:58 nono, szefowa błyskotliwa ale za to mało spostrzegawcza... Antydoda to raczej rodzaj żeński. no cóż, czego się spodziewać po tak zdesperowanej właścicielce obiektu... nie ważne spostrzegawczość tylko kultura osobista... trzeba pokazać byłym i przyszłym klientom jakiego słownictwa używa się na "obiekcie". Uwaga! Uwaga! Każdy klient noclegowni wyjdzie z owej z pseudonimem Buraka:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rn to pseudo jest na wyłączność dla ciebie buraku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.09, 21:31 za rozrabianie ,twoje ubliżanie nie jest w stanie nikogo obrazić a satysfakcją jest dla mnie ,że ciebie boli i jeszcze będzie długo bolało . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AntyDoda Re: to pseudo jest na wyłączność dla ciebie burak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.09, 22:12 przyjacielu mnie nie boli nic poza bokami bo zrywam je przez Ciebie ze śmiechu:) a o Buraku nie w pierwszej już wypowiedzi czytam. Ps. Skąd ta pewność że jestem rozrabiaką jeśli nie wiesz kim jestem... >>>podpowiedź<<<nigdy moja noga nie przekroczyła Twojego "obiektu" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rn przekroczyła ,przekroczyła i wiem kim jesteś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.09, 09:32 dlatego się zwracam do ciebie po imieniu ,buraku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AntyDoda Re: przekroczyła ,przekroczyła i wiem kim jesteś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.09, 10:10 ooo coś nowego. moja noga przekroczyła Twój próg? to ciekawe... bo nawet nie wiem gdzie leży ta wasza Ruciana-Nida... no ale OK, wykazuj się dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rn to jest właśnie poziom pudelka antydodo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.09, 17:19 przygłupie z ustronia,pustaku z pogrzebień,awanturniku z piec,zalogujcie się na pudelku ,tylko o nas wspominajcie czasami .pudelek to jest poziom dla was ,życzę gorącej klawiatury inteligencjo!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rn książka skarg i zażaleń jest u turbodymomena IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.09, 09:36 jak to nie wystarczy to pisz do borsuka , złośliwy buraku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: książka skarg i zażaleń jest u turbodymomena IP: *.osowa.gda.osk.pl 09.08.10, 23:19 Nie wiem czy to wasze pisanie ma sens, ale ja jade gdzie indziej. Opowiesci o miejscu brzmia ponuro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: Nagorszy pensjonat/ hotel Villa Plaza w Rucia IP: *.metrointernet.pl 14.07.10, 22:11 zgadzam się z powyższym zupełnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zakręcony Re: Nagorszy pensjonat/ hotel Villa Plaza w Rucia IP: 213.251.189.* 14.08.10, 00:16 lol, jak to czytam to aż mnie dreszcze przechodzą ale bez moich 3 groszy sie nie obedzie:) 1. Po takich opisach teoretycznie można zawiesić działalność :) całe szczęście że nie wszyscy biorą udział w dyskusjach i je czytają więc istnieje szansa że "ktoś przyjedzie" 2. wnioskuję z opisów że osoby które prowadzą ten "pensjonat" zajmują sie tym tylko na okres "zapotrzebowania turystycznego" i dlatego tak sie dzieje - że "cisza nocna" i "dbałosć" . Prawdopodobnie jak sie dorobią na turystach następnej "villi" to wtedy tą oddadzą do pełnej dyspozycji gości :)_ 3. i tak sobie myślę że byłoby na 100% inaczej gdyby właściciele obiektów zrozumieli że w czasie wakacji powinni być tylko zarządcami obiektu czystość toalet,świeża pościel, odkurzanie pokoi a nie pełnić stanowisko "WOŻNYCH W BURSACH" a oddanie pomieszczenia kuchennego do dyspozycji wczasowiczów to "zasrane minimum ze strony właściciela" a jak mu sie to nie podoba to niech zmieni branże na wypas świń , a nie turystykę. A najlepiej to taki właściciel powinien sie wyprowadzić na okres wakacji i zatrudnić opiekuna recepcjoniste - tylko że wtedy nie można brać bez rachunku:D pozdrawiam wszystkich i życzę wspaniałego wypoczynku w normalnych warunkach , bez ciszy nocnej, z miejscem do grilowania i w otoczeniu przyjaznym dla małych dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczupaczek Re: Nagorszy pensjonat/ hotel Villa Plaza w Rucia IP: *.rtfm.pc.pl 22.06.13, 21:11 Byliśmy tam w 2 pary przez ponad tydzień i z całą odpowiedzialnością polecam. Właściciele bardzo w porządku, dbają o gości, pensjonat dobrze wyposażony (duża jadalnia, pokoje z balkonem itd.), do plaży 30m, oprócz tego na zewnątrz miejsce do posiedzenia i na grilla. Nie ma problemu żeby siedzieć po nocy o ile ludzie zachowują się normalnie i nie przeszkadzają innym. Jednym słowem polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: Nagorszy pensjonat/ hotel Villa Plaza w Rucia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.13, 10:34 Polecam to miejsce. Właściciele mili jak mało kiedy. Domek piękny, urządzony w wielkim gustem. Byłam na weekend i zauroczyło mnie to miejsce. Właściciele uśmiechnięci, bardzo przemili, pomocni. Czyściutko, ładnie. Poprzednie opinie- chyba z kosmosu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Nagorszy pensjonat/ hotel Villa Plaza w Rucia IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.05.15, 19:03 Właśnie wróciłam z majówki w Villi Plaza- pokoje bardzo ładne, duże z pięknym widokiem na jezioro. Ogólnie bardzo czysto i spokojnie- widać, że właściciele o to dbają. Ogólnie jestem bardzo zadowolona. Obiekt polecam raczej dla par oraz rodzin z dziećmi- dla znajomych chcących bawić się do rana zdecydowanie lepszy będzie domek. Ja na pewno obiekt będę polecać. Pozdrawiamy Monika i Dawid Odpowiedz Link Zgłoś
werka.ekierka1 Re: Nagorszy pensjonat/ hotel Villa Plaza w Rucia 03.05.16, 13:49 Nie wiem kto wpisuje te negatywne wypowiedzi.Jestem w Villi Plaza od soboty i po przeczytaniu tych komentarzy byłam pełna obaw,czy dobrze robię.Ale wybór okazał się trafny.Gospodarze mili,pomocni na każdym kroku.Nie ma problemu z kubkiem,nożem czy czajnikiem.Pokoje czyściutkie,zadbane,piękne widoki na jezioro.W cenie pokoju mamy śniadania - wybór bardzo duży ( stół szwedzki) i zawsze coś na ciepło.Miło i bezstresowo.Są rodziny z dziećmi,dlatego po 23.00 sami staramy się zachowywać cicho.Nie ma problemu z imprezą na tarasie. Można także wykupić pokoje bez śniadań i nikt nie kładzie na to nacisku,że trzeba je wykupić.Polecam wypoczynek w tym miejscu osobom,które naprawdę chcą wypocząć w miłej atmosferze.jesteśmy jeszcze do niedzieli i w sierpniu wracamy. Odpowiedz Link Zgłoś
werka.ekierka1 Re: Nagorszy pensjonat/ hotel Villa Plaza w Rucia 03.05.16, 14:38 Zapomniałam dodać,że zapłaciłam po 2 dniach za cały pobyt,nikt nie upominał się o pieniądze i otrzymałam fakturę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Nagorszy pensjonat/ hotel Villa Plaza w Rucia IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 08.05.17, 18:30 Wraz z małżonką od 2012 przejeżdżamy co roku do Rucianego-Nidy do pensjonatu Villa Plaza i jestem w szoku czytając te opinie. Za kazdym razem jesteśmy świetnie przyjęci i ugoszczeni. Pokoje są duże i czyste, nie ma holoty możemy spokojnie wypocząć. Serdecznie polecam jezeli ktos chce naprawdę wypocząć. Marek Odpowiedz Link Zgłoś