Gość: turysta Re: Władysławowo willa Folta odradzam !!! IP: 195.68.233.* 10.11.08, 21:53 Nocowałam tam w listopadzie tego roku , ładnych pare dni.Właściciel najpierw potwierdził zaliczke póżniej próbował mnie naciągnąć nz cene za nocleg tak jak bym zapomniała że ją wpłaciłam i doszła, a dodam tylko że nikogo oprócz nas w tej willi nie było więc nie miał nadmiaru pracy,z pokoju znikneła nam wartościowa żecz która odnalazła się cudem u właśćicela!!!Pokój nie był ogrzewany a co innego mówil właściciel i bardzo śmierdziało z łazienki w pokoju, mało tego pare razy włapałam włściciela na podsłuchiwaniu pod naszymi drzwiami! Koszmar !!! Odpowiedz Link Zgłoś
fallaci Re: Władysławowo willa Folta odradzam !!! 11.11.08, 08:24 Co to jest "żecz"? Odpowiedz Link Zgłoś
1-niunka80 Re: Władysławowo willa Folta 03.12.08, 13:06 Zdecydowanie polecam ! ;))) super warunki, dom jest nowy i ogrzewany, czyściutki i pachnący świerzością !!! Mój przedmówca napewno pomylił kwatery, bo gospodarze są młodzi i bardzo sympatyczni, co się rzadko zdarza !!! Byłam w VILLI FOLTA w zeszłe wakacje i teraz w październiku, napewno jeszcze tam pojedziemy !!!!!! Takie wymyślone bzdury świadczą tylko o osobie która to pisała, jaką musi być złą osobą! :((( Serdecznie pozdrawiamy gospodarzy - Małgorzta i Wojciech Zaremba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: Władysławowo willa Folta IP: *.xdsl.centertel.pl 28.10.09, 13:51 Zdecydowałam się skorzystać z usług Państwa Foltyńskich przede wszystkim ze względu na proponowaną cenę pobytu. Byłam więc nastawiona na niższą jakość oferowanych usług. Jednak z przyjemnością stwierdzam, że zostałam mile zaskoczona. Nowo remontowane pokoje, każdy z własną łazienką, swobodny dostęp do lodówki oraz kuchenki i bardzo miła atmosfera. To główne lecz nie jedyne zalety Villi. Zachęcam do korzystania z usług :) A co do głównego wątku to faktycznie turysta chyba pomylił kwatery <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: Władysławowo willa Folta odradzam !!! IP: *.ip.netia.com.pl 08.09.10, 13:05 Polecam w 100 %. rewelacyjne warunki, zachęcająca cena, przemiła właścicielka domu. Wszystko jak należy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Władysławowo willa Folta odradzam !!! IP: *.147.83.85.nat.umts.dynamic.eranet.pl 13.10.10, 20:50 A ja byłam w te wakacje we Władysławowie i jeśli chodzi o domek to nie mam zastrzeżeń , bardzo czysto schludnie i pachnąco. Świetne czyściutkie łazienki co mnie zaskoczyło bo spodziewałam się troszkę niższego standardu, cały domek w ogóle bardzo przyjemny. Właściciele ( młode małżeństwo) bardzo mili i pomocni. Jedyny minus to fakt że do morza i centrum jest troszkę daleko, jeśli ktoś posiada samochód to nie ma problemów , ja niestety nie miałam i te długie spacery bywały momentami meczące. Natomiast jeśli chodzi o domek to 5 + :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: Władysławowo willa Folta odradzam !!! IP: *.chello.pl 19.10.10, 12:06 Ja domek polecam w 100%. Standard dość wysoki, czysto i przytulnie. Właściciele bardzo mili. Cena za nocleg bardzo atrakcyjna. Do morza ok. 20 min. na piechotę, więc nie tak daleko a okolica cicha i spokojna. POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Władysławowo willa Folta odradzam !!! IP: *.48.123.180.smlw-legionowo.pl 18.05.11, 19:23 ja wybieram się w tym roku do tego domku i mama nadzieje ze bede mile zaskoczona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicia Re: Władysławowo willa Folta odradzam !!! IP: *.48.123.180.smlw-legionowo.pl 25.05.11, 19:39 MOŻE KTOŚ Z WAS BYŁ JUŻ TAM BYŁ I MOŻE OCENIĆ WARUNKI TAM PANUJĄCE PROSZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIOTREK Władysławowo willa Folta -polecam! IP: *.play-internet.pl 04.06.11, 19:13 pokoje w villa folta naprawde sa na bardzo dobrym poziomie, pokoje czyste, schludne, lazienki pachnace. w pokojach najpotrzebniejszy sprzet(telewizor, sztucce, talerzyki, czajnik bezprzewodowy). gospodarze sa mlodym, milym malzenstwem! obiekt godny polecenia, wysoka jakosc w stosunku do ceny!!! a ci ktorym sie nic nie podoba i majacym jakies zastrzezenia sa zwyklymi malkolmentami!!!!!!!;) jeszcze raz -POLECAM!!!;) jedyny minus-to te 20 minut do plazy;) Odpowiedz Link Zgłoś