Dodaj do ulubionych

Tani nocleg Poznań

16.12.16, 11:15
Jaką miejscówkę na tani nocleg polecacie w Poznaniu? Chciałbym wybrac się tam na kilka dni, moze nawet tydzien z rodziną i szukam jakiegos hostelu czy motelu z dobrymi cenami, fajnym standardem. Polecacie coś konkretnego? Mozecie tez podrzucac propozycje atracji- na pewno się przydadzą. Z gory dzieki za pomoc.
Obserwuj wątek
    • halina.wu Re: Tani nocleg Poznań 23.12.16, 16:31
      Fajny i tani nocleg masz np. w Art Hostelu. Wygodnie, czysto, zadbanie- mi pobyt w tym miejscu bardzo odpowiadal, bo nie zaplacilam duzo, a bylam zadowolona z obslugi. Wpisz w gogle nazwe to wyskoczy ci ich stronka.
      • violamus Re: Tani nocleg Poznań 31.12.16, 21:47
        Tez nocowałam w tym hostelu i równiez polecam. Przede wszystkim ceny sa bardzo atrakcyjne, a standard- wysoki, czyli jest czysto i ładnie. Dobra miejscówka, jesli planujesz wyjazd z większą liczbą osób- dysponują kilkuosobowymi pokojami.
    • tomaszpoliczewski Re: Tani nocleg Poznań 05.01.17, 17:49
      Dzięki, taka oferta mi pasuje- pokoje kilkuosobowe w przystępnej kwocie i to wszystko blisko centrum- super!
    • monitek88 Re: Tani nocleg Poznań 10.01.17, 14:35
      ja z reguły szukam na bookaparcie i mają kilka fajnych propozycji smile
      • katoko Re: Tani nocleg Poznań 31.03.17, 00:39
        mam podobne zdanie smile
      • onyxie Re: Tani nocleg Poznań 17.12.17, 17:01
        Art Hostel też chyba mają w swojej ofercie.
    • mateusz_78 Re: Tani nocleg Poznań 10.02.17, 11:43
      Nocowałem w art hostel kilka razy- rzeczywiście nocleg godny polecenia. Dobre ceny, do centrum bardzo blisko, pokoje całkiem spore i przytulne. Polecam smile
      • magdziuchaem Re: Tani nocleg Poznań 16.02.17, 20:36
        a ja bym poleciła Platinum Apartments, bardzo fajna miejscówka w samym centrum Poznania, wiec wszedzie blisko. mają mega przyzwoite ceny, a standard na full wypasie smile)) nocowałam tam z mężem i dzieckiem i cała trójka była zadowolona, szczegolnie z kuchni
    • magdziuchaem Re: Tani nocleg Poznań 10.06.17, 17:21
      jeśli chodzi o tani i dobry nocleg w Poznaniu, to ja polecam Platinum Apartments na Ogrodowej - blisko centrum, a jednocześnie spoko standard, kuchnia i w ogóle smile
    • jenkins12_12 Re: Tani nocleg Poznań 26.06.17, 20:05
      jak chodzi o poznań, to ja mogę polecić jedno miejsce
      www.noclegowo.pl/poznan/19475-willa-glogowska/
      byliśmy tam z moim meżem na początku roku. Jest przyjemnie, ceny w porządku, a dodatkowo właściciele są bardzo ugodowi.
      Jśli jedziesz do Poznania, to polecam Ci zwiedzić browarnie wink
    • wiktoriazalewska Re: Tani nocleg Poznań 05.10.17, 12:26
      Sporo dobrych noclegów w dobrych cenach znajdziesz tutaj Noclegi Poznań
      • kubaa8986 Re: Tani nocleg Poznań 28.05.19, 12:32
        Korzystałem z hostelpoznan i było bardzo przyjemnie jak na taką niską cenę ! wink
    • marekz1 Re: Tani nocleg Poznań 26.08.20, 15:57
      Ja zawsze korzystam z hostelu Petit. Dobre ceny i świetna komunikacja do centrum miasta.
    • michal.kik Re: Tani nocleg Poznań 21.10.20, 20:40
      Wysoki standard za fajną cenę znajdziesz w Expolis Residence. Do tego dogodna lokalizacja. Najlepsze miejsce na nocleg w Poznaniu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka