ada1 04.11.03, 14:55 Czy możecie polecić fajny pensjonat lub hotelik w Sopocie? Chiałabym zarezerwować coś na romantyczny-jesienny weekend nad morzem... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: DonC Re: Jesienny weekend w SOPOCIE......... IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.03, 17:15 Willa Zacisze Sopot, ul Grunwaldzka 22 a. Są to apartamenty do wynajęcia, warunki bardzo dobre, taniej niż w hotelu. Telefon, nie jestem pewien czy nr dokładnie przepisałem 0 501 644 296. Pozdrawiam DonC Odpowiedz Link Zgłoś
ada1 Re: Jesienny weekend w SOPOCIE......... 05.11.03, 11:39 Gość portalu: DonC napisał(a): > Willa Zacisze Sopot, ul Grunwaldzka 22 a. > Są to apartamenty do wynajęcia, warunki bardzo dobre, taniej niż w hotelu. > Telefon, nie jestem pewien czy nr dokładnie przepisałem 0 501 644 296. > Pozdrawiam > DonC Czy w tej willi jest restauracja? a może mają swoją stronę internetową, wolałabym najpierw zobaczyć jak to wygląda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicia Re: Jesienny weekend w SOPOCIE......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.03, 14:48 ada1 - zobacz www.sopot.net/hotele.htm albo katalog.trojmiasto.pl/turystyka_i_noclegi/hotele/ Odpowiedz Link Zgłoś