sibeliuss 03.01.09, 14:09 Bywa ktoś z Was na wypoczynku w Lubuskiem? Może polecicie jakieś fajne miejsce, gdzie warto pojechać a potem tam wracać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rickky Re: Łagów Lubuski 03.01.09, 18:10 www.lagow.pl/index.php?id=home Dla mnie magiczne miejsce i najczystsza woda w jeziorach. Co prawda nie wiem jak jest teraz, ostatni raz dłużej byłem w 1996 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
rickky Re: Łagów Lubuski 03.01.09, 18:16 rickky napisał: > www.lagow.pl/index.php?id=home > Dla mnie magiczne miejsce i najczystsza woda w jeziorach. > Co prawda nie wiem jak jest teraz, ostatni raz dłużej byłem w 1996 roku. spamorena.pl/lagow.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: Łagów Lubuski IP: *.zielonagora.lasy.gov.pl 05.03.09, 10:03 Teraz za to więcej dziur w drogach, ale nikt się tym nie przejmuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Lubuskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.09, 15:54 Łagów jest zbyt przepełniony... Jak ktoś lubi las i spokój, to polecam: - Niesulice - Gryżyna - Lubrza Odpowiedz Link Zgłoś
rickky Re: Lubuskie 05.01.09, 21:24 sibeliuss napisał: > A gdzieś nie obok Świebodzina? Ech, za duze masz wymagania. Ale mimo to, mogę polecić jeszcze 1. Sława pl.wikipedia.org/wiki/S%C5%82awa_(miasto) www.tinyurl.pl/?3s3VTKuE 2. Pszczew pl.wikipedia.org/wiki/Pszczew www.tinyurl.pl/?6TsHGYjL 3. Sieraków, ale to juz Wielkopolska, chociaż blisko ... www.sierakow.pl/ www.zssierak.republika.pl/sierakow/sierakow.jpg Ale kudy im wszystkim do Łagowa ... Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Lubuskie 05.01.09, 22:32 Mam awersję do Świebodzina, a w Łagowie już byłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm... Re: Lubuskie IP: *.pools.arcor-ip.net 07.02.09, 20:39 Osno lubuskie www.pensjonat-afrodyta.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
mrozonka82 Re: Lubuskie 09.02.09, 14:31 jako że pochodzę z Lubuskiego serdecznie polecam :) - Ośno Lubuskie i wspomniane spa Afrodyta - przepiękne miesce to pałac w Mierzęcinie, ale może nie jestem do końca obiektywna bo odbył się tam mój ślub i wesele ;) www.palacmierzecin.pl/ - jeszcze jeden urokliwy pałacyk www.wiejce.pl/ - urokliwy jest również Santok- niesamowity widok na rozlewiska Warty - a na grzyby- Glinik pod Gorzowem Wielkopolskim ;) Odpowiedz Link Zgłoś