bigimax4 26.06.25, 18:33 Pełoski patus ktory narozrabial na s3 jest przewodniczacym Lubuskiej Rady Bezpieczeństwa Ruchu Drogowego. Hehe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bigimax4 Re: Ironia 26.06.25, 18:43 youtu.be/dUyPSudIbD4?si=UvZKGxl1gnUFmyhc Jazda tego glaba , jak by ktos nie widzial Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Ironia 26.06.25, 21:29 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,32059011,marszalek-wojewodztwa-lubuskiego-zderzyl-sie-z-autem-zrobil.html Peło= pis Żadnej różnicy. Ciekawe jak sie skończy. Czy policjanci stracą robotę czy tylko premie Odpowiedz Link Zgłoś
bigimax4 [...] 26.06.25, 21:38 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
galtomone Ty jestes dobry w hipokryzje to mi wytlumaczysz... 27.06.25, 07:44 bigimax4 napisał: > Gazownia nigdy nie zawodzi Ty mi lepiej wytlumacz jak to jest, ze te zle media to takie rzeczy o swoich pisza/pokazuja. A ty dobre media, uczciwe, co nie klamio to o swoich nigdy zlego slowa... Co gorsza nie tyle "zlego slowa" co po prostu nie powiedza jak jest - ze ktos np. ukral publiczna kase, ze sie system pod walsna bezkarnosc bude, ze inwestyja nie trafiona i 500 baniek poszlo psu w dupe. Ty jestes dobry w hipokryzje i wybiorczosc to moze mi wyjasnisz jak Ci co pokazuja wiekszosc patologii kazdej wladzy sa BE a ci co tylko tych na lewo od siebie (czyli +/- 60 - 50% sceny polityczniej i ludzi) sa dobrzy. Czy to dziala tak?: Nie wazne, ze zlodziej, skurwysyny, kawal chuja, kretyn... wazne, ze udaje, ze sie modli, glosno krzyczy, ze jest przeciw aborcji a do tego wreszczy jebac lewakow - kazdy taki jest lepszy od dowolnego lewaka... i nie wazne, ze lewak jest uczciwym czlowiekiem. Odpowiedz Link Zgłoś
bigimax4 [...] 27.06.25, 09:04 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
galtomone Re: Ty jestes dobry w hipokryzje to mi wytlumaczy 27.06.25, 11:18 bigimax4 napisał: > > Ty mi lepiej wytlumacz jak to jest, ze te zle media to takie rzeczy o swoich pi > sza/pokazuja > > > To teraz zobacz godzine mojego postu i godzine tego paszkwila czerskich Za gupi jestem. Wytlumacz mi co maja godziny do faktu, ze gazeta i tvn24 o takich debilach informuja. Za Repulbika co jest wPolsce i te gazetowe wymioty za chuja o niczym zlym tamtej stro ny nigdy nie pwoeidza swoim. > > Oprocz lemingow wszyscy juz to widzieli > Trzeba bylo to lemingom jakos ladnie pokazac Nie wiem czy ladnie - filmik jest przrazajacy. Jakby mialobyc ladnie to by go nie dali. tylko o stluczece napisali albo wcale. > > > ze ktos np. ukral publiczna kase, ze sie system pod walsna bezkarnosc bude, ze > inwestyja nie trafiona i 500 baniek poszlo psu w dupe. > > > To macie jakis skazanych , oskarzenia procesy sadowe czy tak tylko pierdolisz o > d rzeczy Hmmmm..... Podaj w odp dwie liczby: Za wladzy PiS ilu politykom PO-PSL po audytach prokuratura postawila zarzuty (a wszyscy podobno kradli). Obecnie ilu ma juz zarzuty. Na akty oskarzenia istotnie czekamy... ale kilka zdaje sie juz jest, zatem i liczby za poprzedniej wladzy mozesz podac. Wystarczy mi tak: Za PiS - Y spraw (zrodlo) Teraz - X spraw (zrodlo) I bedziemy jasno wiedziec ktory z nas pierdoli. Od ciebie jeszcze chba NIGDY W ZYCIU FAKTY< DANYCH< KONKRETNEGO CZEGOS CO SIE DA ZWERYFIKOWAC nie uslyszalem. ALe masz czlonosc mowic o tym ze to inni (w tym ja pierdola) i ini sa lemingami - JA PIERDOLE!!!! Wez sie chlopie jebnij w leb i raz sprawdzc fakty. > Ty jestes dobry w hipokryzje i wybiorczosc to moze mi wyjasnisz jak Ci co pokaz > uja wiekszosc patologii kazdej > > Ze gazownia pokazuje jakies patologie usmiechniefych? > > Chyba sie koles nie umyles bo bredzisz A to nie jest przyklad patologii czlowieka wladzy???? SERIO KURWA???? Odpowiedz Link Zgłoś
bigimax4 Re: Ty jestes dobry w hipokryzje to mi wytlumaczy 27.06.25, 11:41 Za gupi jestem Dobrze ze to ustalilismy Wytlumacz mi co maja godziny do faktu, ze gazeta i tvn24 o takich debilach informuja. Wrzucilem to godzine przed gazownia Trudno nazwac informowaniem , cos o czym wszyscy wiedza, Jakby mialobyc ladnie to by go nie dali. tylko o stluczece napisali albo wcale. Filmik latal na jutubie, to lemingi z rodziawiona morda czekaja co i o czym ich tvn "poinformuje" , normalni potrafia sobie sami poszukac Odpowiedz Link Zgłoś
galtomone Re: Ty jestes dobry w hipokryzje to mi wytlumaczy 27.06.25, 12:49 bigimax4 napisał: > Wrzucilem to godzine przed gazownia > Trudno nazwac informowaniem , cos o czym wszyscy wiedza, Brak mi slow. W strone lewacka to jak godzine po tobie to juz dowod na brak informacji. W srone prawacka - brak publikacji to dowod na obiektywim i prawde. BRAWO TY Odpowiedz Link Zgłoś
bigimax4 [...] 26.06.25, 21:42 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
galtomone [...] 27.06.25, 07:50 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
bigimax4 [...] 27.06.25, 09:15 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
bigimax4 [...] 27.06.25, 09:37 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
galtomone Re: Ironia 27.06.25, 11:21 bigimax4 napisał: > Widze sam na wlasne oczy, nie poyrzebuje danych I to jakby konczy sens wszelkich dyskusji z debilem, bo o czym tu dyskutowac dalej i jak.... Nie wiem jaki jest prawacki odpowiednik lewackiego leminga, ale jeste gosciu ich KROLEM. Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Ironia 27.06.25, 10:27 galtomone napisał: > > > Ile ilu ludzi to jest najazd, skoro te tlumy, ktor wjezdzaly za PIS to najazd n > ie byl??? > > > Swoja droga DOBRY POMYSL, ktory ktos w PiS mial czyli Centra Integracji Cudzozi > emcow (co pomogloby nam uniknac tego co sie dzieje np. we Francji w Szwecji) wl > asnie pod wplywem debili co glosno krzycza choc nie bardzo wiedza o czym sa ora > ne... > > A konsekwencje zaplacimy za lat 10 -20.... "Oj... czema bylo pomoc tych ludzi z > nami integrowac.... bo to nie tanaia sila robocza tylko ludzie.... OOOO, a ter > a zmamy getta i to soamo co zachod 20 lat temu" - no ale zasady madry polak po > szkodzie trzeba sie kurwa kurczowo trzymac. Musiał byś otworzyć bardziej gały, ale na zachodniej. Dobrą robotę robi Bąkiewicz i jego ludzie. Niemcy bez żadnego pardonu podrzucają nam emigrantów. Ostatnio poseł Matecki też mocno zaangażowany. Co do tematu- Nic mu nie zrobią, zapłaci co najwyżej mandat i dostanie jakieś punkty. Samochód był służbowy, to ubezpieczenie pokryje wszystkie straty. Odpowiedz Link Zgłoś
galtomone Re: Ironia 27.06.25, 11:25 hrasier_2 napisał: > Musiał byś otworzyć bardziej gały, ale na zachodniej. Ale ja caly czas chce i prosze biga o uswiadomienie... A nic lepiej nie uswiadamia niz twarde fakty, ktore mozne zwersyfikowac. I ciage chuja dostaje. Moze ty podasz liczby? Kto, skad, w jakiej ilosc w latach.... ze wtedy to najazd nie byl a teraz jest. > Ostatni > o poseł Matecki też mocno zaangażowany. Umowmy sie, ze w prawosc i prawdomownosc Girtycha czy Tuska (gdybym podal jako przyklad bys nie wierzyl) wiec chyba musisz sobie zdawac sprawe, ze Matecki jako zrodlo i wzor cnut to salby przyklad??? Chyba, ze serio kazde slowo z ust mu spijasz i wierzysz bezgranicz nie we wszystko co mowi/pisze? > Nic mu nie zrobią, z > apłaci co najwyżej mandat i dostanie jakieś punkty. > Samochód był służbowy, to ubezpieczenie pokryje wszystkie straty. IMHO straci PJ. Osobiscie tego bym oczekiwal i (choc sie nie da) najlepiej dozytownio. A dodatkowo powinien stracic stanowisko marszalka, bo kots taki jako reprezentant obywateli to zart. Odpowiedz Link Zgłoś
bigimax4 Re: Ironia 27.06.25, 11:43 Ale ja caly czas chce i prosze biga o uswiadomienie... A nic lepiej nie uswiadamia niz twarde fakty, ktore mozne zwersyfikowac. Wrzucilem ci z dzisiaj atak nachodzcy, weryfikuj, czy tego akurat nie zauwazyles, Odpowiedz Link Zgłoś
galtomone Re: Ironia 27.06.25, 12:50 Ale o czym ma swiadczyc 1 atak? To ma byc dowod na co? Odpowiedz Link Zgłoś
bigimax4 Re: Ironia 27.06.25, 13:09 1 atak? Wez sie nie osmieszaj lemingu Co najmniej dwoje polakow zostalo zamordowanych w ciagu ostatnich dwoch miesiecy A twoja wypowiedz swiadczy ze jestes debilem Odpowiedz Link Zgłoś
galtomone Re: Ironia 27.06.25, 14:31 bigimax4 napisał: > 1 atak? A o ilu pisales wyzej? Odnosze sie do tego co piszesz. > Wez sie nie osmieszaj lemingu > Co najmniej dwoje polakow zostalo zamordowanych w ciagu ostatnich dwoch miesiec > y > OK no to 2 ataki... nadal pytam na co to ma byc dowod vbo nie rozumiem co chcesz udowodnic - pomoz mi. > A twoja wypowiedz swiadczy ze jestes debilem ojej to naprawde straszne, ze tak uwazasz - bym napisal gdybym nie mial w dupie twoich opinii. Czytajac watki jasno widac kto tu jest debilem... szczgolnie gdy masz cos konkretnie powiedziec.. to wlasnie wlasne debilsto konkretnie potwierdzasz - BRAWO TY! Odpowiedz Link Zgłoś
bigimax4 Re: Ironia 27.06.25, 14:46 Stwierdzam ze naplyw nachodzcow to wzrost przestepstw , morderstw, Polacy sa zabijani, ty za to lemingu wystawiasz dupe i krzyczysz jeszcze , jeszcze , wincy ubogacenia, gardze takimi smieciami jak ty Odpowiedz Link Zgłoś
galtomone Re: Ironia 27.06.25, 15:04 bigimax4 napisał: > Stwierdzam ze naplyw nachodzcow to wzrost przestepstw , morderstw, Polacy sa za > bijani, OK... i to teza z ktora moge sie zgodzic. Pytanie - masz dane???? - czy jest realnie gorzej niz bylo (bo przeciez liczba cudzoziemcow w PL rosnie od '89) czy jest medialnie gorzej - kumasz roznice? Czy tez wyciagasz palec z dupy (patrzac na twoje ciagoty to wiecej niz prawdopodobne), ssciesz i tworzysz te trasci z gatunku fantasy... > ty za to lemingu wystawiasz dupe Twoja baba wie, ze Ci podswiadomosc takie obrazy podsuwa? Moze pogadaj z nia, ze masz takie ciagoty zamiast sie meczyc... kto wie, moze (watpie, ale...) jest bardziej wyrozumiala niz ty. > gardze takimi smieciami jak ty Och... oprawy czuje sie tak urozaony, ze az mi to jest obojetne. Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Ironia 27.06.25, 11:52 "IMHO straci PJ. Osobiscie tego bym oczekiwal i (choc sie nie da) najlepiej dozytownio" Aleś mnie rozbawił. Geblewicz do dzisiaj nie stracil i marszalkuje dalej Odpowiedz Link Zgłoś
bigimax4 Re: Ironia 27.06.25, 12:01 Mnie sie za to "podobalo" uzasadnienie w spawie "panstwa sedziostwa" ktore zabilo motocykliste Nie bylo nie udzielenia pomocy poszkodowanemu, bo juz nie zyl , logiczne Odpowiedz Link Zgłoś
bigimax4 Re: Ironia 27.06.25, 12:04 Wstydu nie maja Mając na uwadze wszystkie opinie biegłych uzyskane w toku śledztwa w powiązaniu z całokształtem przeprowadzonych dowodów uznano, że zachowanie polegające na zajechaniu drogi kierowcy pojazdu DAF, stworzyło jedynie sytuację realnego zagrożenia zderzenia dwóch pojazdów, co zresztą nastąpiło. Zachowanie kierującego samochodem Skoda, w powiązaniu z konkretną sytuacja drogową, nie stworzyło bezpośredniego niebezpieczeństwa katastrofy w ruchu lądowym." - czytamy w oświadczeniu Prokuratury Okręgowej w Szczecinie. Odpowiedz Link Zgłoś
galtomone Re: Ironia 27.06.25, 14:33 trypel napisał: > > "IMHO straci PJ. Osobiscie tego bym oczekiwal i (choc sie nie da) najlepiej doz > ytownio" > > Aleś mnie rozbawił. > Geblewicz do dzisiaj nie stracil i marszalkuje dalej > Coz... to niestety swiadczy o nas, wyborcach i naszej pamieci - zbyt niestety krotkiej. Ja np. pamietam dopkladnie kto dostal moj glos w ostatnich parlamentarnych 9i nie byla to lista PO) i jako, ze mocno mnie zawiodl swoimi decyzjami to wiecej go nie dostanie. Tyle moge zrobic. Odpowiedz Link Zgłoś
jackk3 Re: Ironia 26.06.25, 23:20 trypel napisał: > wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,32059011,marszalek-wojewodztwa-lubuskiego-zderzyl-sie-z-autem-zrobil.html > > Peło= pis > Żadnej różnicy. > Ciekawe jak sie skończy. Czy policjanci stracą robotę czy tylko premie > Już sam tytuł jest tendencyjny… Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Ironia 27.06.25, 07:05 Bo wybiorcza woli sie zabezpieczyć na przyszłość. Jakby sie okazało ze kierowca bmw kiedys staruszki na pasach nie przepuścił to dodadzą ze marszałek sie zderzył podczas próby obywatelskiego zatrzymania bandyty Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 [...] 27.06.25, 08:27 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Ironia 27.06.25, 14:36 Moderator się zbulwersował. Kamerka nagrała próbę zabójstwa kierowcy w bmw - sprawa w sądzie i będzie bardzo ciekawie, czy teleekspres to pokaże? Facet powinien być odsunięty od tego stanowiska. Odpowiedz Link Zgłoś
bigimax4 Re: Ironia 27.06.25, 14:40 Lewactwo ma mentalnosc i rozum dwuletniego dziecka, "mysla" , ze pousuwaja wpisy i zbanuja to tematu nie ma , tak jak dziecko ktore mysli ze jak zamknie oczy to ho nie widac Odpowiedz Link Zgłoś
galtomone Re: Ironia 27.06.25, 15:13 Widzisz.... Roznica miedzy mna a toba jest tak, ze w tym zakresie sie w 100% zgadzam i uwazam, ze obaj marszalkowie powinni byc wyjebani ze swoich stanowis na zbity pysk a prokuratura jednak powinna sprawdzic na ile niezawisli byli faktycznie sedziowie. W dalszej kolejnosci - bo moze to nie wina sedziow a prawa, ze na tak durne interpreacje pozwala - powinno sie znowelizowac kodeks drgowy, by w kolejnych takich sytuacjach prawnicy mnie mniej do gadania. Nuestety w Twoim przypadku jakos nie przypomninam sobie bys wieszal psy nad tym co sie dzieje w sprawe sledztw (i jak tam sa krecone sprawy) dotwypadku Szydlo, wypadkow Maciory, itd... A dla mnie tu nie ma zadniej roznicy - wszyscy powinni beknac tak samo. Zyczylbym sobie by prawicowe (te prawdziwie uczciwe i nie mainstreamowe media) o takich rzeczach prawej strony tez wszyskich informowaly - ale tak sie nie da bo tam to klika zaleznosciowa. Swoja droga przy jakim poziomie ogladalnosci medium staje sie mainstreamowe? Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Ironia 27.06.25, 11:17 A cos mi sie tak kojarzy ze na S3 inny polityk peło zrobil to samo jakiś czas temu. I chyba tez jakiś marszałek. Kojarzy ktoś cos? Moze oni tam maja jakies wspozawodnictwo S3? Odpowiedz Link Zgłoś
only_the_godfather Re: Ironia 27.06.25, 13:38 autokult.pl/inny-marszalek-tez-kiedys-zaszalal-na-drodze-internet-sie-gotowal-ale-sledztwo-umorzono,7172148231121824a Marszałek zachodniopomorskiego, też służbową Skodą. Dalej jest marszałkiem i przewodniczącym wojewódzkiej rady bezpieczeństwa drogowego. Odpowiedz Link Zgłoś
bigimax4 Re: Ironia 27.06.25, 13:45 Skoda kojazyla sie z kapelusznikiem Pełowcy dzielnie walcza o zmiane imidzu na oszalalego kapelusznika w skodzie Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Ironia 27.06.25, 14:40 only_the_godfather napisał: > autokult.pl/inny-marszalek-tez-kiedys-zaszalal-na-drodze-internet-sie-gotowal-ale-sledztwo-umorzono,7172148231121824a > > Marszałek zachodniopomorskiego, też służbową Skodą. Dalej jest marszałkiem i pr > zewodniczącym wojewódzkiej rady bezpieczeństwa drogowego. > To jest taka gadka. Jak Macierewicza dziennikarze Faktu złapali. Później zdawał na prawo jazdy. Ile tu było śmiechu o tym. Ciekawe co zrobią radni sejmiku województwa lubuskiego. Czy nadal będą chcieli takiego marszałka? Odpowiedz Link Zgłoś
galtomone Re: Ironia 27.06.25, 15:14 oby nie ale wszystko w rekach wyborcow w kolejnych samorzadowych Odpowiedz Link Zgłoś