26.06.25, 18:33
Pełoski patus ktory narozrabial na s3 jest przewodniczacym Lubuskiej Rady Bezpieczeństwa Ruchu Drogowego.

Hehe
Obserwuj wątek
    • bigimax4 Re: Ironia 26.06.25, 18:43
      youtu.be/dUyPSudIbD4?si=UvZKGxl1gnUFmyhc
      Jazda tego glaba , jak by ktos nie widzial
    • trypel Re: Ironia 26.06.25, 21:29
      wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,32059011,marszalek-wojewodztwa-lubuskiego-zderzyl-sie-z-autem-zrobil.html

Peło= pis
      Żadnej różnicy.
      Ciekawe jak sie skończy. Czy policjanci stracą robotę czy tylko premie
      • bigimax4 [...] 26.06.25, 21:38
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • galtomone Ty jestes dobry w hipokryzje to mi wytlumaczysz... 27.06.25, 07:44
          bigimax4 napisał:

> Gazownia nigdy nie zawodzi

Ty mi lepiej wytlumacz jak to jest, ze te zle media to takie rzeczy o swoich pisza/pokazuja.
          A ty dobre media, uczciwe, co nie klamio to o swoich nigdy zlego slowa... Co gorsza nie tyle "zlego slowa" co po prostu nie powiedza jak jest - ze ktos np. ukral publiczna kase, ze sie system pod walsna bezkarnosc bude, ze inwestyja nie trafiona i 500 baniek poszlo psu w dupe.

Ty jestes dobry w hipokryzje i wybiorczosc to moze mi wyjasnisz jak Ci co pokazuja wiekszosc patologii kazdej wladzy sa BE a ci co tylko tych na lewo od siebie (czyli +/- 60 - 50% sceny polityczniej i ludzi) sa dobrzy.

Czy to dziala tak?:

Nie wazne, ze zlodziej, skurwysyny, kawal chuja, kretyn... wazne, ze udaje, ze sie modli, glosno krzyczy, ze jest przeciw aborcji a do tego wreszczy jebac lewakow - kazdy taki jest lepszy od dowolnego lewaka... i nie wazne, ze lewak jest uczciwym czlowiekiem.
          • bigimax4 [...] 27.06.25, 09:04
            • galtomone Re: Ty jestes dobry w hipokryzje to mi wytlumaczy 27.06.25, 11:18
              bigimax4 napisał:

>
              > Ty mi lepiej wytlumacz jak to jest, ze te zle media to takie rzeczy o swoich pi
              > sza/pokazuja
              >
              >
              > To teraz zobacz godzine mojego postu i godzine tego paszkwila czerskich

Za gupi jestem. Wytlumacz mi co maja godziny do faktu, ze gazeta i tvn24 o takich debilach informuja.
              Za Repulbika co jest wPolsce i te gazetowe wymioty za chuja o niczym zlym tamtej stro ny nigdy nie pwoeidza swoim.

>
              > Oprocz lemingow wszyscy juz to widzieli
              > Trzeba bylo to lemingom jakos ladnie pokazac

Nie wiem czy ladnie - filmik jest przrazajacy. Jakby mialobyc ladnie to by go nie dali. tylko o stluczece napisali albo wcale.

>
              >
              > ze ktos np. ukral publiczna kase, ze sie system pod walsna bezkarnosc bude, ze
              > inwestyja nie trafiona i 500 baniek poszlo psu w dupe.
              >
              >
              > To macie jakis skazanych , oskarzenia procesy sadowe czy tak tylko pierdolisz o
              > d rzeczy

Hmmmm..... Podaj w odp dwie liczby:

Za wladzy PiS ilu politykom PO-PSL po audytach prokuratura postawila zarzuty (a wszyscy podobno kradli).
              Obecnie ilu ma juz zarzuty.

Na akty oskarzenia istotnie czekamy... ale kilka zdaje sie juz jest, zatem i liczby za poprzedniej wladzy mozesz podac.

Wystarczy mi tak:

Za PiS - Y spraw (zrodlo)
              Teraz - X spraw (zrodlo)

I bedziemy jasno wiedziec ktory z nas pierdoli.

Od ciebie jeszcze chba NIGDY W ZYCIU FAKTY< DANYCH< KONKRETNEGO CZEGOS CO SIE DA ZWERYFIKOWAC nie uslyszalem.

ALe masz czlonosc mowic o tym ze to inni (w tym ja pierdola) i ini sa lemingami - JA PIERDOLE!!!! Wez sie chlopie jebnij w leb i raz sprawdzc fakty.

> Ty jestes dobry w hipokryzje i wybiorczosc to moze mi wyjasnisz jak Ci co pokaz
              > uja wiekszosc patologii kazdej
              >
              > Ze gazownia pokazuje jakies patologie usmiechniefych?
              >
              > Chyba sie koles nie umyles bo bredzisz

A to nie jest przyklad patologii czlowieka wladzy????

SERIO KURWA????
              • bigimax4 Re: Ty jestes dobry w hipokryzje to mi wytlumaczy 27.06.25, 11:41
                Za gupi jestem

Dobrze ze to ustalilismy

Wytlumacz mi co maja godziny do faktu, ze gazeta i tvn24 o takich debilach informuja.

Wrzucilem to godzine przed gazownia
                Trudno nazwac informowaniem , cos o czym wszyscy wiedza,

Jakby mialobyc ladnie to by go nie dali. tylko o stluczece napisali albo wcale.

Filmik latal na jutubie, to lemingi z rodziawiona morda czekaja co i o czym ich tvn "poinformuje" , normalni potrafia sobie sami poszukac
                • galtomone Re: Ty jestes dobry w hipokryzje to mi wytlumaczy 27.06.25, 12:49
                  bigimax4 napisał:

> Wrzucilem to godzine przed gazownia
                  > Trudno nazwac informowaniem , cos o czym wszyscy wiedza,

Brak mi slow. W strone lewacka to jak godzine po tobie to juz dowod na brak informacji.
                  W srone prawacka - brak publikacji to dowod na obiektywim i prawde.

BRAWO TY
      • bigimax4 [...] 26.06.25, 21:42
        • galtomone [...] 27.06.25, 07:50
          • bigimax4 [...] 27.06.25, 09:15
            • bigimax4 [...] 27.06.25, 09:37
            • galtomone Re: Ironia 27.06.25, 11:21
              bigimax4 napisał:

> Widze sam na wlasne oczy, nie poyrzebuje danych

I to jakby konczy sens wszelkich dyskusji z debilem, bo o czym tu dyskutowac dalej i jak....

Nie wiem jaki jest prawacki odpowiednik lewackiego leminga, ale jeste gosciu ich KROLEM.

• hrasier_2 Re: Ironia 27.06.25, 10:27
            galtomone napisał:

>
            >
            > Ile ilu ludzi to jest najazd, skoro te tlumy, ktor wjezdzaly za PIS to najazd n
            > ie byl???
            >
            >
            > Swoja droga DOBRY POMYSL, ktory ktos w PiS mial czyli Centra Integracji Cudzozi
            > emcow (co pomogloby nam uniknac tego co sie dzieje np. we Francji w Szwecji) wl
            > asnie pod wplywem debili co glosno krzycza choc nie bardzo wiedza o czym sa ora
            > ne...
            >
            > A konsekwencje zaplacimy za lat 10 -20.... "Oj... czema bylo pomoc tych ludzi z
            > nami integrowac.... bo to nie tanaia sila robocza tylko ludzie.... OOOO, a ter
            > a zmamy getta i to soamo co zachod 20 lat temu" - no ale zasady madry polak po
            > szkodzie trzeba sie kurwa kurczowo trzymac.
            Musiał byś otworzyć bardziej gały, ale na zachodniej. Dobrą robotę robi Bąkiewicz i jego ludzie. Niemcy bez żadnego pardonu podrzucają nam emigrantów. Ostatnio poseł Matecki też mocno zaangażowany. Co do tematu- Nic mu nie zrobią, zapłaci co najwyżej mandat i dostanie jakieś punkty.
            Samochód był służbowy, to ubezpieczenie pokryje wszystkie straty.
            • galtomone Re: Ironia 27.06.25, 11:25
              hrasier_2 napisał:

> Musiał byś otworzyć bardziej gały, ale na zachodniej.

Ale ja caly czas chce i prosze biga o uswiadomienie... A nic lepiej nie uswiadamia niz twarde fakty, ktore mozne zwersyfikowac.

I ciage chuja dostaje.

Moze ty podasz liczby?

Kto, skad, w jakiej ilosc w latach.... ze wtedy to najazd nie byl a teraz jest.

> Ostatni
              > o poseł Matecki też mocno zaangażowany.

Umowmy sie, ze w prawosc i prawdomownosc Girtycha czy Tuska (gdybym podal jako przyklad bys nie wierzyl) wiec chyba musisz sobie zdawac sprawe, ze Matecki jako zrodlo i wzor cnut to salby przyklad???

Chyba, ze serio kazde slowo z ust mu spijasz i wierzysz bezgranicz nie we wszystko co mowi/pisze?

> Nic mu nie zrobią, z
              > apłaci co najwyżej mandat i dostanie jakieś punkty.
              > Samochód był służbowy, to ubezpieczenie pokryje wszystkie straty.

IMHO straci PJ. Osobiscie tego bym oczekiwal i (choc sie nie da) najlepiej dozytownio.

A dodatkowo powinien stracic stanowisko marszalka, bo kots taki jako reprezentant obywateli to zart.
              • bigimax4 Re: Ironia 27.06.25, 11:43
                Ale ja caly czas chce i prosze biga o uswiadomienie... A nic lepiej nie uswiadamia niz twarde fakty, ktore mozne zwersyfikowac.

Wrzucilem ci z dzisiaj atak nachodzcy, weryfikuj, czy tego akurat nie zauwazyles,
                • galtomone Re: Ironia 27.06.25, 12:50
                  Ale o czym ma swiadczyc 1 atak?

To ma byc dowod na co?
                  • bigimax4 Re: Ironia 27.06.25, 13:09
                    1 atak?
                    Wez sie nie osmieszaj lemingu
                    Co najmniej dwoje polakow zostalo zamordowanych w ciagu ostatnich dwoch miesiecy

A twoja wypowiedz swiadczy ze jestes debilem
                    • galtomone Re: Ironia 27.06.25, 14:31
                      bigimax4 napisał:

> 1 atak?

A o ilu pisales wyzej?

Odnosze sie do tego co piszesz.

> Wez sie nie osmieszaj lemingu
                      > Co najmniej dwoje polakow zostalo zamordowanych w ciagu ostatnich dwoch miesiec
                      > y
                      >

OK no to 2 ataki... nadal pytam na co to ma byc dowod vbo nie rozumiem co chcesz udowodnic - pomoz mi.

> A twoja wypowiedz swiadczy ze jestes debilem

ojej to naprawde straszne, ze tak uwazasz - bym napisal gdybym nie mial w dupie twoich opinii.

Czytajac watki jasno widac kto tu jest debilem... szczgolnie gdy masz cos konkretnie powiedziec.. to wlasnie wlasne debilsto konkretnie potwierdzasz - BRAWO TY!
                      • bigimax4 Re: Ironia 27.06.25, 14:46
                        Stwierdzam ze naplyw nachodzcow to wzrost przestepstw , morderstw, Polacy sa zabijani, ty za to lemingu wystawiasz dupe i krzyczysz jeszcze , jeszcze , wincy ubogacenia, gardze takimi smieciami jak ty
                        • galtomone Re: Ironia 27.06.25, 15:04
                          bigimax4 napisał:

> Stwierdzam ze naplyw nachodzcow to wzrost przestepstw , morderstw, Polacy sa za
                          > bijani,

OK... i to teza z ktora moge sie zgodzic.

Pytanie - masz dane???? - czy jest realnie gorzej niz bylo (bo przeciez liczba cudzoziemcow w PL rosnie od '89) czy jest medialnie gorzej - kumasz roznice?

Czy tez wyciagasz palec z dupy (patrzac na twoje ciagoty to wiecej niz prawdopodobne), ssciesz i tworzysz te trasci z gatunku fantasy...

> ty za to lemingu wystawiasz dupe

Twoja baba wie, ze Ci podswiadomosc takie obrazy podsuwa?

Moze pogadaj z nia, ze masz takie ciagoty zamiast sie meczyc... kto wie, moze (watpie, ale...) jest bardziej wyrozumiala niz ty.

> gardze takimi smieciami jak ty

Och... oprawy czuje sie tak urozaony, ze az mi to jest obojetne.
              • trypel Re: Ironia 27.06.25, 11:52

"IMHO straci PJ. Osobiscie tego bym oczekiwal i (choc sie nie da) najlepiej dozytownio"

Aleś mnie rozbawił.
                Geblewicz do dzisiaj nie stracil i marszalkuje dalej
                • bigimax4 Re: Ironia 27.06.25, 12:01
                  Mnie sie za to "podobalo" uzasadnienie w spawie "panstwa sedziostwa" ktore zabilo motocykliste

Nie bylo nie udzielenia pomocy poszkodowanemu, bo juz nie zyl , logiczne
                  • bigimax4 Re: Ironia 27.06.25, 12:04
                    Wstydu nie maja

Mając na uwadze wszystkie opinie biegłych uzyskane w toku śledztwa w powiązaniu z całokształtem przeprowadzonych dowodów uznano, że zachowanie polegające na zajechaniu drogi kierowcy pojazdu DAF, stworzyło jedynie sytuację realnego zagrożenia zderzenia dwóch pojazdów, co zresztą nastąpiło. Zachowanie kierującego samochodem Skoda, w powiązaniu z konkretną sytuacja drogową, nie stworzyło bezpośredniego niebezpieczeństwa katastrofy w ruchu lądowym." - czytamy w oświadczeniu Prokuratury Okręgowej w Szczecinie.
                • galtomone Re: Ironia 27.06.25, 14:33
                  trypel napisał:

>
                  > "IMHO straci PJ. Osobiscie tego bym oczekiwal i (choc sie nie da) najlepiej doz
                  > ytownio"
                  >
                  > Aleś mnie rozbawił.
                  > Geblewicz do dzisiaj nie stracil i marszalkuje dalej
                  >

Coz... to niestety swiadczy o nas, wyborcach i naszej pamieci - zbyt niestety krotkiej.

Ja np. pamietam dopkladnie kto dostal moj glos w ostatnich parlamentarnych 9i nie byla to lista PO) i jako, ze mocno mnie zawiodl swoimi decyzjami to wiecej go nie dostanie. Tyle moge zrobic.

• jackk3 Re: Ironia 26.06.25, 23:20
        trypel napisał:

> wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,32059011,marszalek-wojewodztwa-lubuskiego-zderzyl-sie-z-autem-zrobil.html
        >
        > Peło= pis
        > Żadnej różnicy.
        > Ciekawe jak sie skończy. Czy policjanci stracą robotę czy tylko premie
        >
        Już sam tytuł jest tendencyjny…
        • trypel Re: Ironia 27.06.25, 07:05
          Bo wybiorcza woli sie zabezpieczyć na przyszłość. Jakby sie okazało ze kierowca bmw kiedys staruszki na pasach nie przepuścił to dodadzą ze marszałek sie zderzył podczas próby obywatelskiego zatrzymania bandyty
          • hrasier_2 [...] 27.06.25, 08:27
          • hrasier_2 Re: Ironia 27.06.25, 14:36
            Moderator się zbulwersował. Kamerka nagrała próbę zabójstwa kierowcy w bmw - sprawa w sądzie i będzie bardzo ciekawie, czy teleekspres to pokaże? Facet powinien być odsunięty od tego stanowiska.
            • bigimax4 Re: Ironia 27.06.25, 14:40
              Lewactwo ma mentalnosc i rozum dwuletniego dziecka, "mysla" , ze pousuwaja wpisy i zbanuja to tematu nie ma , tak jak dziecko ktore mysli ze jak zamknie oczy to ho nie widac
              • galtomone Re: Ironia 27.06.25, 15:13
                Widzisz....

Roznica miedzy mna a toba jest tak, ze w tym zakresie sie w 100% zgadzam i uwazam, ze obaj marszalkowie powinni byc wyjebani ze swoich stanowis na zbity pysk a prokuratura jednak powinna sprawdzic na ile niezawisli byli faktycznie sedziowie.

W dalszej kolejnosci - bo moze to nie wina sedziow a prawa, ze na tak durne interpreacje pozwala - powinno sie znowelizowac kodeks drgowy, by w kolejnych takich sytuacjach prawnicy mnie mniej do gadania.

Nuestety w Twoim przypadku jakos nie przypomninam sobie bys wieszal psy nad tym co sie dzieje w sprawe sledztw (i jak tam sa krecone sprawy) dotwypadku Szydlo, wypadkow Maciory, itd...

A dla mnie tu nie ma zadniej roznicy - wszyscy powinni beknac tak samo.

Zyczylbym sobie by prawicowe (te prawdziwie uczciwe i nie mainstreamowe media) o takich rzeczach prawej strony tez wszyskich informowaly - ale tak sie nie da bo tam to klika zaleznosciowa.

Swoja droga przy jakim poziomie ogladalnosci medium staje sie mainstreamowe?
    • trypel Re: Ironia 27.06.25, 11:17
      A cos mi sie tak kojarzy ze na S3 inny polityk peło zrobil to samo jakiś czas temu. I chyba tez jakiś marszałek. Kojarzy ktoś cos?
      Moze oni tam maja jakies wspozawodnictwo S3?
      • only_the_godfather Re: Ironia 27.06.25, 13:38
        autokult.pl/inny-marszalek-tez-kiedys-zaszalal-na-drodze-internet-sie-gotowal-ale-sledztwo-umorzono,7172148231121824a

Marszałek zachodniopomorskiego, też służbową Skodą. Dalej jest marszałkiem i przewodniczącym wojewódzkiej rady bezpieczeństwa drogowego.
        • bigimax4 Re: Ironia 27.06.25, 13:45
          Skoda kojazyla sie z kapelusznikiem
          Pełowcy dzielnie walcza o zmiane imidzu na oszalalego kapelusznika w skodzie
        • hrasier_2 Re: Ironia 27.06.25, 14:40
          only_the_godfather napisał:

> autokult.pl/inny-marszalek-tez-kiedys-zaszalal-na-drodze-internet-sie-gotowal-ale-sledztwo-umorzono,7172148231121824a
          >
          > Marszałek zachodniopomorskiego, też służbową Skodą. Dalej jest marszałkiem i pr
          > zewodniczącym wojewódzkiej rady bezpieczeństwa drogowego.
          >
          To jest taka gadka. Jak Macierewicza dziennikarze Faktu złapali. Później zdawał na prawo jazdy. Ile tu było śmiechu o tym. Ciekawe co zrobią radni sejmiku województwa lubuskiego. Czy nadal będą chcieli takiego marszałka?
          • galtomone Re: Ironia 27.06.25, 15:14
            oby nie

ale wszystko w rekach wyborcow w kolejnych samorzadowych

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka