polsz 06.09.09, 19:06 płynąłem całą Drawę w 4 dni...Z poligonem w czasie manewrów włącznie...to była jazda. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gość Polska z kajaka. Drawa i Korytnica - pierogi na... IP: *.adsl.inetia.pl 06.09.09, 21:26 Sprzedam kajak o stelażu aluminiowym z pokrowcem nieprzemakalnym produkcji ZSRR.tel.696882134. Odpowiedz Link Zgłoś
annika.h super !!! Polecam, Drawa przecudowna 06.09.09, 22:33 Korytnica i Brda również. Dzika przyroda, prawie zero ludzkiej ingerencji w koryta tych rzek = niezapomniane wrażenia. Radzę jednak wybrać się na spływy w innych terminach niż długie weekendy, wtedy na rzekach robi się tłoczno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe Re: super !!! Polecam, Drawa przecudowna IP: *.171.91.11.static.crowley.pl 07.09.09, 08:52 moze ktos w koncu zareaguje na 2 pomosty do wyciagania kajakow na bogdance - szerokosc pomiedzy deskami "pasuje" idealnie na noge i o wypadki tam nie trudno i sa drawienski park narodowy uwaza ze wszystko jest ok i zgodnie z przyjetymi normami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Major Re: super !!! Polecam, Drawa przecudowna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.09, 20:52 Zero ingerencji? A przekopanie Prostyni i pogłębienie Drawy przez niemców? Odpowiedz Link Zgłoś
sonix24 Spływ kajakowy? Rrewelacja!!!! 07.09.09, 13:54 Płynąłem Biebrzą do Narwi. Bajka. Odpowiedz Link Zgłoś
cromio Polska z kajaka. Drawa i Korytnica - pierogi na... 19.09.09, 23:57 W połowie lat siedemdziesiątych (Boże, jaki ja już stary jestem) parokrotnie spływałem Drawą z przyjaciółmi, mając na to cały miesiąc. Z popasami nawet blisko dwutygodniowymi. Wracało się, jak z innego świata. Kajaki oczywiście były wielkie, ciężkie, drewniane. I też trzeba było je przenosić. Wspaniałe wrażenia. Na całe życie. Odpowiedz Link Zgłoś
flisak.wislany Wrong way. 20.09.09, 05:39 Po cholere wplywacie z tym kajakiem na Turystyke na swiecie? Plyncie na Turystyka w Polsce. Praktykanta zatrudniliscie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bydziaj Polska z kajaka. Drawa i Korytnica - pierogi na... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.09, 22:08 właśnie wróciliśmy z październikowego spływu Drawą. Bajka,kolory jesieni przecudowne i co najważniejsze tylko nasze 2 kajaki na rzece !!! Puste pola namiotowe i do tego było słonecznie, a za 3 dni .....atak zimy ! Już tęsknie za kwietniem i dalej na Rzeki. Odpowiedz Link Zgłoś
hotelking Re: Drawsko pomorskie tanie noclegi 14.04.10, 14:32 Zapraszam na www.hotelking.pl Tanie noclegi Drawsko pomorskie Odpowiedz Link Zgłoś