10.06.16, 07:06
Kontaktowałam się w firmie Ecotravel z Panią Sabiną Oleksy. Bardzo polecam ten kontakt. Pani Sabina jest bardzo pomocna i rzetelna. Dzięki niej dokonałam wyboru super obozu dla córki i szybko otrzymałam potrzebne dokumenty. Na pewno w przyszłości, dzięki Pani Sabinie wybiorę biuro podróży Ecotravel- gorąco polecam !
Obserwuj wątek
    • pat_ada Re: ECOTRAVEL 14.06.16, 17:55
      Również polecam firmę Ecotravel. Wysyłam dwóch synów na kolonię piłkarską do Jarosławca. Już nie mogą się doczekać ;) Wszystkie formalności załatwiałam z Panią Krystyną Mazur, która jest bardzo pomocna i z cierpliwością odpowiada na wszystkie pytania. Szybko otrzymałam potrzebne dokumenty wraz z dodatkowymi wskazówkami. Jestem bardzo zadowolona z obsługi Pani Krysi :)
    • monia_m24 Re: ECOTRAVEL 23.06.16, 08:26
      Jestem bardzo zadowolona z obsługi Pani Roksany Danek z Ecotravel - miła, rzetelna, profesjonalna, pomogła nam dopiąć wyjazd do końca za co jesteśmy bardzo wdzięczni. Gorąco polecam!
    • taze.ga Re: ECOTRAVEL 01.08.16, 19:33
      taa
    • zajaczkowo Re: ECOTRAVEL 03.11.16, 19:32
      Polecam. Miła i fachowa obsługa Pani Roxany Danek. Na pewno jeszcze nie raz skorzystam z oferty tego biura.
      • gakoro23 Re: ECOTRAVEL 23.12.16, 12:53
        Mila fachowa i szybka obsluga Pani Sabiny Oleksy. Polecam
    • maryminsk Re: ECOTRAVEL 21.04.17, 08:11
      Chętnie polecam!
      Jesteśmy z Białorusi. Z EkoTrevelem pracujemy po raz rugi. Kontaktowałam się z Panią Roksana Danek.
      Wrażenia z jej pracy - utalentowana, energiczna, kompetentna. Wie, co należy zrobić - i robi to szybko, skutecznie. Wszystko szybko, jasne i zrozumiałe nawet dla cudzoziemców :)
      3 dziewczyny, dla których kupiliśmy tę ofertę - zostały całkiem zadowoleni.
      Podoba mi sie tak duży wybór ofert. Uprzejma i kompetentna kadra.
      W przeszłości, wszystko, co było obiecane - wszystkie wykonywane w 100%
    • savannah1974 Re: ECOTRAVEL 27.04.17, 08:19
      Polecam Biuro EcoTravel i szczególnie Panią Monikę Hołuj, która udzieliła mi wszelkich informacji, umożliwiła rozłożenie płatności na wygodne dla mnie raty i ogólnie jest bardzo kompetentna i rzetelna. Uważam też, że oferta obozów tematycznych dla dzieci jest bardzo atrakcyjna i bez problemu znalazłam temat i miejsce, na których zależało mojemu synowi.
    • pam94 Re: ECOTRAVEL 28.04.17, 15:31
      Kontaktowałam z panią Roksaną Danek z biura podróży EcoTravel - bardzo miła, pomocna i profesjonalna osoba. Zawsze szybko otrzymywałam odpowiedź na emaile. Bardzo polecam!
    • ewkind Re: ECOTRAVEL 04.05.17, 09:20
      Dwukrotnie korzystałam z usług biura. Były to wyjazdy zorganizowane dla dzieci (zielone szkoły). polecam to biuro. Rzetelne. wszystko zorganizowane i dopięte na ostatni guzik. Nie było żadnych spóźnień czy niezrealizowanych punktów programu. Szczególnie polecam współpracę z panią Aleksandrą, która jest bardzo kompetentna, elastyczna i miła.
      Ewa z Warszawy
    • czejola Re: ECOTRAVEL 07.05.17, 21:55
      Na Biuro Podróży ECOTRAVEL trafiłam dzięki bardzo pochlebnych opiniach właśnie na tej stronie. Postanowiłam więc skorzystać z oferty. wybrałam kolonie zagraniczne dla mojej córki w tej sprawie kontaktowałam się z panią Roksaną Danek. Nie zawiodłam się - bardzo miła i fachowa obsługa, szybki przepływ informacji pomiędzy BP a mną. Jeżeli córka wróci zadowolona z wakacji( a taką mam nadzieję), to na pewno wrócę do tego biura ponownie. Polecam zdecydowanie!
    • joanna.zyzn Re: ECOTRAVEL 09.05.17, 20:16
      W biurze Ecotravel kontaktowałam się z Panią Krystyną Mazur. Z usług tego biura oraz opieki i współpracy z Panią Krystyną Mazur jestem, jak dotychczas bardzo zadowolona. Mam nadzieję, że wakacje mojej córki podczas wyjazdu do Grecji z tym organizatorem będą udane. Profesjonalne podejście, szybkie załatwienie dokumentów i wymiana informacji na najwyższym poziomie. POLECAM! Mam nadzieję, ze po powrocie dziecka nie zmienię zdania :)
      • la-nga Re: ECOTRAVEL 17.05.17, 14:47
        Potwierdzam, bardzo dobra współpraca jeżeli chodzi o oboz do Bułgarii. Pani Krystyna Mazur, osoba rzetelna i odpowiedzialna.Polecam to biuro, i rownież mam nadzieje ze po powrocie dziecka z obozu, nie zmienię zdania:)
    • hazak1 Re: ECOTRAVEL 23.05.17, 18:06
      Ja również kontaktowałam się z panią Sabiną Oleksy z firmy Ecotravel w związku z obozem syna, na który wybiera się w lipcu do Włoch (Rimini). Na razie wpłaciliśmy zaliczkę i do tej pory pomoc pani Sabiny Oleksy była zadowalająca. W przypadku jakichkolwiek pytań od razu dostałam odpowiedź. Mogę polecić.
    • sp_rzaska2017 Re: ECOTRAVEL 25.05.17, 17:18
      Byłam z biurem Eco Travel na zielonej szkole z uczniami klas IV - VI. Bardzo polecam! Miła, fachowa i rzetelna obsługa. Pani Aleksandra, z którą współpracowałam jest bardzo miła i cierpliwa :) Chętnie odpowiadała na wszystkie moje pytania, wyjaśniała, doradzała. Pobyt był udany, cały plan wyjazdu zrealizowany, bez przykrych niespodzianek. Cieszę się, e mogłam współpracować z tym biurem. Jeszcze raz gorąco polecam.
    • ewaaaaaaaaaaaa Re: ECOTRAVEL 27.05.17, 10:23
      Byłam w maju z IV klasą na zielonej szkole. Naprawdę polecam - wszystko profesjonalnie zorganizowane, kontaktowałam się z panią Aleksandrą Wyszyńską-Pawlik. Dzieci są również bardzo zadowolone i już dopytują się o przyszłoroczną zieloną szkołę i z chęcią ponownie skorzystamy z usług biura ECOTRAVEL.
    • starshefcia Re: ECOTRAVEL 29.05.17, 11:55
      Na pewno skorzystam jeszcze nie raz. Zielona szkoła była na najwyższym poziomie, od ośrodka, przez przewodnika, po kierowcę autobusu. Pracownicy zawsze chętni do pomocy, można się dogadać i dostosować do własnych potrzeb. Najlepsza obsługa, wspaniałe biuro. Pełny profesjonalizm. Szczególnie polecam Panią Justynę :)
    • manakisz Re: ECOTRAVEL 31.05.17, 11:41
      Również polecam Eco Travel. Jestem bardzo zadowolona z współpracy. Pani Krystyna odpowiedziała na wszystkie moje pytania i rozwiała wątpliwości :) wyjazd zapowiada się wspaniale
    • agag1122 Re: ECOTRAVEL 01.06.17, 10:10
      POLECAM !!! POLECAM !!! Pani Monika Hołuj Ecotravel - rzetelnie i profesjonalnie wszystko zostało załatwione :-)
    • aga8625 Re: ECOTRAVEL 05.06.17, 21:40
      Polecam biuro, miły i szybki kontakt, p.Ola Wyszyńska-Pawlik była odpowiedzialna za organizację wycieczki szkolnej po Ojcowskim Parku Narodowym, przewodnicy wspaniali ,obiad pyszny. Na pewno jeszcze skorzystam.
    • lonek75 Re: ECOTRAVEL 05.06.17, 21:49
      Jestem zadowolona z obsługi Pani Sabiny Oleksy. Bardzo dobry kontakt, szybka odpowiedz z kompletem dokumentów. Polecam.
      Na pewno będę korzystała z biura w przyszłości, wszystko zależy od opinii mojego syna po powrocie.
    • ma-gry Re: ECOTRAVEL 06.06.17, 17:49
      Jeżeli chcesz skorzystać z oferty ECOTRAVEL polecam kontakt z Panią Sabiną Oleksy. Doradzi i załatwi co trzeba. Ja wybrałam kolonie dla dwójki dzieci oferowane przez ECOTRAVEL. Pani Sabina wszystko załatwiła w ekspresowym tempie. Kontakt doskonały. Serdecznie polecam.
    • wojmusz Re: ECOTRAVEL 07.06.17, 16:17
      W organizacji wycieczki szkolnej bardzo pomogła mi Pani Ola Wyszyńska - Pawlik. Co prawda kontakt między nami był tylko mailowy, ale Pani Ola dała poznać się jako fantastyczna, rzetelna, merytoryczna, a przede wszystkim bardzo cierpliwa i życzliwa osoba. Szybciutko i wyczerpująco odpowiada ma maile, wycieczka zorganizowana wzorowo, dzieci bardzo zadowolone. Czas zwiedzania oraz poruszania się dostosowany do wieku uczestnika. Jeśli Pani Ola osobiście angażowała przewodnika dla grupy, to za wybór "czapki z głów". Nie, wiem kiedy będę organizował w szkole następną wycieczkę, ale jeśli tak, to jestem pewny, że zwrócę się z tym do ECOTRAVEL. Wszystkim, którzy się wahają GORĄCO POLECAM!!!.
    • witold.miki1 Re: ECOTRAVEL 09.06.17, 10:09
      Jestem bardzo zadowolony z obsługi Pani Moniki Hołuj z Ecotravel - Profesjonalna obsługa. Gorąco polecam!
    • mariamam Re: ECOTRAVEL 12.06.17, 22:40
      Ja również polecam firmę Ecotravel. Kontaktowałam się z Panią Aleksandrą Wyszyńską - Pawlik. Dzięki niej pojechaliśmy na dwudniową wycieczkę klasową do Warszawy. Pani Aleksandra ułożyła świetnie plan wycieczki umieszczając w nim wszystko to, co chcieliśmy zobaczyć. Wszystko było bardzo dobrze zorganizowane. Pani Aleksandra bardzo cierpliwie odpowiadała na moje pytania i wyjaśniała wszystkie wątpliwości. Na pewno w przyszłości również wybiorę firmę Ecotravel i oczywiście Panią Aleksandrę. Jestem bardzo zadowolona i gorąco polecam!
    • bea.s1 Re: ECOTRAVEL 20.06.17, 11:17
      witam, korzystałam z usług biura w kwestii organizacji wycieczki dla grupy 50 osób na Jurze Kr-Częstochowskiej.. wszystko zgodnie z ustaleniami, bezproblemowy kontakt z p. Aleksandrą. grupa wróciła zadowolona
    • opolanka01 Re: ECOTRAVEL 20.06.17, 12:41
      Dziękuje bardzo za profesjonalną obsługę Pani Krystyny Mazur, która wskazywała drogę do wymarzonego obozu mojego syna!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka