edika3 03.08.06, 17:02 nie wiem za bardzo gdzie o to spytać. A mianowicie chcialam zapytac czy karta eoro26 wystarczy mi jako ubezpieczenie kiedy wyjezdzam za granice? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lolo07 Re: ubezpieczenie IP: *.icpnet.pl 03.08.06, 19:07 ale napisz gdzie, na ile i po co wyjezdrzasz bo to jest rowniez wazne... Odpowiedz Link Zgłoś
edika3 Re: ubezpieczenie 03.08.06, 22:19 jade do Hiszpanii na wakacje, na własną rękę. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia30 Re: ubezpieczenie 04.08.06, 09:06 przeczytaj dokladnie warunki ubezpieczenia karty euro 26 a zwlaszcza wylaczenia- czyli czego ubezpieczenie nie obejmuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Z. Re: ubezpieczenie IP: *.dint.wroc.pl 04.08.06, 09:34 Zależy, o jakie ubezpieczenie Ci chodzi. Jeśli o zdrowotne, to Hiszpania jest w UE i jeśli masz ubezpieczenie w NFZ, to obowiązuje ono również w Hiszpanii (musisz jednak wypełnić dodatkowy druk dostępny w NFZ). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: ubezpieczenie IP: *.elsnerow.waw.pl 05.08.06, 14:06 a ja mam pytanie jakie ubezpieczenie wykupujecie do innych krajów? np.do Indii? lecę na miesiąc i nie wiem co i jak z tymi ubezpieczeniami.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Z. Re: ubezpieczenie IP: *.dint.wroc.pl 07.08.06, 09:41 Ja wykupuję ubezpieczenie turystyczne z assistance jakiegoś znanego towarzystwa ubezpieczeniowego. Nigdy jeszcze nie musiałem korzystać, ale lepiej nie kusić losu. Odpowiedz Link Zgłoś
pstosia Re: ubezpieczenie 05.08.06, 14:50 w czwercu sie dowiadywalam, ze karta euro<26 NIE OBEJMUJE usa i kanady Odpowiedz Link Zgłoś