dalaya 13.04.10, 17:35 Czy ktos ostatnio kupowal Tauredon 20mg? Do tej pory kupowalam na Słowacji. Niestety już od dwóch tygodni nie można go tam dostać. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jmedyk Re: Tauredon 20mg 16.10.10, 08:49 Ja ostatnio kupiłam Tauredon 20mg zastrzyki 10 szt (Sole złota) w Niemczech w aptetce i niestety nie mogłam ich użyć bo lekarz zalecił chemie więc leżą chętnie odstąpię potrzebującym tel 604 866 751 Odpowiedz Link
tony010 Re: Tauredon 20mg 21.07.11, 22:55 Witam moge odsprzedac 8 fiolek tauredonu20 tony01@poczta.onet.pl Odpowiedz Link
tony010 Re: Tauredon 20mg 25.10.11, 21:47 tony010 napisał: > Witam moge odsprzedac 8 fiolek tauredonu20 > tony01@poczta.onet.pl dodaje kontakt do mnie bo mam problemy z emailem ogloszenie nadal aktualne termin waznosci do stycznia 2012r. tel. 603907456 Odpowiedz Link
partycjasan Re: Tauredon 20mg 09.10.11, 13:40 Witam serdecznie mam 27 lat i ok półtora roku temu dokładnie 2 miesiące po urodzeniu córci stwierdzono u mnie rzs. Czułam się fatalnie. Bolały i sztywniały mi palce, ręce oraz kolana. Najgorsze było dla mnie to że nie mogłam utrzymać na rękach córci, bo leciała mi z rąk. Chciało mi się tylko płakać. Lekarz skierował mnie na wyniki ktore wyszły fatalnie między innymi antyCCp >500 (norma do 5), a czynnik reumatoidalny >35 (norma do 14). Trafiłam do reumatologa pełna nadziei ze mi wreszcie pomoże. Przepisał mi kwas foliowy 15mg, Trexan 2,5mg (6 tabletek raz w tygodniu) i movalis przeciwbólowo i przeciwzapalnie. Niestety leki zamiast pomagać tylko mnie ogłupiły, a ból wcale nie ustawał tylko narastał. Nie poddawałam sie tylko szukałam naturalnych metod, próbowała m różne zioła, aloesy dżemiki i nic. Az wreszcie przyjaciel moich rodziców zadzwonił do mojej mamy z czymś co mogło mi pomóc. zażywam to (nie chce robić reklamy wiec nie podaje nazwy) od 2 miesięcy i cud. Ból ustąpił a wyniki są o wiele lepsze anty ccp 200, czynnik rf 5,5!!! ob, hemoglobina i crp też są w normie. Odstawiam własnie tabletki, postanowiłam zaufac temu niesamowitemu specyfikowi. I z całego serca go polecam. Jeśli chcesz to napisz do mnie patrycjaszusz@o2.pl to powiem Ci więcej na jego temat. Ja sprawdziłam na sobie i efekty mnie po prostu zaskoczyły, na reszcie mogę być prawdziwą mamą. Odpowiedz Link
partycjasan Re: Tauredon 20mg 04.10.13, 21:59 Witam ponownie pisze bo wiele osób zastanawia czy mój wpis jest nadal aktualny. Owszem tak. Minęły już prawie 3 lata odkąd zażywam mój specyfik i choroba całkowicie sie zatrzymała - nie ma nawrotów, nawet przy zmianach pogody, które wcześniej były nie do wytrzymania. Myślę że mogę śmiało powiedzieć że wygrałam swoją walkę z RZS . Jestem szczęśliwą mamą, mogę swobodnie pracować i do tego zaczęłam studia podyplomowe. Życzę każdemu cierpiącemu na bóle stawów (i nie tylko) powrotu do normalnego życia. Dostaję dziennie po kilkanaście maili co jest powodem opóźnienia w odpisywaniu, ale nie myślałam że jest nas aż tak wielu cierpiących na rzs. Jednak wiele z tych osób zdecydowało sie na tą kurację krórą ja stosuję i cudownie jest otrzymywać od nich maile opisujące jak im sie poprawia. Pozdrawiam wszystkich serdecznie. patrycjaszusz@o2.pl Odpowiedz Link
alcia369 Re: Tauredon 20mg 09.11.13, 12:07 Witam, mam do odsprzedania 10 ampułek leku Tauredon 20mg. Lek ważny do kwietnia 2014. Zainteresowanych proszę o kontakt drogą mailową alcia369@gmail.com lub telefoniczną 783794641. Odpowiedz Link
alcia369 Re: Tauredon 20mg 24.01.14, 10:19 alcia369 napisał(a): > Witam, mam do odsprzedania 10 ampułek leku Tauredon 20mg. Lek ważny do kwietnia > 2014. Zainteresowanych proszę o kontakt drogą mailową alcia369@gmail.com lub t > elefoniczną 783794641. Powyższe ogłoszenie jest już nieaktualne. Odpowiedz Link