lisek78 06.06.06, 18:27 Witam wszystkich chorych i zainteresowanych rzsem.Jestem młodą kobietą i szukam innych,które z rzsem urodziły dzieci.Mam kłopoty z zajściem w ciążę i nie wiem czy to przypadkiem nie jest wina rzsu.Pomóżcie mi ,proszę. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
franciszka137 Re: Szukam 07.06.06, 14:39 jeżeli jesteś aktualnie leczona,to pewnie tak... Odpowiedz Link
lisek78 Re: Szukam 07.06.06, 17:20 W tym momencie jestem od 1,5 roku bez żadnych leków.Chciałabym urodzić zdrowie dziecko,więc wszystkie leki odstawiłam.No i nadal nic. Odpowiedz Link
annaszostak Re: Szukam 12.07.06, 14:18 A brałaś kiedyś mtx/traxan, jakiś steryd? Po tym są problemy. Tak słyszałam od lekarza, bo sama nie rodziłam. Łykam aravę, więc to wykluczone. Odpowiedz Link
lisek78 Re: Szukam 14.07.06, 11:23 Brałam metotrexat i trexat,ale w zasadzie dość krótko, powiedzmy niecały rok.Mój lekarz powiedział,że nie powinno być większych kłopotów z zajściem w ciążę,ale wciąż bardzo się boję i w mojej sytuacji nic się nie zmienia. Odpowiedz Link
moneta21 Re: Szukam 19.07.06, 22:13 a może zrob badanie TSH tak na początek zeby sprawdzic czy nie masz chorej tarczycy.zajrzyj na forum haschimoto -to tez jest choroba z autoagresji a one czesto chodza w parze.ja tez mam haschi (na szczescie zdazyłam urodzic drugie dziecko po 11 latach czekania )i najprawdopodobniej rzs.haschi zdiagnozowane przez przypadek Odpowiedz Link