sloggi 04.11.05, 06:57 Witam z nad kawy. A może załóżmy wątek kawowo-dzieńdobreczny? Jesli pomysł chwyci, będzie miło :) Słonecznego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miaau Re: Dzień dobry Nowej Soli 04.11.05, 07:55 no ja tez kawka, z mlekiem nawet Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyjanek Re: Dzień dobry Nowej Soli 04.11.05, 09:21 miaau napisała: > no ja tez kawka, z mlekiem nawet no ja też :) i to juz druga Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Dzień dobry Nowej Soli 04.11.05, 20:42 No nie tylko ja jestem kawoszem-maniakiem :P Odpowiedz Link Zgłoś
miaau Re: Dzień dobry Nowej Soli 04.11.05, 21:27 ano, nie tylko.. ja dzisiaj 3 kawy i litr herbatki owocowej ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Dzień dobry Nowej Soli 05.11.05, 00:59 miaau napisała: > ano, nie tylko.. ja dzisiaj 3 kawy i litr herbatki owocowej ;-) Herbatek z reguły nie liczę, bo jest tego cysterna. Teraz jak się ochłodziło to na topie jest malinowa. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Dzień dobry Nowej Soli 05.11.05, 10:56 Witam sobotnio, kawa zrobiona, komputer włączony, tylko firanek nie chce mi się wieszać. Odpowiedz Link Zgłoś
miaau Re: Dzień dobry Nowej Soli 05.11.05, 10:57 a ja nie mialam sieci, wiec zdarzylam juz pozmywac gore naczyn ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Dzień dobry Nowej Soli 05.11.05, 11:06 miaau napisała: > a ja nie mialam sieci, wiec zdarzylam juz pozmywac gore naczyn ;-) Mi zostały kubeczki. Chyba jednak kupię zmywarkę. Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: Dzień dobry Nowej Soli 05.11.05, 11:33 miaau napisała: > a ja nie mialam sieci, wiec zdarzylam juz pozmywac gore naczyn ;-) A ja zdąrzyłam zbić kafelki z podlogi w kuchni :D Jaki jest w Soli dostawca netu, oprócz tepsy oczywiście? Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: Dzień dobry Nowej Soli 05.11.05, 11:32 Więc i ja się przywitam. Głogów pozdrawia Nową Sól :) Kawę już wypiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
miaau Re: Dzień dobry Nowej Soli 05.11.05, 11:36 w imieniu Nowej Soli witam Glogow :-) Odpowiedz Link Zgłoś
skrzych Re: Dzień dobry Nowej Soli 25.07.06, 14:53 W imieni Krakowa witam i Glogów gdzie sie urodziłem i Nową Sól gdzie maturzyłem w Elektryku... Ło matko, to juz 20 lat... A kawa? Nesca mnie wyszła, więc Jacobs z miniekspresiku... Kawa winna być jak kobieta: mała, czarna, gorąca i słodka :) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyjanek Re: Dzień dobry Nowej Soli 25.07.06, 18:47 a w którym dokładnie roku maturzyłeś w elektryku ?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
imara Re: Dzień dobry Nowej Soli 07.08.06, 21:45 wszystkich elektryków zapraszam na 60 - lecie szkoły ! więcej wiadomości www.zsp1-elektryk.pl Odpowiedz Link Zgłoś
skrzych Re: Dzień dobry Nowej Soli 08.08.06, 16:30 Dokładnie 20 lat temu, czyli w 1986 roku w prześwietnej Va ;) Krzysztof Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyjanek Re: Dzień dobry Nowej Soli 08.08.06, 20:58 > Dokładnie 20 lat temu, czyli w 1986 roku w prześwietnej Va ;) ja rok po tobie, w równie prześwietnej IV LZ :)w klasie Gamulca ;-) czy to od ciebie wieksza część klasy wyladowała w seminarium? Odpowiedz Link Zgłoś
skrzych Re: Dzień dobry Nowej Soli 09.08.06, 18:29 No to pewnikiem mijaliśmy sie nie raz :) A Gamulec Gydrauliczny w Gondzie to jedna z legend Elektryka, na własne oczy słyszałem tę historyczna wypowiedź na jednej z pierwszych lekcji rysunku technicznego (PKM) Co do reszty klasy, to drogi nasze sie rozlazły, z tego co wiem to tylko Heniu Cisowski wyladował u kapucynów; notabene ujrzałem Go kiedyś z okna tramwaju jak swoim charakterystycznym krokiem przemierzał Planty w okolicach Filharmonii. Zanim zidentyfikowałem klasztor gdzie przebywał, to juz go z tamtad wywiało. Niejako przy okazji spotkałem tam dwóch kolegów z rocznika wyżej, więc może o nich ci chodzi... Co do 60-cio lecia to mam nezłą zagwozdkę. Serce mi sie z piersi wyrywa, ale muszę jeszcze przekonać moja lepszą połowę... Niewykluczone, że sie pojawię. Krzysztof Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyjanek Re: Dzień dobry Nowej Soli 09.08.06, 22:23 > No to pewnikiem mijaliśmy sie nie raz :) w krakowie pewnie też :) > A Gamulec Gydrauliczny w Gondzie to jedna z legend Elektryka, na własne oczy > słyszałem tę historyczna wypowiedź na jednej z pierwszych lekcji rysunku > technicznego (PKM) miałem ubaw przez całe 4 lata .gdy sprawdzał obecnośc, dojezdzajac do litery ha w klasie nastepowała cisza ,a pozniej smiech :) > Co do reszty klasy, to drogi nasze sie rozlazły, z tego co wiem to tylko Heniu > Cisowski wyladował u kapucynów; notabene ujrzałem Go kiedyś z okna tramwaju jak > swoim charakterystycznym krokiem przemierzał Planty w okolicach Filharmonii. > Zanim zidentyfikowałem klasztor gdzie przebywał, to juz go z tamtad wywiało. nawet nie wiedzialem,że był w krakowie.z H.C jestesmy kolegami jeszcze z podwórka > Niejako przy okazji spotkałem tam dwóch kolegów z rocznika wyżej, więc może o > nich ci chodzi... no bardzo mozliwe :) > > Co do 60-cio lecia to mam nezłą zagwozdkę. Serce mi sie z piersi wyrywa, ale > muszę jeszcze przekonać moja lepszą połowę... Niewykluczone, że sie pojawię. możesz sie bardzo rozczaroweac .z nauczycieli ktorzy kiedys uczyli pozostały chyba 4 osoby,a reszta przeszla na emeryture. zmienił sie równiez charakter szkoły,która stała sie szkoła kształcąca rzesze wykwalifikowanych bezrobotnych :(,ale tak jest specyfika nowej soli. Odpowiedz Link Zgłoś
waderlex1 Re: Dzień dobry Nowej Soli 04.11.06, 17:49 czesc s1.bitefight.pl/c.php?uid=106037 Odpowiedz Link Zgłoś
dana-56 Re: Dzień dobry Nowej Soli 21.10.06, 01:32 ...czyżby juz koniec tak miło rozpoczętej imprezki kawowej?...ale ból... ...a może jednak to ruszy....pozdrawiam Nową Sól z Nysy...a może ktoś chodził do Odlewniaka...moja matura w 1976 roku byla...szmat czasu Odpowiedz Link Zgłoś
blanka110 Re: Dzień dobry Nowej Soli 15.02.07, 09:57 a jak Nowosolski Dom Kultury? kto teraz jest tam dyrektorem? Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Dzień dobry Nowej Soli 16.02.07, 17:38 A czy to ważne? Zrobiłem ryż ze śmieciami i pieprzu mi się "sypnęło". Nie jestem przekonany, czy jutro będę miał zawartość jamy ustnej w komplecie. Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Dzień dobry Nowej Soli 17.02.07, 19:53 czarnyjanek napisał: > i jak jama ? Ugaszona, ale pyszne było. Odpowiedz Link Zgłoś