izabell83 23.02.07, 15:24 KTOŚ KTO ZOSTAWIA ZA WYCIERACZKĄ AUTA KARTECZKI Z BEZCZELNYMI KOMENTARZAMI NIECH MA PRZYNAJMNIEJ TYLE ODWAGI ŻEBY OSOBIŚCIE PRZYJŚĆ I POWIEDZIEĆ O CO MU CHODZI, ZAPRASZAM DO 16. P.S. ANONIMOWO TO KAŻDY POTRAFI BYĆ ODWAŻNY! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jemielity Re: ŻYCZLIWI Z 10 G ... 24.02.07, 12:34 jakiego typu są to słowa? czego dotyczace? Odpowiedz Link Zgłoś
izabell83 Re: ŻYCZLIWI Z 10 G ... 24.02.07, 17:22 Drogi Sąsiedzie, przepraszam ale ten kto zostawia anonimy za wycieraczką to chyba wie co napisał. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
izabell83 Re: ŻYCZLIWI Z 10 G ... 24.02.07, 17:29 skoro Sąsiad/Sąsiadka ciekawy/ciekawa to chodziło o to że ktoś zostawił mi info za wycieraczką, żebym przeparkowała auto mojego gościa, które stało na zarezerwowanym zgodnie z Regulaminem miejscu dla gości, a czas jego postoju również zgodnie z regulaminem nie przekroczył 72 godzin, ja posiadam swoje miejsce i jako lokator nie zajmuję miejsc dla gości. Mieszkam tu od 1,5 roku i zawsze stosowałam się do regulaminu. Nie wiem czy inni parkują swoje drugie czy trzecie samochody na miejscach dla gości bo nie mam ani czasu ani ochoty bawić się w parkingowego szpiega, ale zawsze stosowałam się do obowiązującego regulaminu. Nie czepiam się też sąsiadów parkujących na nie swoich i niewykupionych miejscach, i nie mam ochoty czytać durnych i wyssanych z palca anonimów. Pozdrawiam wszystkich Sąsiadów. :) Odpowiedz Link Zgłoś
jemielity Re: ŻYCZLIWI Z 10 G ... 25.02.07, 11:14 więc nie ma Pani sobie nic do zarzucenia i to się liczy, a nie to , że ktoś coś. teraz Pani udowadnia że "nie jest pani wielbłądem" jakby ktos miał naprawdę jakies dowody i prawdziwe przesłanki co do tego co pisze na karteczkach to by to zgłosił oficjalnie ochronie. Odpowiedz Link Zgłoś
izabell83 Re: ŻYCZLIWI Z 10 G ... 25.02.07, 13:14 dzięki za poparcie :) a co do ochrony to ochrona wbrew pozorom pilnuje porządku i jakby coś było nie tak to ochroniarze sami o tym powiedzą, ale widać mają na osiedlu pomoc w postaci parkingowych szpiegów :). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
skafanderek Re: ŻYCZLIWI Z 10 G ... 26.02.07, 06:32 Chyba zbyt czesto czytam na tym forum o szpiegach, podgladaczach, pieniaczach itp. Nie ze wszystkimi musimy sie zgadzac, ale zachowajmy do siebie chociaz minimum szacunku, ciagle wzajemne sie obrazanie, a nawet pojawiajace sie niekiedy propozycje silowego rozwiazania sporu (a byly przeciez takie) raczej nikogo do naszych argumentów nie przekona, i nienajlepiej wrozy wspolnemu zalatwianiu problemow. Drodzy sasiedzi odrobina posiagliwosci w wyrazniu sadow na pewno nikomu nie zaszkodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
izabell83 Re: ŻYCZLIWI Z 10 G ... 27.02.07, 19:41 :) Drogi sąsiedzie nie miałam zamiaru nikogo obrażać ale niech sąsiad sam się zastanowi jak to wszystko wygląda... staram się wykazywać zrozumienie i szacunek dla wszystkich bo mieszkamy na jednym i dość fajnym osiedlu, ale są też czasem pewne granice. Co do reszty w pełni się z Sąsiadem zgadzam. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tepicielka_debili Re: ŻYCZLIWI Z 10 G ... 02.03.07, 20:27 normalnie nie moge no!!!!!!!!! SMIERDZI TU SPOLECZNICTWEM!!!!! i kolkiem radia ma-ryja Pan/i karteczkowy/a nigdy sie nie ujawni chyba ze na antenie radia ma-ryja Odpowiedz Link Zgłoś