Dodaj do ulubionych

JEDNA WIELKA BZ......RA

05.07.04, 22:20
jestem codziennie na forum i zaczyna mnie to wszysko bawic zamiast zaspakajac
moja ciekawosc a mianowicie- ludzie czy wy czytacie to co piszecie jedna
laska napisze BOLA MNIE PIERSI W II FAZIE jedna odpisze ze wszysko ok a
druga odpisze ze nie dobrze bo cos tam cos tam jedna kloci sie z druga jaka
pozycja na zrobienie dziecka nie moge tego czytac nastepny przykład NADZERKA
jena z panienek pisze to moze byc rak druga nie martw sie to nic takiego nie
musisz brac czopkow natomiast trzecia odpisuje nieprawda bierz czopki
codziennie po pol tragedia jak sie czyta
Obserwuj wątek
    • heart2 Re: JEDNA WIELKA BZ......RA 05.07.04, 22:23
      zapomnialam o wstrzemiezliwosci jedna pisze ze 8 dni absolutnie druga 6 dni
      przed owulacja nalezy zaprzestac PRZYTULANIE NAPISZE TAK SAMA ZALICZAM SIE DO
      GRONA STARAJACYCH SIE OD MAJA ALE Z WAMI WSZYSTKIMI TO NIE ZAJDE W CIAZE DO MAJ
      PRZYSZLEGO ROKU
      • magdulka26 Re: JEDNA WIELKA BZ......RA 05.07.04, 22:33
        Wiesz jeśli chodzi o wstrzemięźliwość to moje zdanie jest takie.Ja kocham się
        kiedy mam ochotę ,przestałam patrzeć ślepo w kalendarz z długopisem w ręku ,bo
        jeszcze parę miesięcy i zamkną mnie w wariatkowie.Jeśli plemniki są zdrowe to
        częste przytulanie im napewno nie zaszkodzi a nam przyniesie wiele
        radości.Czekam na dzidzię i wiem że przyjdzie donas w odpowiednim
        momencie.Pozdrawiam i życzę szybkiego zafasolkowania.
    • kasiaj51 Re: JEDNA WIELKA BZ......RA 05.07.04, 23:19
      To nie czytaj
    • perissa Re: JEDNA WIELKA BZ......RA 06.07.04, 05:40
      Zmień forum.
      I swój styl pisania, bo właśnie tego nie da się czytać.
    • agan22 Re: JEDNA WIELKA BZ......RA 06.07.04, 08:28
      Heart2 to przecież nie o to chodzi, żeby jakiś idealnych porad udzielać. Nawet
      jakbyś poszła do 10 różnych ginekologów to usłyszałabyś 10 różnych opinii.
      To forum po prostu daje siłę , pomaga w trudnych chwilach, wspiera. To właśnie
      tu czyję zrozumienie jeśli mówię, że obsesyjnie myślę o dziecku. Pomyśl o tym w
      ten sposób. Pozdrawiam i nie wśiekaj się tak
    • gusiek74 Re: JEDNA WIELKA BZ......RA 06.07.04, 12:46
      mam dla ciebie złotą radę: nie czytaj smile
      I zacznij używać znaków interpukcyjnych, bo jeden wielki bełkot ci wychodzi...
      A moze nie jesteś kobietą? Bo kobiety właśnie tak mają - gadają jedna przez
      drugą, kłócą się i każda co innego - i w tym cały nasz urok... Nie, dziewczyny?
      Pozdrawiam, Agata
    • ewazygmunt Re: JEDNA WIELKA BZ......RA 06.07.04, 12:59
      absolutinie zgadzam się z agan22. Forum nie jest źródłem 100% pewnych
      informacji, złotych i niezawodnych rad. Jest po to żeby dzielić się
      doświadczeniami, a że doświadczenia sa różne to i opinie różne. Każda z nas
      musi w pewien sposób wyczuć i sprawdzic co dla niej jest najlepsze. Forum, poza
      tym daje siłę, nadzieję i przede wszystkim poczucie, że nie jesteśmy same, że
      staramy się razem i że na pewno się uda!!!!!
    • balbine Re: JEDNA WIELKA BZ......RA 06.07.04, 14:52
      Nie wiem, czy ktoś to forum traktuje jako ostateczną wyrocznię, a jeśli tak, to
      nie jestem to ja. Za to lubię je szalenie za to, że więcej tu dziewczyn takich
      jak ja, tzn. bardzo chcących mieć dziecko, ale niezbyt fartownych w staraniach.
      Możemy wspólnie tu sobie pogadać o tych samych obawach, nadziejach, powymieniać
      się informacjami. Oczywiście, nie ma żadnego przymusu, żeby z nami rozmawiać smile
    • moni27 Re: JEDNA WIELKA BZ......RA 06.07.04, 17:36
      Ja na forum trafiłam po 1,5 roku starania się o dzidzię i jes to jedna z
      najszczęśliwszych sytuacji jaka mogła mi się przytrafić. Tyle informacji jakie
      tu przeczytałam nie uzyskałam od 3 gin do których chodziłam przez 1,5 roku.
      Widocznie nie jest Ci potrzebne zdobywanie nowych informacji, wymiana poglądów
      lub po prostu pocieszenie od innych dziewczyn które borykają się z takim samym
      problemem. JA OSOBIŚCIE POCZUŁAM WIELKĄ ULGĘ MOGĄC SIĘ KOMUŚ ZWIERZYĆ, LUB O
      COŚ ZAPYTAĆ i wiedzieć, że nikt mnie nie wyśmieje a napewno odpowie. Jeżeli nie
      odpowiada Ci to co piszą dziewczyny to poprostu tego nie czytaj!!
    • moni27 Re: JEDNA WIELKA BZ......RA 06.07.04, 17:44
      I jesze jedno ! Sama zadałaś na tym forum kilka pytań nawet na tej stronie i
      nikt Cię nie wyśmiał, że zadajesz głupie pytanaia. Chyba, że zadajesz je po to
      by się potem wysmiewać z odpowiedzi...
    • bzubza Re: JEDNA WIELKA BZ......RA 06.07.04, 19:01
      Kobitko spokojnie! Bo Ty zaczynasz juz chyba fiksowac. Jezeli wszystko byly by
      proste i jednoznaczne nasze problemy by nie istnialy!!! Dobrze, ze sa rozne
      sugestie, bo na rozne rzeczy mozna zwrocic uwage i je wykluczac lub
      potwierdzac. Mysle, ze to rozumiesz, ze kazda z nas jest inna i nasze organizmy
      troche inaczej reaguja...
      • justynafx ???? 11.07.04, 23:08
        Również uważam, że nigdy nie otrzymasz 100% pewnej odpowiedzi. Ile osób tyle
        opinii. Ja uważam, że naprawdę to forum ma nas łączyć i wspierać we wspólnych
        staraniach, a nie dzielić i skłócać. Każda z nas odpisuje na pytanie tak jak
        jej się wydaje, że jest dobrze, dlatego jest tak wiele różnych opinii, a
        komentowanie tego w taki sposób w jaki zrobiłaś to ty jest po prostu
        chamskie... Ja też czasem nie zgadzam się ze wszystkim opiniami, ale nic nie
        komentuję tylko najwyżej dopisuję swoje zdanie.
        Zastanów się nad swoją osobą skoro każde z naszych wypowiedzi traktujesz, aż
        tak serio. Każda z nas wie, że nie jesteśmy specjalistami i doradzamy sobie lub
        podtrzymujemy się na duchu, bo do tego celu zostało stworzone to forum. Jak
        chcesz konkretnej odpowiedzi na swoje pytania to może należy iść po prostu do
        lekarza...
        To by było na tyle...
        Justi
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka