dominatka 02.08.04, 12:24 Gorąco polecam pozycję od tyłu, mi pomogło.Starałam się trzy miesiące brałam Minulet.pozdrawiam Ewa. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aquarius72 Re: polecam pozycję 02.08.04, 12:28 A ja słyszałam, że może to ułatwić zaciążenie w przypadku tyłozgięcia. Odpowiedz Link
dominatka Re: polecam pozycję 02.08.04, 20:28 nie mam tyłozgięcia.Słyszałam że w ten sposób plemnikom łatwiej pokonać jest drogę. Pozdrawiam Ewa Odpowiedz Link
maretina Re: polecam pozycję 03.08.04, 08:46 3 razy zaciazylam, przedzine pozycje mielismy, bo cala rzecz w tym, ze seks ma byc przyjemny a nie techniczny. w kazdej pozycji mozna zajsc w ciaze dziewczyny. Odpowiedz Link
aquarius72 Re: polecam pozycję 03.08.04, 09:04 Mój gin na ostatniej wizycie powiedział nawet, że taka u mnie owulacja, że mogę zajść na odległość - żartowniś z niego, nie ma co... Odpowiedz Link
aquarius72 Re: polecam pozycję 03.08.04, 09:21 Acha, przypomniałam sobie zabawne wydarzenie - leżałam kiedyś na oddziale ginekologicznym i też jedna pani mówiła, że nie mogli się z mężem doczekać dzidziusia i lekarz polecił im tą pozycję, co w końcu przyniosło efekt w postaci ciąży. Nie było by w tym nic dziwnego, gdyby nie to, że ta pani była chyba 80-letnią, siwuteńką staruszką Po raz pierwszy spotkałam osobę w tym wieku, która by tak otwarcie rozmawiała na takie tematy )) Odpowiedz Link
ela74 Re: polecam pozycję 03.08.04, 09:53 Słyszałam, że przy tyłozgięciu po przytulanku wart na brzuszku poleżeć, że to ułatwia, czy to prawda? pytam bo mam to tyłozg... Odpowiedz Link
aquarius72 Re: polecam pozycję 03.08.04, 09:57 To odnosi chyba ten sam skutek, co pozycja "od tyłu" - nasionka po prostu tak łatwo nie wypływają )) Odpowiedz Link