Dodaj do ulubionych

dr Wieczorek-Katowice

15.02.05, 08:56
dziewczyny czy któraś zna dr Wieczorka z Katowic? Szukam ginekologa,który
poprowadzi moją ciąże do końca wraz z całym monitoringiem w gabinecie
czy słyszałyście o nim cokolwiek?
zapisałam sie do niego na pon przyszły ale nigdy u niego nie byłam wcześniej
dziekuje
Obserwuj wątek
    • jolanta8 Re: dr Wieczorek-Katowice 15.02.05, 18:23
      dziewczyny nie słyszałyście nic o nim plisssssssss
      • zosimama1 Re: dr Wieczorek-Katowice 15.02.05, 18:31
        Jestem z Katowic, trzy ciaże mam juz za sobą ale takiego nazwiska nie
        słyszałam. W którym szpitalu pracuje? Gdzie ma gabinet? Mogę popytać wsród
        koleżanek.
        • jolanta8 Re: dr Wieczorek-Katowice 15.02.05, 18:55
          przyjmuje na kosciuszki obok placu miarki a jaki lekarz cie prowadził?
          • zosimama1 Re: dr Wieczorek-Katowice 15.02.05, 19:28
            Obecnie chodzę do doktora Dutkiewicza. Jest z Katowic ale przyjmuje w Sosnowcu
            prywatnie. Pracuje w szpitalu w Tychach. Wcześniej do doktora Wojcieszyna i
            doktora Bielewicza ale tych nie polecam.
            • anioryca Re: dr Wieczorek-Katowice 16.02.05, 10:40
              Witaj!
              Nie jestem pewna czy mówimy o tym samym doktorze, ja chodzę do Jarosława
              Wiieczorka przyjmuje w Sosnowcu na Śróduli i pracuje w szpitalu w Katowicach
              Bogucicach podobno. Co do tego lekarza jestb super w tym gabinecie gdzie ja
              chodzę zawsze robi usg i zbada sie a poza tym zna się na swoim fachu powiem
              szczerze że do niego jest zawsze dużo pacjenetk kiedyś rozmawiałam z kobietą w
              ciąży i nie mogła się go nachwlić
              Pozdrawiam Ania
              • jolanta8 Re: dr Wieczorek-Katowice 16.02.05, 11:22
                tak chyba ten sam bo słyszałam,ze ma gabinet w Sosnowcu no to SUPER ide do
                niego w poniedziałek 1 raz i chciałam cos o nim trochu wiedzieć ,ciesze sie ze
                ma dobrą opinie ,mieszkam tu od niedawna i to był tylko wybór trafiony polecony
                tylko przez 1 kolezanke teraz tez przez Ciebie.
                Dziekuję
                • anioryca Re: dr Wieczorek-Katowice 16.02.05, 11:25
                  cieszę się zę mogłam Ci pomóc jak będziesz po wizycie to daj znać jakie
                  wrażenie przyznam że pan doktorek jest niczego sobie ma chyba z 2 metry wzrostu
                  i jest nawet przystojny smile))))))))))))
                  • jolanta8 Re: dr Wieczorek-Katowice 16.02.05, 11:45
                    o matko!!!!to dopiero bede sie sie stresować szczególnie na fotelusmile))))))))
                    dam znać w poniedziałek wieczorem..
                • j.zab Re: dr Wieczorek-Katowice 17.02.05, 22:20
                  Witam smile czy mogłabym prosić bliższe namiary na dr Wieczorka? ulica, nr tel w
                  jakich dniach przyjmuje w k-cach itp
                  będe wdzięczna
                  • jolanta8 Re: dr Wieczorek-Katowice 17.02.05, 22:22
                    032 2570369 to numer do przychodni tam sie możesz umówić na wizytę przyjmuje na
                    Kościuszki dokładnie Ci wytłumaczy babka jak do niej zadzwonisz...A co
                    słyszałaś coś o nim,że chcesz do niego pójśc czy tylko z naszych info?
                    • j.zab Re: dr Wieczorek-Katowice 17.02.05, 22:30
                      szukam obecnie dobrego gina w k-cach z usg, na kilku ginach już sie zawiodłam a
                      tu czytam , że sobie go chwalicie więc może warto się do niego udać ?
                      dziękuje za namiar jutro tam zadzwonie i umówie się na wizytę smile))
                      • jolanta8 Re: dr Wieczorek-Katowice 17.02.05, 22:37
                        ale dzwoń popołudniu bo tam zaczynaja pracę bodajże po 16tej....ja mam wizytę
                        na 17.30 i tak tez umawiają podobnie inne pacjentki o tych porach
                      • j.zab Re: dr Wieczorek-Katowice 17.02.05, 22:37
                        acha mam jeszcze pytanie czy usg jest przezpochwowe czy normalne ?
                        • jolanta8 Re: dr Wieczorek-Katowice 17.02.05, 22:41
                          podobno taki i takie ,wiesz do końca jeszcze nie wiem bo nie byłam ale
                          dziewczyny mówią,że ma dobrze wyposażony gabinet....podobno najlepszy sprzęt...
    • klaudynka5 Re: dr Wieczorek-Katowice 17.02.05, 09:28
      Na mnie robi wrażenie nieco oschłego, ale jako fachowiec polecam. Przy każdej
      wizycie będziesz miała robione USG. Wizyta kosztuje 100 zł. A swoją drogą
      rzeczywiście jest przystojny.
      --
      • jolanta8 Re: dr Wieczorek-Katowice 17.02.05, 12:08
        dziękuję już mam jakąś opinię wyrobioną o nim sama się zresztą przekonam sama,a
        jak często są wizyty w trakcie ciąży jestem w 5tc
        dzięki
        • lesia27 Re: dr Wieczorek-Katowice 26.02.05, 22:43
          dr Wieczorek podobno jest świetnym specjalistom (i jest przystojny); o obyciu
          jest OK, ale nie zbyt wylewny - trzeba się dopytywać; ja chodzę do niego do
          gabinetu w Bobucicach na NFZ; gabinet OK (nowy od jakiś 5 lat)- nie wiem jak
          sprzęt typu USG - bo jeszcze nie jestem w ciąży; w najbliższym czasie ide do
          niego żeby porobić badania przed - dam znać jak było.
          • jolanta8 Re: lesia 27.02.05, 00:04
            możesz mi dać namiary do Bogucic gdzie doikładnie przyjmuję ja chodzę prywatnie
            i trochę kasy płacę
            dzieki
            • bzubza Re: lesia 28.02.05, 20:11
              up
              • lesia27 Re: lesia 09.03.05, 22:13
                nie wiem co to za ulica, chyba Wrocławska (osiedle Kukuczki) tel 203-06-03;
                przyjmuje w poniedziałki; trzeba się umówic trochę wcześniej;
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka