Dodaj do ulubionych

"TESTUJACE"22.02 - jak samopoczucie??

17.02.05, 09:46
witam,

Dzisiaj 23 dc, okroponie bola mnie plecy i brzuch (dół brzucha), ten ból
utrzymuje sie juz od 18 dc. pecherzyk 13 dc miał 16,5mm przytualanko było
13,14,15,16 dc mam nadzieje ze cos z tego bedzie mam za soba 2 poronienie i 1
przedwczesny poród, JAKIE MACIE OBJAWY ? TRZYMAM KCIUKI
Obserwuj wątek
    • tromysza Re: "TESTUJACE"22.02 - jak samopoczucie?? 17.02.05, 09:49
      Cześć- właśnie myślałam, żeby coś takiego napisać. Ja to już nic nie wiem-
      czuję, że chyba zbliża się @. Boli mnie trochę brzuch. No i strasznie bolą mnie
      jajniki. Nie cały czas, ale kilka razy dziennie. To rwący- ciągnący ból. Trochę
      jakby piekło. Nie wiem- może to jakieś zapalenie? Tracę nadzieję. Ale nic-
      myślę sobie, że jest też następny miesiac i w końcu się uda. Wiem to.
      • magdalenka0071 Re: "TESTUJACE"22.02 - jak samopoczucie?? 17.02.05, 10:01
        HEJ NIE trac nadziei, mnie boli czas jak zasypiam to go czuje i jak wstaje to
        juz ze mna jest tego sobie raczej nie wpawiam a zreszta objawów sama nie
        wiem ..... dni mi sie strasznie dłuża, 20.02 mamy z mezem urodziny wiec moze
        jakis prezenciksmile
        • tromysza Re: "TESTUJACE"22.02 - jak samopoczucie?? 17.02.05, 10:11
          I mojej mamy urodziny. Najgorsze jest, że dopóki nie przychodzi @- jest
          nadzieja. Tego nie da się odzielić, prawda?
          • pipi79 Re: "TESTUJACE"22.02 - jak samopoczucie?? 17.02.05, 10:24
            mnie jajniki dziś już nie bolą uspokoiły sie (narazie). od owu bolały mnie 7
            dni pozatym jak wszystkie nie mogę doczekać sie testowania. ja zaryzykuje i
            zatestyje chyba wcześniej 11 dnia od owu to niedziela spokojnie rano zatestuje.
            bo w pon. czy wt. przed pracą za duża gonitwa. jak nie wyjdzie to zatestuje
            drugi raz 22 we wtorek trzymam za was kciuki
    • kattrin1 Re: "TESTUJACE"22.02 - jak samopoczucie?? 17.02.05, 10:29
      u mnie fatalne fizycznie, od wczoraj mam straszne mdłosci (nie wiem od czego,
      czy to zatrucie dziwnego pochodzenia, czy moze grypa żołądkowa), do tego
      wczoraj cały dzień silne bóle głowy, dzis juz lepiej. To mój 29 dc, wiec
      wszystko jeszce jest mozliwe. Zadnych innych objawów nie mam, jak nigdy dotąd.
      Piersi nie bola sa normalne ( a zawsze miałam straszliwe bole, dotknąc sie nie
      mozna bylo), nie mam tez bóli @@, moze troche jajnik lewy daje czadu ale teraz
      juz mniej niz po owulacji.
      I to wszystko jak naraziesmile) Czekam na Wasze wiesci dziewczynki i trzymam
      kciuki za Wasze II kreseczkismile)))Kasia
    • gagat100 ja testuje jutro powinnam 21.II 17.02.05, 10:29
      jutro bedzie 10dpo wiec szybko ale nie moge sie powstrzymac od kilku dni.
      Pamietajcie ze jesli bierzecie duphaston to objawy moga byc przez niego
      ciazowe uncertain
      mnie bola piersi, ciazkie, twarde i strasznie bolące, poza tym mam typowo
      płodny sluz czyli "tam" mokro, zauwazyłam ze mam szyjke bardzo twarda i
      strasznie nisko (albo dopiero nauczyłam sie jej obserwacji).
      • tromysza A jakie objawy daje duphaston? 17.02.05, 10:30
        j.w
        • gagat100 Re: A jakie objawy daje duphaston? 17.02.05, 10:45
          typowo ciazowe-niestety.
          bole podbrzusza, jajnikow, powiekszenie i bolace piersi, czeste siusianie,
          wiekszy apetyt, pobudliwosc,krwawienie międzymiesiączkowe któremu można
          zapobiegać zwiększając dawkę,plamienia, zmiana objętości krwi traconej w czasie
          menstruacji, mdłości i wymioty, wzdęcia, świąd, alergiczne reakcje skórne, bóle
          głowy w tym także typu migrenowego, zmiany libido, zmiany w parametrach funkcji
          wątroby (rzadko).
          • tromysza Re: A jakie objawy daje duphaston? 17.02.05, 10:48
            No to mnie w takim razie bolą jajniki od duphastonu. Tylko, że to dziwne, bo
            już biorę dupphaston 3 m-ce i nie miałam bóli jak na @- duphaston mi to
            wyregulował. A teraz mnie boli.
            • gagat100 Re: A jakie objawy daje duphaston? 17.02.05, 10:52
              no dziwne dla mnie tez bo biore GO od wrzenia a takie bolace piersi mam dopiero
              2gi cykl nigdy mnie wczesniej nie bolały i było super a teraz tragednia dotknac
              mnie nie mozna
              • tromysza Re: A jakie objawy daje duphaston? 17.02.05, 10:58
                hmm, mnie piersi bolą od kiedy biorę duphaston, i są wielkie. Akurat w tym
                cyklu bolą mnie mniej. Myślę, że to może zależy od m-ce. Z tym duphastonem to
                prawda. Kobiety, które biorą duphaston nie mogą wierzyć swoim objawom. niestety.
      • kattrin1 Re: ja testuje jutro powinnam 21.II 17.02.05, 10:41
        ja biore tylko folik i bromergon.
        • fiamma75 Re: ja testuje jutro powinnam 21.II 17.02.05, 13:41
          kattrin1 napisała:

> ja biore tylko folik i bromergon.

Po bromergonie możesz mieć mdłości, bóle głowy, itp.
    • amelka1974 Re: "TESTUJACE"22.02 - jak samopoczucie?? 17.02.05, 11:04
      Witam Was dziewczynki...
      Ja tez testuje 22-go, ale nie wiem czy juz w niedziele nie zaryzykuje testu bo
      mnie skręca niepewność.
      A samopoczucie???
      Nie mam żadnych objawów, kompletnie żadnych. Nic mnie nie boli ani piersi ani
      jajnik - no nic. Staram się nie skupiać i nie wsłuchiwać w siebie, dzielnie
      czekać. Trzymam kciuki za Was i siebie, ciąg dalszy szczęśliwie zaciążonych w
      lutych niech nastapi!!!!
      • pipi79 Re: "TESTUJACE"22.02 - jak samopoczucie?? 17.02.05, 11:22
        amelka w takim razie testujemy razem ja ryzykuje i testuje w niedziele. w
        poniedziałem sie tu odezwe - napewno oby z dobrymi informacjami tobie życze
        tego samego

nie damy sie
        • tromysza Re: "TESTUJACE"22.02 - jak samopoczucie?? 17.02.05, 11:23
          to ja może też zatestuję w niedzielę. 20. męczy mnie ta niepewność
          • amelka1974 Re: "TESTUJACE"22.02 - jak samopoczucie?? 17.02.05, 11:29
            OK to umawiamy sie na testowanie w niedziele i w poniedziałek zdajemy relacje,
            mam nadzieję że SAME POZYTYWNE !!!!!!!!!!!!!!!!!
            • magdalenka0071 dołaczam sie do testujacych w niedziele!!! 17.02.05, 16:26
              hej ja tez sie nie doczekam wtorku wiec zrobie test w niedziele w pon. zdam
              relacje trzymam za Nas wszytskie kciuki ....
          • pipi79 Re: "TESTUJACE"22.02 - jak samopoczucie?? 17.02.05, 11:32
            tromysza zaryzykuj, będziemy to miały za sobą ,im nas więcej tym lepiej będzie
            nam raźniej. powiedz bo piszesz o bólu jajników zawsze po owu cie bolały , bo
            mnie nigdy tak długo od owu nie bolały góra 2-3 dni też jestem ciekawa co to
            ból oznacza ? ta niepewność jest straszna
    • kattrin1 Tromyszko chcesz mnie opuscic??n't :(( 17.02.05, 11:31

• tromysza Re: Tromyszko chcesz mnie opuscic??n't :(( 17.02.05, 11:34
        to może zrobimy 20?
        podejmij dezycję. Testuje z Tobą. Chyba, że dostanę @
        • tromysza dziś za wcześnie na test, co? 17.02.05, 11:35
          mam 26 dc?
          • kattrin1 Kasiu 17.02.05, 11:43
            znasz moje zdanie, ja bym poczekała, jesli w sobote masz miec @@ to gdy nie
            dostaniesz to testuj, jesli masz byc spokojniejszasmile)))
            Dzies to mysle ze jeszcze za wczesnie. Ja sie wstrzymuje do wtorku, ale jesli
            Ty zrobisz wczesniej, to ja zrobie dopiero za tydzień. Mi nie jest tak spieszno.
            Kasiu czekam na Twoją decyzjesmile))))Buziak
            A dla dziewczynek wielki kciuk za II kreseczkismile))))
            • tromysza Re: Kasiu 17.02.05, 11:45
              Dobra, czekam do 22. lepiej dostać @ niż zobaczyć smętną jedną kreskę
          • pipi79 Re: dziś za wcześnie na test, co? 17.02.05, 11:44
            ja mam 24dc @ ma być 23lutego a u ciebie kiedy ma być @.
            • tromysza Re: dziś za wcześnie na test, co? 17.02.05, 11:59
              ja mam termin na 20.02.
              • pipi79 Re: dziś za wcześnie na test, co? 17.02.05, 12:26
                jak masz na niedzeilę to na twoim miejscu zatestowałabym napewno, ja ryzykuje
                bo mam termin na 22-23. mam test ciązowy od Ewy ona pisze ze można je stosować
                nawet 7 dnia od owu 20 lutego będe miała 11dzień od owu. trudno jak nie
                wyjdzie zatestuje testem z apeteki w dniu spodziewanej @@
              • pipi79 Re: dziś za wcześnie na test, co? 17.02.05, 12:28
                amelka a ty kiedy masz dostać @@. testujesz w niedzielę przed terminem
                spodziewanej @@ czy po, bo widzisz ja tak jak już pisałam ryzykuje zatestuje 11
                dnia po owu. przed spodziewaną @@
                • izutek Re: dziś za wcześnie na test, co? 17.02.05, 13:47
                  dziewczynki, ja też testuje 22/02, ale zaczynam się bać.. jakieś 3 dni po owu
                  zaczął mnie.. hmm... nie mogę napisać, że boli, ale czuję (takie jakby
                  łaskotanie) w prawym jajniku sad nie wiem co to moze być. Owu mialam - testy owu
                  wyszły pozytywnie - dzisiaj jest 8 dpo, a ja codziennie mam to samo uczucie...
                  zaczynam się bać, że coś mi się złego dzieje... czy kiedyś czyłyście coś
                  takiego?? POza tym zawsze w każdym cyklu czułam bol piersi przez kilka dni
                  jakieś 2 dni po owu, a tym razem - nic takiego! w ogole mnie nie bolą... ten
                  cykl jest po porstu inny.. ale nie nastawiam się, że są to jakies objawy.. po
                  porstu zaczynam się bać, że coś ze mą nie tak.. dodam jeszcze, ze tempka po owu
                  skoczyla w gore, czyli to niby działa.. i co ja mam myśleć?
                  • jolanta8 Re: IZUTEK 17.02.05, 13:50
                    Izutku mnie też bolały piersi w zeszłym cyklu i to tak barzdo ,że nie mogłam
                    ich dotknąć a w tym cyklu zero bólu piersi więc może to dobry znak....
                    • izutek Re: IZUTEK 17.02.05, 14:09
                      ale mnie Jola zawsze bolaly po owu..a teraz nic, za to ten jajnik łaskocze...
                      czy to coś w okolicy jajnika..
                • amelka1974 Re: dziś za wcześnie na test, co? 17.02.05, 14:32
                  Pipi, ja mam termin @ 22-23.02., też bym testowała przed terminem jesli sie
                  zdecyduje w niedziele (10 dni po owu). Już sama nie wiem czy warto, czy
                  zaczekać...
                  • pipi79 Re: dziś za wcześnie na test, co? 17.02.05, 14:38
                    to mamy taką samą sytuację ja robie napewno w niedziele zdania nie zmienie bo
                    nie mogę sie doczekać poprostu nie wytrzymam , jak już pisałam jaśli nie
                    będzie "II "to robie drugi test z apteki 23 lutego tak jak ma być @ .czekanie
                    jest straszne
                    • amelka1974 Re: dziś za wcześnie na test, co? 17.02.05, 14:43
                      OK, to ja też w niedziele!!!!
    • pipi79 Re: "TESTUJACE"22.02 - jak samopoczucie?? 17.02.05, 14:48
      no to super nie jestem sama. w poniedziałek zaraz daj znać co ci wyszło oby
      dwie piękne krechy , test masz od Ewy czy z apteki?
      • amelka1974 Re: "TESTUJACE"22.02 - jak samopoczucie?? 17.02.05, 14:56
        Oby, oby było tak jak mówisz.... test mam z apteki.
        Pozdrawiam Cie serdecznie, pisz jak najwięcej jak objawy i przeczucia dziś i
        jutro też....
    • magdapz Re: "TESTUJACE"22.02 - jak samopoczucie?? 17.02.05, 14:56
      czesc dziewczyny, czytam Was od momentu kiedy zaczelismy sie starac z mezem,
      czyli od 3m-cy, do tej pory sie nie odzywalam, ale za to uwaznie Was czytalam.
      Dzis jest moj 28dc a mam cykle 29-30dniowe, wiec czekam z niecierpliowscia co
      bedzie... moze sie tym razem uda??? kto wie???
      pozdrawiam Was
      Magda
      • pipi79 Re: "TESTUJACE"22.02 - jak samopoczucie?? 17.02.05, 15:09
        amelka mam dostęp do neta od 8:00 do 15:30 więc napewno jutro się odezwę w tych
        godzinach. magda a ty kiedy robisz test nie jesteś już ciekawa to tylko 2 dni
        do spodziewanej @ rob test i szybko pisz my z amelką też robimy wcześniej
        pozdrawiam
    • magdapz Re: "TESTUJACE"22.02 - jak samopoczucie?? 17.02.05, 15:16
      nie tym razem poczekam i test zrobie po terminie... moze mi sie uda??? hihihi
      • pipi79 Re: "TESTUJACE"22.02 - jak samopoczucie?? 17.02.05, 15:19
        ja testuje pierwszy raz więc sama rozumiesz nie mogę wytrzymać
    • magdapz Re: "TESTUJACE"22.02 - jak samopoczucie?? 17.02.05, 15:23
      rozumiem... ale obiecalam sobie ostatnim razem ze poczekam nastepnym razem,
      wiec POCZEKAM, chociaz nie wiem czy sobie wmawiam ale czuje sie jakos inaczej
      niz ostatnio...
      • tromysza Re: "TESTUJACE"22.02 - jak samopoczucie?? 17.02.05, 15:33
        ja też się czuję inaczej. Ale być może jestem w "psychicznej ciązy". Pełna
        jestem pokory. Będzie co ma być. Trzymam kciuki za wszystkie testujące i żegnam
        do wtorku, bo wyjeżdżam. Amelko, chcę we wtorek przeczytać o Twoich dwóch
        kreseczkach
        • magdapz Re: "TESTUJACE"22.02 - jak samopoczucie?? 17.02.05, 15:35
          masz racje, odnosnie "psychicznej ciazy" wiec cicho sobie siedze i nie mowie
          nikomu o moim "innym" samopoczuciu.
        • amelka1974 Re: "TESTUJACE"22.02 - jak samopoczucie?? 17.02.05, 16:36
          Dziekuję Tromyszko, mam nadzieje że tak będzie. Ty też masz wracać z
          potwierdzeniem 2w1 !!!!!!

Buziaki.
    • samanta25 Re: "TESTUJACE"22.02 - jak samopoczucie?? 17.02.05, 16:22
      Ja miałam testować 20.02 ale ze względu na to że mój lekarz będzie na urlopie
      to dzisiaj musiałam testować żeby na wizycie u niego wiedzieć na czym stoję.
      I tradycyjnie tak jak się spodziewałam zobaczyłam I wstrętną krechę.
      A dolegliwości moje są następujące: bóle brzucha od ok. 5-6 DPO, bolące
      powiększone piersi, czasami bolą mnie jajniki
      Tak więc nie ma się co sugerować objawami smile)

POWODZENIA DLA WAS, może będziecie miały więcej szczęścia ode mnie smile)

czekam na cud 37 cykl
      www2.fertilityfriend.com/home/samanta
      • tromysza Re: "TESTUJACE"22.02 - jak samopoczucie?? 17.02.05, 16:38
        mnie te jajniki bolą cały czas, w pachwiniach. Ciągnąco- piękący ból. Może ja
        po prostu je zaziębiłam. Przykro mi, Samanta. sad((
    • donata72 Re: "TESTUJACE"22.02 - jak samopoczucie?? 17.02.05, 16:25
      a ja se zatestuje w niedziele a co to bedzie moj 11dzien do iui pozdrawiam w
      sniezyce a u mnie zero obiawow mam tylko dreszcze i jestem oslabiona i niespie
      w nocy o co chodzi?
      • tromysza ja też uważam, że 17.02.05, 16:39
        nie można skupiać się na objawach. Objawy to ja mam- cha cha- za każdym razem.
        • danik1 Re: ja też uważam, że 17.02.05, 16:54
          tromysza napisała:

> nie można skupiać się na objawach. Objawy to ja mam- cha cha- za każdym razem.

Ja w zeszlym cyklu bylam pewna na 99% i co? I Nic! Pewnie mialam psychiczna
          ciaze! Teraz mimo, ze odstawilismy starania (teoretycznie, bo w praktyce to
          wyglada inaczej) juz mam cala game objawow! Jednym z nich jest ten na @, bolacy
          brzuch, wiec probuje z calych sil sie nie ludzic jak Ty Tromyszko, zreszta
          bylam przeziebiona, wiec balabym sie.
          Zycze pozytywnych testow!!!
        • izutek Re: ja też uważam, że 17.02.05, 19:29
          a ja jutro chyba pojde na bete... myslicie ze 9 dpo to nie za wczesnie?
          jakby co.. to przynajmniej dojde do siebie przez weekend..
          • maszamasza beta 17.02.05, 19:46
            Czesc dziewczyny, dołączam do Was. Jeśi chodzi o bete, to po 10 dniach powinno
            coś wyjść. Ja też nie mogę doczekać się testowania. Owu miałam monitorowaną na
            USG, piękny pęcherzyk pękł w 15 d.c, przytulanko było, a teraz od 17 d.c biore
            luteinę. Jedyne co zaobserwowałam to lekkie bóle podbrzusza , trochę jak przed
            @, ale nigdy dotąd nie miałam ich tak zaraz po owu, a tym razem tak. To mój 19
            d.c, więc jeszcze 6 dni czekania do bety sad . Trzymam kcuki za wszystkie! m.
            • izutek Re: beta 17.02.05, 19:49
              masza, a dlaczego monitorujesz cykle? czy to z powodu jakichs problemow czy tez
              zasugerowal to lekarz, jako pomoc? No i luteina.. dlaczego? Ja mam dobre
              wyniki, ale moja gin jeden cykl temu tez zaproponowala, ze mozemy sie
              popodgladac i zrobic monitorowanie, wtedy bedzie prosciej... nie poszlam bo
              jeszcze mialam nadzieje, ale jezeli teraz nie wyjdzie, to sie zdecyduje na
              pewno!
              • maszamasza Re: monitoring owu 17.02.05, 19:58
                Monitoring stąd, ze staramy sie od ok. roku ( wprawdzie bez zanych specjalnych
                obliczen, ale... ) i nic na razie z tego nie wyszło. Moj gin zaproponował żeby
                zobaczyć jak to u mnie wygląda, no i okazało się że jest ok (przynajmniej w tym
                cyklu) A luteina, troche tak na wszelki wypadek, bo podobno nie zaszkodzi i
                wspomoże utrzymanie ciaży jeśli jest takowa (np. żeby mój organizm jej nie
                odrzucił - reakcja immunologiczna). A poza tym wczoraj skończyłam 30 lat... :0
    • wieczorynkaaa Re: "TESTUJACE"22.02 - jak samopoczucie?? 17.02.05, 19:36
      trzymam kciuki za testowanko smile))))))))))))))
      • alok1 Re: "TESTUJACE"22.02 - jak samopoczucie?? 17.02.05, 22:53
        Czesc kobitki! I ja sie dolaczam. Powinnam testowac 23.02 ale zrobie to z Wami w
        niedziele. "Objawy" mam podobne jak Ty maszamasza czyli lekkie bole podbrzusza
        (nie jajnikow) juz od 2 dnia po owu. I tyle. W poprzednich cyklach miewalam
        bolace jajniki, piersi, sutki, lekkie mdlosci. Dziwne jak organizm potrafi
        reagowac na to co ma sie w glowie smile. Pozdrawiam Was. A.
    • pipi79 Re: "TESTUJACE"22.02 - jak samopoczucie?? 18.02.05, 07:54
      dziś to dopiero mam doła. nie dość, że nie mogę doczekać sie niedzieli na
      testowanie to rano odwiozłam męża do pracy, z której wróci dopiero na święta:-
      (( mam dość nie wiem jak to przeżyję , a jak na dodatek przyjdzie
      niespodziewanie @@ to nie wytrzymam. jedyne co mnie trzyma to wiara w II w
      niedziele
      smutna pipi
      • an282 do Pipi!!! 18.02.05, 08:05

• pipi79 Re: do Pipi!!! 18.02.05, 08:17
          wiesz wszystko by było ok gdyby mój ślubny był częściej w domu , i moglibyśmy
          sie starać co miesąc o dzidzi , ale jak dostanę @@ to nie wiem kiedy będzie
          następna szansa chyba dopiero latem jak dostanie urlop. tak już jest od
          sierpnia 2004r. od kiedy sie staramy wiec dlatego tak na "fasoleczkę " liczę
          teraz najbardziej. nie mogę sie na niczym skupić. muszę znaleźć sobie jakieś
          dodatkowe zajęcie po pracy. jak dziś wrócę do domu do pustych ścian i tak do
          świąt.... muszę sie czymś zając tylko nie bardzo wiem czym
          • izutek Re: do Pipi!!! 18.02.05, 09:16
            oj pipi... no wlasne mezowie to zawsze tak dugo pracuja.. nie smutaj sie, bo
            fasolka nie bezie hciala zasmuconej mamy, a o tego i tak nic nie zmieni ten
            Twoj smutek, tylk sie sama bardziej pograzysz..

ja mialam disiaj isc na bete, ale spanikowalam i chyba nie pojde.. sama nie
            wiem co robic - 9 dpo..
            • an282 Re: do Pipi!!! 18.02.05, 09:32

• alok1 Re: do Pipi!!! 19.02.05, 23:11
                No i jak tam dziewczyny? A mnie dzis caly dzien pobolewal brzuch - myslalam, ze
                to juz okres. Byle do jutra!
                • pandziksa Re: do Pipi!!! 19.02.05, 23:24
                  Robiłam test wczoraj 10 dpo, ale negatywny. Zrobię jutro 12 dpo. Mój cykl coś
                  dziwnie wygląda, no chyba, że jutro spadnie mi tempka.
                  • danik1 Re: do Pipi!!! 20.02.05, 12:01
                    A ja nadal nie mam @. Robilam wczoraj test, ale wyszedl negatywny. Nie wiem w
                    ktorym dniu po owulacji! Brzuch jak na @ przestal juz mnie bolec, sutki tez,
                    ale wczoraj wieczorem mialam mdlosci i dzisiaj z samego rana jak sie obudzilam
                    tez. Nie ludze sie, bo lepiej byc milo zaskoczonym niz rozczarowanym. A te
                    mdlosci to moglam sobie wmowic!!
                    A jak u Was?? Trzymam kciuki!!
                    • alok1 Re: do Pipi!!! 20.02.05, 14:26
                      Ja też dziś zrobiłam test - tak jak u Was negatywny. Mam nadzieję, że te
                      negatywy są spowodowane za wczesnym obsikaniem testu smile(u mnie 11 dzień po owu).
                      Powtarzam dopiero w czwartek rano (jak nie dojdzie okres). Brzuch dalej lekko
                      ćmi, piersi nie bolą nic, mdłości brak, temp. nadal 37,2. Pozdrawiam Was. A
                      • samanta25 Re: do Pipi!!! 20.02.05, 15:01
                        A u mnie dzisiaj @ - jak zwykle przyszła o czasie i nie spóźniła się sad((

Powodzenia dla testujących smile))

czekam na cud 38 cykl
                        www2.fertilityfriend.com/home/samanta
    • pipi79 Re: "TESTUJACE"22.02 - jak samopoczucie?? 21.02.05, 08:12
      no i stało się testowałam wczoraj wcześnie rano, pół nocy nie spałam sniły mi
      się testy. więc jak tylko wstałam z łóżka robiłam i rozczarowanie jedna
      wstrętna kreska. ryczałam pół niedzieli. ale nadzieji sobie nie odbieram czekam
      na @ do środy juz nie testuje poddaje sie .tłumaczę sobie ze to moze jednak za
      wcześnie no zobaczymy bóle jajników jak na @@@ sad(((. a jak u was bardzo
      jestem ciekawa
      • magdapz Re: "TESTUJACE"22.02 - jak samopoczucie?? 21.02.05, 08:23
        u mnie tez lipa, dostalam ta wredote w piatek wieczorem, sad(
        • pandziksa Re: "TESTUJACE"22.02 - jak samopoczucie?? 21.02.05, 16:07
          U mnie też lipa. Robiłam dziś 13 dpo test i znów negatywny. tylko tempka dziwna.
          • danik1 Re: "TESTUJACE"22.02 - jak samopoczucie?? 21.02.05, 19:39
            Ja zrobilam dzisiaj po poludniu test (juz drugi) i tez nic! @ jeszcze nie ma,
            wiec nadzieja jeszcze jest, minimalna, ale jest. Jednak nastawiam sie juz na
            nastepny cykl. Wracam ponownie do staran, bo nie moge tak siedziec bezczynnie
            jak tak bardzo juz chce drugiego dzidzusia (jeden synek ma juz 3 latka). No
            chyba, ze znajde prace, ale na razie sie nie zanosi!
            Trzymam kciuki za wszystkie starajace sie!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka