aanetkaw74 21.03.07, 17:53 witam mam pytanie co można jeść/pic na stres kiedy chce się zajść. Lekarka kazała mi się odstresować, a ja zamiast tego coraz bardziej się denerwuję. Wiem że melisa tak, ale średnio mi pomaga. aneta Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
owieczka36 Re: a co można na stres 21.03.07, 21:37 Witaj!W tym wypadku jedzenie i picie to nie wszystko.Mozesz pic melise,jesc magnez.Ale sprobuj zrobic tez cos "dla ducha",nie tylko "dla ciala".U mnie poskutkowal totalny(tzn troche konrtolowany)luz-termometr,testy owu do szuflady,seks tylko wtedy,gdy przyjdzie ochota,a poza tym znajdz sobie jakies nowe zajecie,wyzwanie.Moze jakis kurs jogi ,cos co pozwoli na chwile zapomniec.Ja wybralam remont mieszkania.No i nie wchodz tak czesto na forum.Zycze powodzenia!Pozdrawiam.Monika(juz przyszla mama) Odpowiedz Link
aanetkaw74 Re: a co można na stres 23.03.07, 09:21 dzięki postaram się ale ciężko cokolwiek planować gdy grypa trzyma mnie od tygodnia i nie zanosi sie że przejdzie można oszaeć a to forum jest jednym z nardziej optymistycznych jak patrzyłam na inne totylko się przeraziłam tu dziewczyny chcą coś robić i są pełne energii a na innych czytałam tylko listy niepowaodzeń gratuluję drugiej kreseczki : ) Odpowiedz Link