Dodaj do ulubionych

Raspuda, Netta, Biebrza - info!

IP: *.isp.tvkg.net 03.08.04, 18:59
Czy ktoś był na takim spływie i mógłby coś na ten temat powiedzieć. Czekam na wskazówki, dzieki :-)
Obserwuj wątek
    • carla21_06 Re: Raspuda, Netta, Biebrza - info! 17.08.04, 07:58
      cze ja jestem z augustowa i bardziej poleciłabym spływ czarną hańczą, ale
      rospuda też jest bardzo ładna. jest dość prosta trasa chociaż jest dużo
      wystających korzonków drzew i trzeba chyba przenosić kajaki. ja płynęłam czarną
      hańcza było zajebiście no i dużo zależy od towarzystwa. miłego spływu i udanej
      pogody
    • Gość: wbrew Re: Raspuda, Netta, Biebrza - info! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 09:28
      czesc

znam wszystkie te rzeki i w polaczeniu sa swietne. polecam www.diuna.com.pl
      ktora to firma ma w ofercie zorganizowany splyw tym szlakiem, a w wypadku
      czrteru kajakow mozna poprosic o wszelkie niezbedne wskazowki!

www.diuna.com.pl
      • Gość: X Re: Raspuda, Netta, Biebrza - info! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 21:26
        od goniądza do białych grądów jwden dzień lekkiego tempa, ale piwko i zakupy na
        2 dni zróbcie o osowcu-twierdzyTam tez na dobra mete trzeba nocowac, bo b.grad
        to straszne zaduuupie. Drugi nocleg w brzostowie lub burzynie, a trzeci mozna
        robic w wiżnie, juz na narwi. Śliczny jest odcinek biały grąd- biebrze do
        ujscia wissy, ścisły rezerwat. pozdrawiam
        • Gość: oto co Re: Raspuda, Netta, Biebrza - info! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 23:59
          > bo b.grad
          > to straszne zaduuupie.

ale jedno z najpiękniejszych miejsc w Polsce! a sklep jesteś niecałe 5km od B.
          grądu we wsi Mścichy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka