andy1976 12.11.06, 21:50 Jestem ciekawy jakie wyniki w Garwolinie i okolicach ? Na szczęście tam gdzie ja teraz głosuję pisi pisi poległo z kretesem. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cxz2 Re: WYNIKI WYBORÓW 13.11.06, 09:22 Mamy już komplet wyników wyborczych z głosowań na burmistrza Garwolina. Z miażdżącą przewagą nad konkurentem wygrał dotychczasowy gospodarz miasta Tadeusz Mikulski. Skład nowej Rady Miasta będzie następujący: Pasik Maria (WP) Wielgosz Krzysztof (SDG) Ostrowski Krzysztof Jędrzejczak Józef (SDG) Piętka Mirosław (SDG) Rękawek Michał (SDG) Frąckiewicz Antoni (WP) Paziewski Jan (WP) Dobrowolski Andrzej (SDG) Ostolski Andrzej (WP) Dobrowolski Tomasz (SDG) Mianowski Krzysztof Wilbik Jadwiga (WP) Michalik Sławomir (SDG) Jonczak Marek źrodło www.grajdoł.pl Odpowiedz Link
skakanka-1980 Re: WYNIKI WYBORÓW 13.11.06, 21:53 zastanawia mnie logika wyborców: głosuja na burmistrza na Mikulskego a do rady na jego przeciwników...tudziez w drugą strone do rady na SDG a na burmistrza na konkurencję? kurcze gdzie sens i logika? Odpowiedz Link
cxz2 Re: WYNIKI WYBORÓW 14.11.06, 08:27 W takich małych miastach jak Garwolin głosuję sie na ludzi nie na ugrupowanie, z którego dana osoba startuję Odpowiedz Link
krychola Re: WYNIKI WYBORÓW 14.11.06, 22:39 andy1976 napisał: > Jestem ciekawy jakie wyniki w Garwolinie i okolicach ? Na szczęście tam gdzie > ja teraz głosuję pisi pisi poległo z kretesem. To masz szczęście! U mnie PiS wygrało! Odpowiedz Link