patrykdo 11.06.04, 20:31 czesc ,poszukuje sklepu ewentualnie wypozyczalni nosidelka dla mojej dwuletniej corki ,czy moze ktos zna jakis tani sklep? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aneta Re: nosidelko dla dziecka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.06.04, 21:43 Swego czasu kupiliśmy fajne nosidełko na aukcji Allegro; możesz też spróbować w portalu e-dziecko (można niedrogo kupić używane rzeczy). Nowe nosidełka są wyłacznie w dość drogich firmowych sklepach (Alpinus, etc.) Nosidełka najbardziej sprawdzają się przy pociechach nieumiejących jeszcze chodzić - z doświadczenia wiem, że dwulatkowi trudno spokojnie wysiedzieć spokojnie do końca trasy :) (chyba, że Twoje dziecię należy do spokojnych kontemplatorów uroków natury) Odpowiedz Link Zgłoś
patrykdo Re: nosidelko dla dziecka 13.06.04, 20:50 dzieki za info,w tamtym roku bylem cala rodzinka w Slowackim Raju i mialem zwykle nosidelko nie usztywniane i bylo ok.Teraz wybieram sie w Pieniny i chce troche pochodzic po Malych Pieninach .Mam nadzieje ze cos znajde Odpowiedz Link Zgłoś