Dodaj do ulubionych

narty!!!!!!!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.04, 19:56
Gdzie polecacie wyjazd na narty w Polsce.
Obserwuj wątek
    • malamaga Re: narty!!!!!!! 05.09.04, 09:37
      Świetna jest Białka Tatrz. Stoki dośnieżane, oświetlane wieczorem, w miare
      szybkie wyciągi. Nie polecam Zakopanego - drogo, tłumy ludzi ,dłużej się stoi w
      kolejce do wyciągu niż zjeżdża. Fajna jest też Szklarska Poręba.(tez dośnieżają
      i też oświetlają, tylko że w czasie np. ferii szkolnych nie sposób dopchać się
      do wyciągu)
    • zosia_kowalska12 Re: narty!!!!!!! 19.01.24, 13:41
      Cześć! Akurat nie kupowałam w tym sklepie, ale znajomy polecił mi inny sklep ze sprzętem narciarskim -
      > freaksshop.pl/ Wszedłam do nich na stronę i byłam zaskoczona szerokim wyborem produktów oraz profesjonalną obsługą klienta. Personel okazał się pomocny i kompetentny, udzielił mi wszelkich informacji potrzebnych do dokonania odpowiedniego wyboru sprzętu. Na pewno będę dalej polecać :) Zerknij do nich, może akurat przypadnie Ci coś do gustu!
    • nat976 Re: narty!!!!!!! 04.12.24, 23:14
      Jak wyjazd na narty to nie w Polsce ;) Serdecznie polecam Alpy, to jest prawdziwe narciarstwo. Byłam razem z integra-wyjazdy.pl w ramach wyjazdu snow limits w zeszłym roku i w tym roku planuje to powtórzyć. Niesamowite przeżycie!
    • weekendowka Re: narty!!!!!!! 10.12.24, 09:45
      Polecam Beskid Śląski. Na jednym Wiślańskim Skipassie możesz odwiedzić 14 ośrodków. Tutaj znajdziesz porównanie ośrodków narciarskich w Wiśle, Ustroniu i Istebnej: weekendowka.pl/narty-wisla-wyciagi-stoki-w-wisle/
    • wladimir.bukowski Re: narty!!!!!!! 10.01.25, 15:28
      nie wiem skąd jesteś, ale zaraz przy granicy z Polską masz Ramzowa Kołuty Czerwonochorskie i wiele wiele innych pięknych miejsc na narty chowa się wszystko co masz w Polsce i jest taniej lepiej, mniej ludzi mniejsze kolejki głupotą jest jechać na narty w Polsce, dodatkowo sobie mozesz wejść na www.spotcameras.com i masz na żywo widoki na narty,
    • junia34 Re: narty!!!!!!! 04.02.25, 16:02
      Najlepiej na narty w Polsce udać się do Krynicy-Zdrój albo Szklarskiej Poręby. Jak dla mnie, najlepsze stoki, ale też miasteczka nie są bardzo zapełnione turystami. Więc spoko opcja. Jak coś to ja zawsze rezerwuję wyjazdy przez www.sunandsnow.pl i oni mają do rezerwacji zniżki na stoki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka