herbataczarna Re: schronisko w Dolinie Chochołowskiej 19.08.05, 23:44 oj, się wysłało, zanim napisałam :) Witam wszystkich Górołazów, a szczególnie Tatrołazów, bo do nich skieruję moje pytanie. Otóż z grupą znajomych planujemy wypad na parę dni (do tygodnia) w Tatry Zachodnie, planujemy bazować w schronisku w Dolinie Chochołowskiej. oczywiście widziałam stronę www schroniska, ale chciałabym kilka informacji od tych, którzy tam bazowali. Przede wszystkim interesuje mnie kwestia noclegów - czy podłoga jest możliwa tylko w przypadku gdy brakuje miejsc w pokojach czy to bez znaczenia? (jesteśmy bidni studenci i najbardziej by nam własnie podłoga pasowała:P) i druga kwestia - czy mając noclegi nie w pokojach jest możliwość przechowania gdzieś bagaży podczas dnia, gdy wychodzi się w góry? w tamtym roku bazowaliśmy w schronisku w 5 Stawach i tam ta kwestia była rozwiązana pod postacią półek tuż pod sufitem nad stołami w jadalni, gdzie na własną odpowiedzialność można było zostawić swój bagaż, gdy wychodziło się w góry. Czy podobnie jest w schronisku w Dol. Chochołowskiej? a może można zostawić bagaż u obsługi? za jaką opłatą? będę wdzięczna, jeśli ktoś będzie mógł udzielić odpowiedzi na te pytania, ewentualnie poda inne praktyczne informacje odnośnie tego schroniska. Z góry dzięki i do zobaczenia, wierzę :) Odpowiedz Link Zgłoś
sliwka1977 Re: schronisko w Dolinie Chochołowskiej 24.08.05, 20:46 Może po prostu tam zadzwoń i zapytaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
herbataczarna Re: schronisko w Dolinie Chochołowskiej 22.08.05, 00:00 bardzo proszę o odpowiedź... termin wyjazdu się zbliża:) Odpowiedz Link Zgłoś
aard Prawdopodobnie po prostu nikt nie zna odpowiedzi 22.08.05, 13:11 Spróbuj tutaj: www.z-ne.pl/forum/forum2.php?id=73 Odpowiedz Link Zgłoś
weekenda Re: schronisko w Dolinie Chochołowskiej 22.08.05, 13:59 Witaj, W Chochołowskiej akurat nie spałam więc nie pomogę. Ale znając wszystkie pozostałe schroniska w Tatrach nie myślę abyś miała się czegoś tam obawiać. A może spróbujesz zadać to opytanie na forum pod tym adresem?: www.z-ne.pl/ pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
herbataczarna Re: schronisko w Dolinie Chochołowskiej 22.08.05, 23:37 Bardzo dziękuję :) Jakoś mi właśnie żadne tatrzańskie forum do głowy nie przychodziło, ale teraz juz wkleiłam moje zapytanie tam, zobaczymy, jaka będzie reakcja. Dzięki:) Odpowiedz Link Zgłoś