Dodaj do ulubionych

Sześć marek w górę

25.09.09, 18:52
Alfa? czyżby 8c competizione spider??:)
Obserwuj wątek
    • Gość: radosuaf Re: Sześć marek w górę IP: *.173.23.13.tesatnet.pl 25.09.09, 19:24
      FAP zyskał na pewno klientów flotowych - z jednej strony fajnie, z drugiej, za dużo AR będzie po Polsce jeździć i nikt się już nie będzie ślinił za moją ;-).
      • Gość: ozesz ty Re: Sześć marek w górę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.09, 10:36
        Gość portalu: radosuaf napisał(a):

> FAP zyskał na pewno klientów flotowych - z jednej strony fajnie.....

Jakim sposobem zdales prawo jazdy?Ty myslisz ze to dane z Polski?

...., z drugiej, za
        > dużo AR będzie po Polsce jeździć i nikt się już nie będzie ślinił za moją ;-).

Jezdzic? Stac w dluzszej kolejce pod warsztatem
        A slinic na widok Alfy he,he chyba bokser(pies taki )
    • Gość: gaga Re: Sześć marek w górę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.09, 01:15
      Procenty, procentami, ale jak można brać takiego VW z ponad 1mln szt. i taką Alfę czy Lancie z 80 tyś. To jest po prostu inna liga. Nawet samego Golf sprzedali mniej więcej tyle ile Hyundai, Alfa i Lancia razem do kupy wzięci. To jest skala.
    • Gość: stanczyk Re: Sześć marek w górę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.09, 11:20
      bosze..kto to kupuje to dziadostwo..?
      szare polskie ulice....
    • Gość: ozesz ty Re: Sześć marek w górę IP: *.multimo.pl 26.09.09, 11:40
      przepraszam jestem debilem(taki zespół) a to z tym warsztatem to wątek biograficzny z mojego życia taka drobnostka mam vw a i nie wiem jak zdobyłem prawo jazdy zwyczajnie znalazłem równego sobie
    • Gość: m Re: Sześć marek w górę IP: 94.254.235.* 26.09.09, 12:04
      JAki z tego artykułu morał? Hyundai ma dobrej jakości auta i niższe ceny niż Volkswagen więc wzrost jest duży :) Trzeba obniżyć ceny nowych aut bo są strasznie drogie :) Polo za 45 tys zł a i20 za 35 tys. zł...Hyundai to nie Fiat:) a różnica w cenie wszystko tłumaczy :)
    • Gość: m Re: Sześć marek w górę IP: 188.33.183.* 26.09.09, 12:21
      Mój Volkswagen Polo z 1999 roku nie ma żadnych awarii i nie rdzewieje...przez 2 lata wymieniłem tylko olej,klocki,amortyzatory...Autko kosztowało mnie 10 tys. zł a części 700zł i jeździ jak nowe więc po co przepłacać za nowy 45 tys.zł?:)
    • Gość: Lubię_Hyundaia Re: Sześć marek w górę IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.09.09, 11:27
      ja się cieszę, że popularność zyskuje Hyundai - to strasznie fajne w prowadzeniu i przede wszystkim niepsujące się auta... ale właścicieli Audi i VW pozdrawiam
    • Gość: radosuaf Re: Sześć marek w górę IP: 82.177.11.* 28.09.09, 12:24
      No z danymi się rozpędziłem, patrzyłem bardziej na procenty niż liczby rzeczywiste... Nie wiem jednak, jak by się to miało przełożyć na kwestię zdawania na prawo jazdy. Swoją drogą, nigdzie w tym w poście nie wspomniałem, że mam prawo jazdy, więc u Ciebie z logiką też nie najlepiej ;-). A zdałem za 1. razem.

Cóż, jeśli Ciebie w ekstazę wprawia oglądanie codziennie 37 czarnych Passatów, to ciężko mi z Tobą dyskutować o guście.

Pozdrawiam.
    • lordofchaos Re: Sześć marek w górę 28.09.09, 13:45
      ostatnio usiadlem sobie za "sterem" i30 i... zenada samochod ladny zgrabny i povabny ale... plastiki v srodku to poziom chinskich zabawek ze stadionu SZKODA
    • wrona52 Re: Sześć marek w górę 28.09.09, 18:19
      lordofchaos; chyba masz pomroczność wypisując takie bzdety. Hyundai i30 chwalony jest w kazdym teście za wysoką jakość plastików!!!!
    • Gość: do lordofchaos Re: Sześć marek w górę IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.09.09, 20:28
      stary oszukali cię - siedziałeś w Jelczu 315 i pomysleć, że jeszcze musiałeś zapłacić im 10zeta za pooglądanie wozu...
    • kkprofi21 Re: Sześć marek w górę 28.09.09, 21:29
      Wysoką jakość plastików to ma Golf a nie i30.
    • Gość: leon Re: Sześć marek w górę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.09, 00:01
      kkprofi21. Skądś ta różnica w cenie musi wynikać. Pomijając różnice w kosztach pracy pomiędzy Czechami/Słowacją a Niemcami materiał materiałowi nie jest równy. Może na pierwszy rzut oka wygląda podobnie, ale jest jeszcze kwestia jego zachowania się przez lata użytkowania. Tylko jak to będzie wyglądać po 5 czy więcej latach.
    • Gość: Scapulla Re: Sześć marek w górę IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.09.09, 10:56
      1) Golf produkowany jest w siedmiu fabrykach: w Wolfsburgu, Mozeli, Brukseli, Sarajewie, Uitenhage (RPA), Changchun (Chiny) i Kurtybie (Brazylia).
      2) Rankigi niezawodności od paru lat stawiają Hyundaia przed VW

Zerknij tu:

www.hyundai.raba2.pl/2mhyundai.htm
      choć publikuje to sam producent to dane są AUTENTYCZNE(
      • Gość: ekg Re: Sześć marek w górę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.09, 11:04
        nie wyskakuj z rankingami zadowolenia klientow jako rankin niezawodnosci.
        Tego typu rankingi nie maja wartosci statystycznej
    • Gość: DLS Re: Sześć marek w górę IP: *.chello.pl 29.09.09, 15:22
      A Volkswagen jak zwykle w czołówce ;-) Ludzie jednak wiedzą co dobre
    • Gość: dori Re: Sześć marek w górę IP: *.magma-net.pl 29.09.09, 20:13
      3/5 tych marek to fiat, widac kto przewodzi w stawce
    • Gość: vincent Re: Sześć marek w górę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.09, 21:19
      Ja tam raczej kieruję się takim TUV. Na razie w raporcie 2009 w 2-3 latkach nie widać jeszcze i30. Pewnie za mało ich sprzedali w tamtym czasie. Trudno zatem odnieść się do Golfa. Poczekam, aż pojawi się Hyundai. W kilku przypadkach generalnie potwierdza mi się ich statystyka. Zatem pozostanę przy nich.
      Swoją drogą jakby Golf nie cieszył się zaufaniem na rynku to nie byłby najlepiej sprzedającym się od długiego czasu autem w Europie.
    • kkprofi21 Re: Sześć marek w górę 29.09.09, 21:35
      leon. Warto zwrócić uwagę po 5 letnim użytkowaniu na plastiki w autach koreańskich i w Golfie, może być nowej VI bądź poprzednich modeli. Różnica będzie kolosalna, żeby nie powiedzieć nie porównywalna...
    • Gość: Trust Re: Sześć marek w górę IP: *.chello.pl 02.10.09, 07:08
      To VW w 8 miesięcy sprzedał ponad milion samochodów? Ja pierniczę - gdzie się to mieści na drogach ;-D
    • Gość: Gonzo Re: Sześć marek w górę IP: *.adsl.inetia.pl 02.10.09, 15:52
      Sporo tego poszło w przypadku VW, pewnie dużą część napędza Golf, ale też wejście nowego Polo trochę wspomogło sprzedaż, może nawet sporo. Ale co tu się dziwić skoro VW jest liderem ogólnej sprzedaży...
    • Gość: guten Morgen Re: Sześć marek w górę IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.10.09, 11:35
      VW kupują masowo rolnicy. Czy ktoś "na poziomie" kupi auto dla ludu - Volks Vagen...
      • Gość: ard Re: Sześć marek w górę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.09, 13:45
        jesli wydaje ci sie ze jestes na poziomie to masz racje - wydaje ci sie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka