Dodaj do ulubionych

Pakiet M do BMW serii 7

IP: *.pgd.pl 25.11.09, 10:56
Rury wydechowe jak w Saabie 9-3 Turbo X:)
Ogólnie jest O.K
Obserwuj wątek
    • Gość: wiesiek tirowiec Re: Pakiet M do BMW serii 7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.09, 12:29
      no właśnie w anglii samochód jest dostępny od września, a wy dopiero teraz o nim piszecie.. a w polsce nima..
    • Gość: paweu Re: Pakiet M do BMW serii 7 IP: *.chello.pl 25.11.09, 13:09
      Nic powalającego. To tylko body pakiet. Jak bym miał tyle kasy na siódemkę i pakiety to wybrałbym jednak to:

www.alpina-automobiles.com/en/models-alpina/b7-biturbo/powertrain.html

Nie dość, że niezły wygląd to jeszcze ciekawa ingerencja w silnik: zamiast twin turbo - bi turbo, zwiększenie mocy o 100 KM oraz momentu o 100 Nm. Taaaka wielka krowa i do setki 4,7 s.
      Zdecydowanie wybieram Alpinę :-)
    • Gość: felek~florida keys Re: Pakiet M do BMW serii 7 IP: *.dyn.optonline.net 25.11.09, 14:17
      w usa juz od 2 lat to jezdzi a w PL wielkie hallo! ha ha ha ,ale poloki macie kompleksy ja pierdykam!
    • Gość: gość Re: Pakiet M do BMW serii 7 IP: 10.201.58.* 25.11.09, 14:37
      chromy są obleśne, zdecydowanie wolę srebrną
    • Gość: ULLa Re: Pakiet M do BMW serii 7 IP: *.robbo.pl 25.11.09, 16:09
      Ile kosztuje takie auto ??
    • pocalujta_wujta Re: Pakiet M do BMW serii 7 25.11.09, 16:33
      Chromow musza uzywac bo bogaci azjaci w USA i w Azji nie przezyliby braku blyszczacej "dekoracji". Jaki klient taka stylistyka. Dlatego amerykanskie badziewie zawsze ma chromy... i "drewniana tapicerke" w luksusowych modelach.

Ja tam uwaznie odmawiam takich patentow przy zakupie nowego samochodu. Przy zakupie nowego BMW wyraznie zwrocilem uwage ze sportowy samochod ma byc w stylu przemyslowym - czyli wykonczenie w stylu "carbon fiber", polerowane aluminium lub tytan. Chromy sa dobre dla tych co sie obwieszaja bizuteria i nosza sygneciki. Dla tych co promuja prosty styl i marynarke sportowa to pasuje jak kwiatek do kozucha.

No ale BMW 7 z chromami pewnie celuje w tych co im kupuja, bo sami sa tak zajeci biznesem ze nie maja pojecia co to smak i prosty styl.
    • Gość: Gość Re: Pakiet M do BMW serii 7 IP: 88.199.113.* 25.11.09, 17:55
      BMW - przód jeszcze jak cie mogę , ale tył zawsze paprali , zero finezji - tylko szarość
    • Gość: Gość Re: Pakiet M do BMW serii 7 IP: 88.199.113.* 25.11.09, 17:58
      atrapa chłodnicy coraz większa , jeszcze dwa facelifting-i i w niej będą zamontowane lampy . ..
    • Gość: stefan z zadzimia Re: Pakiet M do BMW serii 7 IP: *.wroclaw.mm.pl 25.11.09, 18:46
      chłopoki zy wsi ino spoziraja co by to miec, tylko poco te dżewa pszy drogach im rosnom. bo jak wracają z dyski to ich ponosi a to cinka blacha jest przecie, ale dziołchy i tak szczą po girach.
    • Gość: maga Re: Pakiet M do BMW serii 7 IP: *.ghnet.pl 25.11.09, 18:48
      przepiękny wóz. idealne proporcje jak dla mnie. BMW masz plusa za tę furę. plus kolejny dla pakietotwórców. :)
    • Gość: Kismeth Re: Pakiet M do BMW serii 7 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.09, 19:53
      Kolejne auto BMW bez polotu.
    • Gość: Buba Re: Pakiet M do BMW serii 7 IP: *.as.kn.pl 25.11.09, 20:13
      Ładne piekne, eleganckie, stylowe autko. Troche gabaraty jak dla mnie za duzo wiec jak juz zamierzam brac kredyt w Getin to raczej poszukam BMW 5, tulko juz kilku letniej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka