Dodaj do ulubionych

Motodziennik: nowe Megane CC

IP: *.chello.pl 14.12.09, 10:30
Nudny odcinek
Obserwuj wątek
    • Gość: czubasa Re: Motodziennik: nowe Megane CC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.09, 10:51
      Slaby początek tygodnia
    • Gość: majkel Re: Motodziennik: nowe Megane CC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.09, 10:58
      a tam zaraz nudny.Po prostu po weekendzie (nagranie pewnie przed) nie ma za wiele ciekawych newsów.
    • Gość: jacek Re: Motodziennik: nowe Megane CC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.09, 11:26
      A jakie to przepisy obowiązujące w Japonii ewidentnie dyskryminują amerykańskie samochody? Zdaje się, że nawet nie ma tam wymogu umieszczenia kierownicy po prawej stronie. Kiedyś wymagali lusterek na błotnikach, ale dawno to znieśli. To, że Japończycy preferują legislacyjnie minisamochody wynika z tłoku, a nie strachu przed amerykańską konkurencją, bo ta ich śmieszy, a nie straszy.
    • Gość: poostak Re: Motodziennik: nowe Megane CC IP: *.chello.pl 14.12.09, 11:51
      @jacek

A takie przepisy, ze nie bedzie na amerykanskie samochody doplat. Posluchaj najpierw 2x dobrze zanim cos napiszesz.
    • Gość: mk Re: Motodziennik: nowe Megane CC IP: *.ghnet.pl 14.12.09, 14:40
      hm no niemieckie CC pewnie mniej popularne bo drozsze niz francuzy, ale za to zapewne nieporownywalnie lepsze, nie wiem jak wieksze modele ale taki 206cc to jest chyba najgorsze auto tego typu
    • Gość: Gość Re: Motodziennik: nowe Megane CC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.09, 14:46
      Za 308mkę powinni kazać stylistą Peugeota obejrzeć wszystkie odcinki Mody na Sukces z węgierskim dubbingiem... Specjalnie dla osób odpowiedzialnych za 308 CC te kilka tysięcy odcinków puściłbym od tył i to w zwolnionym o 2x tempie...

My też czekamy na ceny Toybaru, ale jeszcze bardziej na Subaryora :P I chcemy zobaczyć pojedynek tylego napędu z S-AWD! :D
    • Gość: gosc Re: Motodziennik: nowe Megane CC IP: 194.66.67.* 14.12.09, 14:48
      Czemu Toyobaru a nie Suyota? :)
    • Gość: jaro Re: Motodziennik: nowe Megane CC IP: *.e-wro.net.pl 14.12.09, 15:30
      Z innej beczki. Może mi ktoś podopowie dlaczego po włączeniu na pełny ekran po paru/parunastu sekundach zacina mi sie obraz ale dzwięk leci dalej, a jak wróce do małego obrazu to obraj juz leci normalnie. Ostatnio zmieniałem karte graficzną, ale na szybszą, więc zastanawia mnie to, czemu tak sie dzieje... dzieki z góry za jakąs pomoc.
      A motodziennik dał rade. Fajnie będzie za pare lat miec tak duży wybór fajnych nowych typowo sportowych aut, którego to wyboru nie ma niestety dzisiaj.
    • Gość: Gość Re: Motodziennik: nowe Megane CC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.09, 15:32
      @gosc
      Bo na zdjęciu jest wersja od Toyoty :) Podobno ma być tam 2.5 litrowy wolnossący boxer (pewnie koło 160KM) i napęd na tył. Suyota ma mieć S-AWD i 2.5T ~220KM... tak przynajmniej wieś gminna niesie :P Mam nadzieję, że te plotki się sprawdzą, to otrzymamy dwa na prawdę fajne wozy :P
      1) tanie, lekkie i łatwe w modyfikacji (podstawa silnika powinna być taka sama) Toybaru z napędem na tył :D
      2) trochę droższą i trochę cięższą Suyotę z napędem na 4-łapy i, mam nadzieję, wersją STI ~300KM :D :D

Jeszcze a propos nazwy Toybaru... w sumie, to Toyota ma udziały w Subaru, a nie na odwrót :P
    • Gość: Gość Re: Motodziennik: nowe Megane CC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.09, 15:35
      @gosc
      Bo na zdjęciu jest wersja od Toyoty :) Podobno ma być tam 2.5 litrowy wolnossący boxer (pewnie koło 160KM) i napęd na tył. Suyota ma mieć S-AWD i 2.5T ~220KM... tak przynajmniej wieś gminna niesie :P Mam nadzieję, że te plotki się sprawdzą, to otrzymamy dwa na prawdę fajne wozy :P
      1) tanie, lekkie i łatwe w modyfikacji (podstawa silnika powinna być taka sama) Toybaru z napędem na tył :D
      2) trochę droższą i trochę cięższą Suyotę z napędem na 4-łapy i, mam nadzieję, wersją STI ~300KM :D :D

Jeszcze a propos nazwy Toybaru... w sumie, to Toyota ma udziały w Subaru, a nie na odwrót :P
    • Gość: olo Re: Motodziennik: nowe Megane CC IP: *.chello.pl 14.12.09, 18:02
      @mk

niemieckie są poprostu koszmarnie brzydkie
    • Gość: Gość Re: Motodziennik: nowe Megane CC IP: 212.180.147.* 14.12.09, 18:31
      a to megane z CB jeździło :) to tam też się boją misiaczków ? :)
    • Gość: ss Re: Motodziennik: nowe Megane CC IP: *.kompus.3s.pl 14.12.09, 18:55
      No i jestem o 4 minuty i 20 sekund starszy...
    • Gość: Mikusthc@op.pl Re: Motodziennik: nowe Megane CC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.09, 23:19
      www.tvn24.pl/0,1633609,0,2,naprawili-droge-po-bokach,wiadomosc.html CO mnie dziwi dla mnie hit roku Warto obejrzeć Polecam.
    • Gość: Kubańczyk Re: Motodziennik: nowe Megane CC IP: *.146.219.181.ip.abpl.pl 15.12.09, 00:05
      Toyobaru wyjątkowo brzydkie, za to Kia wręcz przeciwnie.
    • Gość: krzychu Re: Motodziennik: nowe Megane CC IP: *.as.kn.pl 15.12.09, 00:51
      Zgadzam się z @olo: niemieckie odpowiedniki cc kompletnie bez polotu, a przecież to nie kombi: takiego auta nie kupuje się jako woła roboczego.

@Mikusthc: załamuje kompletna ignorancja tego urzędnika...
    • Gość: turkish Re: Motodziennik: nowe Megane CC IP: *.hsd1.il.comcast.net 15.12.09, 03:19
      at mikusthc:
      droga jest dobra, to taka miniautostrada. tylko pasy zle namalowano po srodku, bo powinny byc podwojne ciagle.
      lecz to nie jest wcale wina malarzy drogowych, im po prostu zabraklo kasy na farbe.

a tak serio, to nie jest absurd lecz sprawa kryminalna, a mianowicie marnotrawienie czesci zarobkow obywateli RP.
      po pierwsze zaasfaltowanie dodatkowych trzydziestu centymetrow jezdni to koszt marginalny. na pewno nie oplaca sie wracac ze sprzetem i pracownikami w to samo miejsce, aby latac waska dziure, przy okazji tamujac ruch. po drugie, jezeli zima obfitowac bedzie w fazy zamarzania i rozmarzania, ten 'kanion' poszerzy sie znacznie, za czym idzie bardziej kosztowna naprawa. po trzecie, bardzo wazne, stwarzanie zagrozenia w ruchu ladowym.
      po czwarte, inzyniera drogowego ktory na to pozwolil, nalezaloby zeslac na kamczatke, bowiem tam jego pomysly moga (choc nie musza) spotkac sie z uznaniem.

z programu pana balkana, najbardziej podoba mi sie toyobaru, lepsza (?) celica.
      cena: dwadziescia kilka kawalkow mierzac w $. a moze sie myle?
    • Gość: stanczyk Re: Motodziennik: nowe Megane CC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.10, 14:05
      Ta KIA wyglada najlepiej ... go KOREA go :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka