Dodaj do ulubionych

"Nowy" Mercedes C....................

IP: 81.208.36.* 04.02.04, 05:02
www.quattroruote.it/auto/mondoauto/attualita/visualizza_articolo.cfm?codice=25392

...Narescie klima elektronic z wyswietlaczem w serii!
Obserwuj wątek
    • Gość: tiamat Re: "Nowy" Mercedes C.................... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.04, 10:24
      www.autobild.de/aktuell/neuheiten/artikel.php?artikel_id=5710&A_SESS=b4caa7d3a40580233269dd9689e50a42

a tutaj link do autobildu w troche popularniejszym jezyku
      • Gość: kuzyn Re: "Nowy" Mercedes C.................... IP: 81.208.36.* 04.02.04, 16:07
        Gość portalu: tiamat napisał(a):

> www.autobild.de/aktuell/neuheiten/artikel.php?
        artikel_id=5710&A_SESS=b4caa7d3a40580233269dd9689e50a42
        >
        > a tutaj link do autobildu w troche popularniejszym jezyku
        • Gość: verte Re: "Nowy" Mercedes C.................... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.04, 16:18
          Nareszcie fajna kierownica.
          • Gość: kuzyn Re: "Nowy" Mercedes C.................... IP: 81.208.36.* 04.02.04, 16:23
            ...Narescie AMG V8 5,5l. 270KW/367KM...........
            • Gość: kuzyn Re: "Nowy" Mercedes C.................... IP: 81.208.36.* 04.02.04, 16:40
              ...Narescie nowe(poprawione) zawieszenie........
            • Gość: verte Re: "Nowy" Mercedes C.................... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.04, 16:50
              Gość portalu: kuzyn napisał(a):

> ...Narescie AMG V8 5,5l. 270KW/367KM...........

No cóż autko może mieć z lekka przeciążony przód.A co pisało o skrzymi biegów?
              Może wreszcie jakiś porządby manual.
              • Gość: kuzyn Re: "Nowy" Mercedes C.................... IP: 81.208.36.* 04.02.04, 17:02
                Odpowiadasz na :

Gość portalu: verte napisał(a):

> Gość portalu: kuzyn napisał(a):
                >
                > > ...Narescie AMG V8 5,5l. 270KW/367KM...........
                >
                >
                > No cóż autko może mieć z lekka przeciążony przód.A co pisało o skrzymi biegów?
                > Może wreszcie jakiś porządby manual.

• greenblack Re: "Nowy" Mercedes C.................... 04.02.04, 17:12
                Gość portalu: verte napisał(a):

> Może wreszcie jakiś porządby manual.

Wyprodukują specjalnie jeden egzemplarz dla Vipera z Ameryki, który jest w
                posiadaniu jedynego na świecie E55 z ręczną skrzynią - mieści się w papierowym
                pudełeczku!
                • Gość: kuzyn Re: "Nowy" Mercedes C.................... IP: 81.208.36.* 04.02.04, 17:24
                  ...Narescie kola 205/55 i 16"
          • Gość: bolo Re: "Nowy" Mercedes C.................... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.04, 11:49
            > Nareszcie fajna kierownica.

Nareszcze fajne liczniki:-)...stara kierownica też była niczego sobie...
        • Gość: tiamat do kuzyna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.04, 16:59
          > ...I oczywiscie ty znasz ten jezyk doskonale.........
          > Nie osmieszaj sie faceciku!..........

zupelnie nie pojmuje, o co ci chodzi. niemiecki jest znacznie lepiej znanym jezykiem w PL niz wloski, wiec dalem ten link, aby ludzie nie znajacy wloskiego a znajacy niemiecki mogli sobie tez przeczytac. tylko dlatego.
          nie wiem, czy to jest osmieszajace, czy to, ze znam niemiecki, kretynie
          • Gość: kuzyn [...] IP: 81.208.36.* 04.02.04, 17:05
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • Gość: tiamat Re: do kuzyna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.04, 17:35
              nie bede polemizowal, ale moze mi powiesz, skad taka dziwna zlosc w tobie, ze natychmiast zaczales mnie atakowac? bo chyba nie z powodu wiekszej popularnosci niemieckiego niz wloskiego?
              • Gość: kuzyn. Re: do kuzyna IP: 81.208.36.* 04.02.04, 17:41
                Odpowiadasz na :

Gość portalu: tiamat napisał(a):

> nie bede polemizowal, ale moze mi powiesz, skad taka dziwna zlosc w tobie, ze
                n
                > atychmiast zaczales mnie atakowac? bo chyba nie z powodu wiekszej
                popularnosci
                > niemieckiego niz wloskiego?

Pozdrowienia.
                • Gość: tiamat Re: do kuzyna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.04, 18:25
                  wybacz moje trzecioswiatostwo, ale ja dalej nie wiem, w czym ci przeszkadzalo wklejenie linka do niemieckiej gazety. nie zaprzeczysz chyba, ze wiecej ludzi zna niemiecki, nawet zakladajac, ze ja go nie znam. tylko i wylacznie w takim celu wkleilem ten link, bez podtekstow, ironii i czegokolwiek innego.
                  co do drugiego zarzutu - wcale nie czuje potrzeby udowadniania ci mojej znajomosci czegokolwiek, niezalenie, jak to zinterpretujesz :)
                  • Gość: kuzyn Re: do kuzyna IP: 81.208.36.* 04.02.04, 19:03
                    ...Tak jak myslalem.......cienki bolek jestes w jezykach obcych........
                    Nigdy nie pisalem bys mi udowodnil tylko zebys cos napisal po niemiecku dla
                    mnie.
                    ...Nadgorliwy jestes.......To moze zrobisz mi herbate?.....hehehehe
                    Pozdrowienia.
                    • Gość: tiamat Re: do kuzyna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.04, 19:43
                      > Napisz poprostu co po niemiecku(tylko cos dlugiego)i sprawa zakonczona.

> Nigdy nie pisalem bys mi udowodnil tylko zebys cos napisal po niemiecku dla
                      mnie.

jak dla mnie to sa 2 rozne prosby. nie zajmuje sie zawodowo tlumaczeniem i nie pisze ksiazek ani artykulow po niemiecku. natomiast twoje zachowanie jest bardzo charakterystyczne dla osoby niepewnej wlasnej wartosci i probujacej podniesc siebie we wlasnych oczach.

nadal pytam, co z tym linkiem jest zlego, ze mnie tak zaatakowales ?
                      • Gość: kuzyn Re: do kuzyna IP: 81.208.36.* 04.02.04, 19:49
                        ...Narazie to prezentujesz calkowity brak znajomosci jez.obcych.........
                        Pisales tez cos o braku zainteresowania polemika ze mna.........klamales!
                        Ble,ble,ble..........pustoslowie.
                        Pozdrow mnie chociaz po niemiecku.......
                        • Gość: tiamat Re: do kuzyna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.04, 21:35
                          nie bede polemizowal - to odnosilem do mojego chamstwa :) poniewaz polemika nt. dobrego wychowania jest raczej bezcelowa, jesli zyjemy w dwoch roznych swiatach

to jest polskie forum, wiec pisze po polsku. po co mam prezentowac jakakolwiek znajomosc jezykow obcych? chyba, ze mam uzywac PS zamiast KM :) jak to mowil szanowny pan dyzma, jezyki obce sa dla zagranicy, a w domu mowmy po polsku.
                          • Gość: kuzyn [...] IP: 81.208.36.* 04.02.04, 21:57
                            • niknejm Re: do kuzyna 04.02.04, 22:09

> ...Nie masz poczucia smiesznosci?.......
                              > Zaczynam naprawde myslec ze "rozmawiam" z gorylem.........

Kuzyn, na razie to z Ciebie wychodzi cham i prostak, w dodatku o niskiej
                              samoocenie... Przeczytaj to, co napisałeś w odpowiedzi na najzupełniej
                              poprawne, rozsądne i kulturalne posty Twojego interlokutora powyżej... I jeśli
                              jest w Tobie choć odrobina autokrytycyzmu, przyznasz mi rację. Choć zapewne
                              tylko po cichu :-)

Pzdr
                              Niknejm
                              • Gość: kuzyn Re: do kuzyna IP: 81.208.36.* 04.02.04, 22:14
                                ...Chyba mi jeszcze nie wybaczyles ze wysmialem twoja Honde Civic.......hehehehe
                                • niknejm Re: do kuzyna 04.02.04, 22:22

> ...Chyba mi jeszcze nie wybaczyles ze wysmialem twoja Honde
                                  > Civic.......heheheh

Kuzyn, wierz mi lub nie, ale naprawdę Twoja opinia na temat mojego samochodu
                                  nie interesuje mnie zbytnio ;-)
                                  Poza tym Ty wyśmiewasz moje auto, za to inni (nie tylko ja) odnoszą się do
                                  Twojego zachowania i 'kultury', którą tu demonstrujesz. A osobista postawa
                                  więcej mówi o człowieku niż jego samochód.

Przemyśl to sobie. Oczywiście mozesz mieć moją opinie gdzieś, ale jeśli od
                                  kilku osób słyszysz mniej więcej to samo na swój temat, to chyba ma to pewną
                                  wymowę.

Pzdr
                                  Niknejm
                                  • Gość: kuzyn [...] IP: 81.208.36.* 04.02.04, 22:31
                                    • niknejm Re: do kuzyna 05.02.04, 10:49

> ...Kiedys ktos powiedzial "Ludzie...jedzcie gowno,miliardy much nie moga sie
                                      > mylic".......
                                      > Popatrz na siebie:
                                      > -Niedoszly uzytkownik Mercedesow z gownianym Civic.......
                                      > Przeczytaj te swoje glupie wpisy o wyzszosci Hondy Civic nad reszta swiata.

Odnosiłem się do Twojego zachowania, nie do Hondy Civic, Mercedesa, czy innego
                                      Citroena. Poza tym nie rozumiem, dlaczego uważasz mnie za 'niedoszłego
                                      uzytkownika Mercedesów'? Z Merców podobają mi się tylko modele, których i tak
                                      pewnie bym nie kupił, nawet gdyby było mnie na to stać (np. SL - bo jest
                                      dwuosobowy, a ja wolę jeździć autami co najmniej czteroosobowymi).

> Osobiscie posiadam Audi A4 quattro i BMW 330 ale nigdy nie wciskamem ludziom
                                      > kitu ze oprocz tych modeli nie produkuje sie dobrych aut.......

A ktoś tak mówi? Nigdy nie twierdziłem, że Civic jest najlepszym samochodem na
                                      świecie pod wszystkimi względami. Np. często przyznaję, że Toyoty są generalnie
                                      niezawodniejsze, czy też że są lepsze automaty niż montowane np. w Hondzie
                                      Legend.
                                      Ale widzę, że przemyślałeś sobie, co inni mają Ci do powiedzenia i mocno
                                      obniżyłeś poziom chamstwa w kolejnych wypowiedziach. To dobrze, widać, że nie
                                      jesteś totalnie 'nieprzemakalny' :-))) I cieszy mnie to.

Pzdr
                                      Niknejm
                            • Gość: tiamat Re: do kuzyna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.04, 22:30
                              slusznie dales ten cudzyslow przy slowie "rozmawiam", bo wlasciwie nasza rozmowa konczyla sie na twoich upartch probach wyciagniecia ze mnie dowodu na znajomosc jezyka niemieckiego. obce jezyki sa po to, aby ich uzywac w razie potrzeby, a nie aby sie obnosic z ich znajomoscia.

jako, ze dyskusja odbiegla dosyc mocno od tematu motoryzacyjnego, z mojej strony ten post ja konczy.
                              • franek-b Do tiamat'a i niknejm'a 05.02.04, 11:16
                                Panowie,

Gratuluje i nie moge wyjsc z podziwu, ze nie dalisci sie poniesc podczas tej
                                wymiany zdan... ja nie mam cierpliwosci dla takiego poziomu buractwa jaki
                                prezentuje niejaki kuzyn. Osobiscie jestem happy, ze ten osobnik jest we
                                wloszech a nie w naszym kraju. Zylo by sie tutaj zdecydowanie lepij gdyby
                                wszyscy jego pokroju wyniesli sie z polski i udzielali sie tylko na forum.
                                Pozdrawiam :-)
    • dreaded88 Re: "Nowy" Mercedes C.................... 04.02.04, 18:11
      Trochę dziwne, że nie skorzystano z okazji żeby zastąpić silnik 3.2 - albo 3.7
      z S350 etc. albo 3.5 z nowego SLK.
      W ogóle dość to niezwykłe - Mercedes ma 3 silniki w tej samej w zasadzie
      kategorii - 3.2, 3.5 i 3.7, wszystkie V6 między 218 a 272 KM...
    • bytkowiak Kuzyn!!! Ty jesteś kretynem!! tak sądzę!!!!!...... 04.02.04, 18:37
      ......tak czytam tą polemikę na temat wklejenia tego tekstu po niemiecku i nie
      pojmuje w czym rzecz. Rzucasz sie jak karp przed wigilią.
      ...jakiś Niemiec zabił Ci ojca skarpetą? Czy co?
      wytłumacz wszystkim!!!

jakiś przewrażliwiony jesteś!!!...chyba!!!
      • Gość: kuzyn [...] IP: 81.208.36.* 04.02.04, 19:06
        • Gość: farfocel Re: Moze ta stara rura admin wytnie tego bydlaka. IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 04.02.04, 19:18
          kuzyn, zdaje sie wyżej wspomniałeś coś o chamstwie... Nie musisz sie bać
          konkurencji, niewielu mogłoby sie równać z tobą... Jesteś mistrzem... mały,
          biedny prymitywku.
          • Gość: kuzyn [...] IP: 81.208.36.* 04.02.04, 19:27
    • Gość: padre Re: "Nowy" Mercedes C.................... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.04, 12:16
      kuzyn ty ligwisto od siedmiu bolesci, moze poszedlbys do jakiegos psychiatry
      zamiast tu smiecic
      • Gość: kuzyn Z cyklu:Wpadla stara rura admin i ma zeza......... IP: 81.208.36.* 05.02.04, 14:20
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka