GoĹÄ: Danie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 09:55 yoo> Dla mnie ten skuter jest OK. tylko te plastyki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: DZony Re: Keeway IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 09:58 kto wie gdzie są blokady w keeway hurricane? prosze o kontakt 880080054. Dzwońcie lub piszcie sms. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Czo Re: Keeway IP: 195.117.67.* 17.05.08, 23:53 na tłumiku wariatorze i powinna być jeszcze na krućcu ssącym, być moze na module zapłonowym Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: rrr Re: Keeway IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.10, 09:04 na wariatorze blokady nie ma tylko w 4T sa Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: dZUMA Re: Keeway IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 10:00 kTO WIE GDZIE SĄ BLOKADY W HURAGANKU? DZWOŃCIE POD NR 880080054 LUB SMS Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: smith Re: Keeway IP: *.comtegra.pl 17.03.05, 10:04 chinszczyzna jest uwazana za tandete,glownie przyciaga cena,ale nie kazdego stac na aprille, gilera, piaggo itp. Odradzano mi zakup keeway'a, poniewaz sa wadliwe,ale nie mi to oceniac, poniewaz mam w posiadaniu inny skueterek pozdro smith Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: adam Re: Keeway IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.05, 01:14 Tak sie mądrzysz a masz w posiadaniu pewnie jakieś chińskie gó...Napisz mi jaki masz skuter (tylko prawde napisz) a nie sie mondujesz Odpowiedz Link Zgłoś
lobo99 Re: Keeway 16.04.06, 17:48 po odblokowaniu ile osiagnie keeway matrix????? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: matrix Re: Keeway IP: *.man.poznan.pl 06.05.06, 09:22 Mój spokojnie leci 70-75 km/h Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: keeway Re: Keeway IP: *.mmpnet207.tnp.pl 28.10.08, 16:05 nie zgadzam się z to bom ja mam keeway i jezdze 3 lata narazie nie zawodny Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: brtq Re: Keeway IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.10, 00:32 ...z to bom - hit jak dla mnie! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: michał tarnów Re: Keeway IP: *.net152.okay.pl 11.08.09, 16:11 keeway to nie chiński wynalazek tylko węgier mówisz o kingway u Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ehh Re: Keeway IP: *.cable.smsnet.pl 09.07.12, 23:36 Ojj chłopaku , Chińske gó... to masz ty , moj keewuś (korean) to nie zawodna maszyna , 70 bez 1 blokady . Silnik chodzi jak tylko można marzyć , jest po prostu najlepszy na osiedlu . mój kolega ma piaggio , non stop coś dłubie , chociaż keeway nie jest pochodzenia francuskiego czy jakiegoś innego , to jest to nie zawodna maszyna . Pozdro i pochwal się co ty masz za gówienko . Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: AniMatriX Keeway MatriX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 19:43 Posiadam Keeway MatriX RS , chyba jedyny taki w polsce ! Przeszedł tuning optyczny i mechaniczny w niemczech, w bardzo dobrej firmie niedaleko Berlina. Tuning kosztował mnie spoooro kasy, ale było warto ! Teraz mam najszybszy skuter w moim mieście i okolicach :) ----------------------------------------------------------------------------- Polecam MatriXa każdemu ! Odpowiedz Link Zgłoś
juchas115 Re: Keeway MatriX 20.03.05, 22:25 Ta. To zobaczymy za kilka lat czy te keeweye dalej będą takie fajne i po ilu generalkach :D pozdrówka/juchas Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: posiadaczMatrixa Re: Keeway MatriX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.07, 11:53 ELo ja równiez mam Keewaya Matrixa RS i chciałbym se go wzbogacic i mam zamiar zamocowac neony. Dlatego moje pytanie jest takie: JAK SIE MONTUJE NEONY W SKUTERACH ??? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Matrix full MHR Re: Keeway MatriX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.10, 11:20 taa to pokaz zdjecia ;p i osiagi jakie moj ma 19 koni cylek MHR 18 koni. full tun jest v max 122km/h mierzone GPS. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Jelon Re: Keeway MatriX IP: *.lan.gosk.pl 22.07.10, 11:28 Jak tam to pochwal się zdj :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ta Re: Keeway MatriX IP: *.rev.polarnet.gliwice.pl 03.05.11, 10:17 ta najszybszy ciekawe pewnie nikt nie ma tam skutera to szybki sie moze wydaje ;p Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gall Re: Keeway IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 20.04.05, 23:20 Najwięcej udzielają się ci, którzy najmniej wiedzą. Irytują mnie komentarze typu: "Może ładnie wygląda, ale syn kolegi sasiada wujka mówił że to syf". Od grudnia 2004 posiadam Keewaya Focusa. Przejechałem już ponad 4000km bez awarii. Nie jest to skuter turystyczny, ale kilka razy zdarzyło mi się wyruszyć w trasę o długości 180km (w jedną stronę) a na skutery-tuning.pl w testach piszą że się nie nadaje. Nie miałem wywrotki - plastiki są całe, w końcu kupiłem skuter nie do szczeniackiego szaleństwa a do dojechania do pracy czy na zakupy. Nie ma super speeda i przyspieszenia, ale tego nie potrzebuję bo nie mam aspiracji na dawcę nerek. Z praktycznych rzeczy nośność jest zadowalająca...nie wygina się kiedy wsiądę na skuter razem z żoną. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Fokus Re: Keeway IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.05, 21:50 Też mam Keewaya Focusa od końca marca 2005. Przebieg 1300. Odblokowany. Nic złego się nie dzieje. Przyzwoity skuter. Dobre właściwości jezdne, wygląd. Moc i dynamika przyzwoita. Wygodny (w dwie osoby jeszcze nie jechałem). Spalanie - poniżej 2,4. Za 4500 zł - POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Lone Re: Keeway IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 00:18 A co powiecie mi o keeway matrixsie czy warto go kupic, ale prosze o opinie ludzi którzy mieli dosc bliska stycznosc z ta maszynka. Ba zeczywiscie jak slysze ze ktos muwi o czyms ze jest syfiate a nawet nie widzial danego produktu to mowi ze to gowno Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Re: Keeway IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.08, 09:13 ja mam keeway matrix i spisuje się dobrze nie jest to żaden syf przyśpieszenie dobre po zdjęciu blokad jedzie 65 km/h ale powiem ci że i tak jak się ścigam z innymi chińczykami np. zip to spokojnie wygrywam a jeśli chcesz większą prędkość to zawsze można go tuningować Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: heh Re: Keeway IP: *.rev.polarnet.gliwice.pl 03.05.11, 10:22 jak niby mozesz wyprzedzac skutery zipp jak to jest o duzo mocniejszy skuter mam zipp-a i jedzie spokojnie 70 we 2 osoby jak i z 1 osoba wiec nie sciemniaj tutaj ze bierzesz takie skutry bez problemu Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Adam Re: Keeway IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.09, 21:43 Hej jestem posiadaczem Keeway ry8. i to jest bardzo dobry skuter. Serwis cię nie olewa tak jak w przypadku Kingwaya... dodam jeszcze że silnik w tych modelach ma licencje Hondy. Lepiej kupic Keewaya niż jakis inny złom. Pozdro :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kj169 Re: Keeway IP: *.182.35.9.nat.umts.dynamic.eranet.pl 06.10.10, 19:59 ej ile ci leci po odblokowaniu keeway focus??bo tez takiego mam i chce sie zorietowac czy sie opłaci i co najwiekasza predkosc daje po wymianie na sportowe???to jest moje gg11268637...odezwij sie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: john nieźle w 8 miesiecy 4000km fiu fiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 00:26 to poza jednym wypadem za miasto(wieś) chyba tylko raz na tydzień jeździsz po bułki do sklepu. Odpowiedz Link Zgłoś
szadet Re: nieźle w 8 miesiecy 4000km fiu fiu 27.11.15, 00:09 Świetny motocykl, widać że o niego dbasz. Jak dla mnie jest funkcjonalny, dobrze się prezentuje jestem jak najbardziej na tak. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtas9910 Re: Keeway 22.08.05, 01:31 zgadzam sie w stu procentach jestem posiadaczem keeway huricane prawie 9000km zero awarii prócz wyminionego paska po 4500km Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kris Re: Keeway IP: 87.205.145.* 20.03.09, 01:13 Popieram Cie i to mi sie podoba.Masz racjce.Bardzo madre slowa.... Ja rowniez mam zamiar nabuc ten skuter i po twojej opini tak zrobie.Pozdrawiam i bardzo madre slowa powiedziales.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Adrian Re: Keeway IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.05, 01:25 chcem kupić keewaya matrixa na wiosne i chciałbym sie coś o nim dowiedzieć tylko niepiszcie nic w tym stylu zablokowany leci 50 odblokowany 70 tylko powarzne wypowiedzi i czy y niejest awaryjny i czy jest wart swojej ceny. PROSZE O POWARZNE WYPOWIEDZI adrianwojdyla@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Aprilia Sr50 Re: Keeway IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 21:22 Moj kumpel ma keewaya focusa to jest szajstwo ledwo sie zbiera !!poprosty chinskie dziedostwo!!najlepsze sa skutery wloskie lub japonskie !!ja wole 10 letnia yamahe lub aprilie a nie nowego chinczyka!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Aprilia Sr50 Re: Keeway IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 21:25 moja aprilia sr 50 smiga 90km/h a nie 70km/h jak chinskie :P moze ktos chce kupic questa za 1800zl ??nigdy bym nie dal za keewaya 5000zł!!wole dolozyc jeszcze 4000zł i miec taka jak ja !! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Mniejsza o autora Re: Keeway IP: 81.168.185.* 01.08.08, 18:38 5000 za skuter byś nie dał, a 9000 to już tak ? !! ćwierć-inteligent , śmiechu warte :-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: FIF Re: Keeway IP: 83.14.180.* 28.04.09, 21:47 Ja mam chinczyka i idze ok 85km/h może więcej doładnie nie wiem ile bo licznik do 80 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Aprila Sr50 Re: Keeway IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 21:30 Duuuzo lepszy jest keeway od moto-bi zbik!!kumpel go ma to jak jechali w dwojke to pod gorke sie odpychali nogami !!poprostu wielka tandeta ktorej odradzam!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Sawik Re: Keeway IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 29.08.05, 18:37 Witam, mnie interesuje Keeway Supershadow. Może któs jest właścicielem tego motoru i może wie coś na jego temat, interesuje mnie chyba najważniejsze, awaryjność, no i czy jest wart swojej ceny? Odpowiedz Link Zgłoś
adampawel Re: Keeway 30.08.05, 08:41 Też mnie interesował, ale zrezygnowałem. Przypuszczam, że mało kto ma te motocykle, bo przed paroma tygodniami dopiero weszly do sprzedaży. Na forum motocyklistow świata wyczytalem opinię mechanika, który takiego Keewaya przegladał, że jakość machaniki nie jest porywająca (chodziło o jakąś istotna część układu napędowego). Przypuszczam, że bedzie to coś w rodzju Wektora, choć może być nieco lepszy, Bo chopperki Keewaye są droższe od Wektorow, a skuterki Keewaya są lepsze jakościowo (wiem z opinii i autopsji) od innych chińskich skuterków. W takiej samej cenie są chińskie chopperki Yuki Vista. Jest pozytywny test Yuki na portalu jednoślad. Ale czescy użytkownicy Yuki twierdzą, że tymi motorkami da się jeździć, lecz trzeba wsyzstko podokręcać, skontrolować, żeby nie było groźnie. Więc być może Keeway bedzie cierpiał na podobne "chińskie" przypadłości, albo i nie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: daro Re: Keeway IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.08, 03:22 No rzeczywiście jakość napędu jest niska bo to najtańszy z możliwych zestaw napędowy.W moim Keewayu Supershadole łańcuch rozciąga się jak guma od majtek i przy przebiegu 2500 km mam już prawie połowę naciągu łańcucha.Ale jest na to rada-po prostu jak się skończy wymienić na jakiś porządny zestaw napędowy.Jeśli całe problemy z tym moto zamkną się tylko w kiepskiej jakości napędzie to będzie można spokojnie zaakceptować ten moto bo wymiana napędu na lepszy nie jest jakimś tam wielkim problemem.Zresztą przy takie cenie moto to trudno się dziwić,ze napęd jest tak kiepski. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: PABLLOS Re: Keeway IP: *.inter / *.inter-c.pl 11.09.05, 11:40 Mam pytanie co lepiej kupic Keeway hurcane czy Zipp Vapor??prosze o szybką odpowiedz! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: keeway Re: Keeway IP: *.class144.petrotel.pl 10.10.05, 10:36 sprzedam keeway hurricane stan idealny przebieg 1300km-cena 2700zł płock 608 344 462 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: brembo Re: Keeway IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 10:57 polska to głupi kraj. ludzie wola kupic nowe deawoo niz 10 letnia honde. ktora i tak przejeedzie kolejne 10 a korea i chiny napewno nie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Vidmo Re: Keeway IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.05, 23:06 Wszyscy myślą jak z komuny chinskie=złe a to nie prawda chinskie"tandety" są coraz lepsze i dościgają już średniemarki Odpowiedz Link Zgłoś
adampawel Re: Keeway 08.12.05, 16:05 Ja tam złego słowa na swój skuterek Keeway Focus nie powiem. Sprzedałem (zamiana na motocykl) po bezawaryjnym przejechaniu 5600 km. Skuter był jak nowy, zero zużycia. Kolejny właściciel też na razie nie ma kłopotów. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: sen-sei motorcycle Re: Keeway IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.05, 16:32 Co wy wogole wiecie o Keewayach... ?? co jak co ale ja jezdze keewayem matrixem i jest najlepszy...przed odblokowaniem jechal 50-60 km/h (bylem nieco niezadowolony) a po odbloknieciu idzie 85km/h(z pasazerem 75km/h)normalnie miodzio takie predkosci rozwija przy paliwie 95 oktanow...(gdy zatankowalem 98 to az mnie do przodu porwalo) a tak ogolnie to nie ma zadnych awarii tylko na poczatku mi sie zarowka spalila. Polecam bardzo te skutery (moj znajomy ma Hurrikane i tez mu sie jeszcze nic nie zepsulo). Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Lone Re: Keeway IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.05, 17:46 Chyba mózg cie źrebi ja mam matrixa i jedzie 70 a zablokowany 45 a ty takie pierdoly walisz puknij sie w leb Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Jacol Re: Keeway IP: *.gct.pl / *.ns.wog.com.pl 30.05.06, 22:31 Mam matrixa od 2 tyg. szału nie ma ale 50km/h bez problemu-moja waga 85 kg. pod górki znacznie słabnie i nie wiem czy po odblokowaniu to się zmieni. Wiele nie oczekuję bo kupiłem zgodnie z przeznaczeniem do miejskij jazdy a nie na tor wyścigowy i mnie zupełnie wystarcza - Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Adam Re: Keeway IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.09, 21:35 Posiadam Keeway ry8 i przyznam racje każdemu kto powie o tym skuterze dobre słowo. Jest to naprawdę cudowna maszyna. Mam przejechane 9600km bez żadnej awarii. Wymieniałem części które tak jak w każdym skuterze po jakimś czasie się niszczą... Tak jak np. linka od gazu, i od prędkościomierza no i żarówki przód, tył. Dołożyłem do niego w sumie 60 zł... i posiadam go już prawie 3 lata. Pomyślcie czy jak na taki wiek i przebieg 60 zł to jest dużo??? moim zdaniem nie... Wart jest swojej ceny. każdy kto twierdzi że Keeway to złom to się naprawdę myli. Oczywiście że się zepsuje jeśli się nie dba ale ja mojego ry8 nie zamieniłbym na żadnego innego. Nigdy mnie nie zawiódł Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: robi Re: Keeway IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.08, 17:49 to dlaczego niemcy nie kupują 10 letnich hond tylko nowe auta a wśród nich i daewo Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Jas Supershadow lub Landcruiser IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 21:45 Jesli pojawi sie tu ktos kto jest w posiadaniu motocykla Supershadow lub Landcruiser posze o recenzje. Ja z kolei jestem posiadaczem Panona Princa i moje uwagi mozna przeczytac przy ofercie Panona. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: brembo KEEWEY = KEEBEL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 22:17 KEEWEY = KEEBEL Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Sławek Re: Supershadow lub Landcruiser IP: *.jmdi.pl 20.02.08, 14:22 Ja mam Supershadow. Ale mam go dopiero od roku i jakoś dużo nie jeżdziłem. Dlatego nie mogę jeszcze za wiele powiedzieć. Jak na razie porównuję go do MZ 251, chociarz silniczek ładniej pracuje. To co mi się w nim podoba to to, że jest bardzo ekonomiczny i sympatycznie wygląda. Na miasto idealny. No i na krótkie trasy, takie do 100 km (takie czasami robiłem) fajna spacerówka. Jeśli ktoś spodziewa się zawrotnych prędkości to w nim tego nie znajdzie. Najładniej silnik pracuje przy 80-100km/h. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: taa Re: Keeway IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 22:49 taaa po zatankowaniu 98 go porwalo <lol> hahahahahahahahah pewnie spalil lacza poszedl na gume odstawil na swiatlach GSXR-1000 hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: marek Re: Keeway IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 19:22 zajebi.... skuterek super Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mateusz.bartyzel Keeway IP: *.centertel.pl 24.06.07, 06:41 jestem właścicielem modelu matrix super sport jestem nie zadowolony. skuter pali najmniej 3.5 litra na 100 km na najmniejszej dyszy na tej dyszy niema mocy czeba się odepchac żeby rzuszył plastili są bardzo słabe przedni błotnik odpadł mi po 2 miesiącach Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Re: Keeway IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.07, 08:35 powiem tak. chińskie motocykle lub skutery to jak kupowanie ubrań na stadionie. no można w tym chodzić, ale wstyd się znajomym pokazać. chyba że też się na stadionie ubierają. lepiej już sekend-hendzie kupować, bo klasykę można trafić. powiedz mi czym jeździsz a powiem ci kim jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Maciejka Keeway IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.07, 16:50 troche sie nasmiałem jak przeczytałem te komentarze. Ja mam Matrixa z roku 2007 i jestem z niego zadowolony. Zablokowany jest ale nie długo odblokuje. Polecam wszystkim pamietajcie nowe to nowee. Pozdroo Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: fiolka Keeway RY8 2007 rok IP: *.171.20.66.edial.pl 04.10.07, 16:45 Jestem babką pod 40 kupiłam Keeway,a z salonu i wydaje mi się ,że do pracy jest spoko .Mało pali blokadę jedną ściągnęli mam jeszcze drugą ,której się pozbędę po1000 km ,ale za bardzo nie wiem do jakiej prędkości moge się bujać teraz??? Pozdrawiam babki na skuterach !! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: baba_zanetti Re: Keeway RY8 2007 rok IP: *.subscribers.sferia.net 04.10.07, 22:59 normalnei do 45, pozwól mu się dobrze dotrzeć. PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: karol3k Keeway IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.07, 12:13 Jaki jest rozmiar rolek do Matrix'a? Jak zdiąć blokady??? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Karol3k Keeway IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.07, 11:27 Ktoś wie jaki jest rozmiar rolek do Matrix'a? sms na 605573116 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Witkos Keeway IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.07, 09:19 Witam Mam prośbę do redakcji o test Keeway Hurricane, jeśli to możliwe był bym bardzo wdzięczny. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Czytelnik Keeway Do Redakcji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.07, 09:21 Witam Mam prośbę do redakcji o test Keeway Hurricane, jeśli to możliwe byłbym bardzo wdzięczny. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: soviet100 Keeway IP: *.b-ras1.mvw.galway.eircom.net 22.01.08, 14:36 SIMSON RULEZZ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: rafcio Keeway IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.08, 16:34 mam do sprzedania keway matrix 4000zl prawie nowy gg1589178 Odpowiedz Link Zgłoś