gobi03 24.06.07, 10:51 a u nas Ruscy jawnie finansują lewicę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grlt Sensacja? 24.06.07, 11:01 gobi03 napisał: > a u nas Ruscy jawnie finansują lewicę Słuchaj gobi03 jak masz dowody to pisz o tym do gazet, alarmuj prokuraturę, napisz donos do NIKu.... Masz pełne prawo do takich działań, w ten sposób spowodujesz skandal który znów pogrąży lewice na kilka lat.... Ale jak nie masz dowodów i tak sobie rzucasz oskarżenia "bo wszyscy to wiedzą" to po prosty rzucasz kalumnie i oszczerstwa... Odpowiedzialność za słowa obowiązuje... Odpowiedz Link Zgłoś
gobi03 Re: Sensacja? 25.06.07, 08:14 Po co? W Telewizji Polskiej słyszałem że Miller w latach 90-tych przywiózł z Moskwy pieniądze, to co ja mam zgłaszać? Kwaśniewski dostał do pralni kasę z Ukrainy, to też żadna tajemnica. Problemem jest brak paragrafów na zdradę. Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod w Stanach rewolwer jest gwarancja jawnosci, zawsze 24.06.07, 19:28 mozna polityka odstrzelic...a nastepna strzelbe kupic w markecie Odpowiedz Link Zgłoś
dorsai Re: Polityku, nie daj się złapać 24.06.07, 20:19 Oczywiście, że finansują! Przecież Rydzyk to marksistowski sekciarz udający katolika,a Giertych - katobolszewik! Odpowiedz Link Zgłoś
capitalissimus Re: Polityku, nie daj się złapać 24.06.07, 22:53 W taki oto sposób Wyborcza próbuje nam wmówić, że korupcja jest czymś naturalnym, nieuniknionym, z czym nie ma sensu walczyć. Odpowiedz Link Zgłoś