IP: 81.21.197.* 24.02.04, 23:27
Co sądzicie o tym autku..., 43300 pln( 2pp,abs, pełna elektryka...),raczej
fajniutki silnik.Wg testu w Auto+
serwisy.gazeta.pl/czasopisma/1,42464,1892262.html (0-100 km/h)dane
testowe; 9.8s, (dane fabryczne to 9.9).Warto kupić?
Obserwuj wątek
    • Gość: zaworek Re: Punto 1.4 IP: *.gdynia.mm.pl 25.02.04, 02:11
      hmmm, wszystko przemawia za, nalezy tylko pamietać że to fiat ;-). Jeżeli
      jesteś gotowy przełknąc tą pigułę, to wybór jest jak najbardziej właściwy.
      Pamiętać należy że można jednak trafić na wyrób niechlujnego Włocha :-).
      • Gość: Mar niechlujni Włosi... IP: *.skorosze.2a.pl 25.02.04, 03:31
        No pewnie. Lepiej kupić VW - bo to będzie wyrób super precyzyjnego i sumiennego
        SŁowaka albo Turka.
        • Gość: zaworek Re: niechlujni Włosi... IP: *.gdynia.mm.pl 25.02.04, 17:22
          Porównanie 8 letniego Fiata z VW jest podobne jak porównywanie kobiet: dobrze
          utrzymanej 30 z 60 po przejściach (przepraszam wszystkie kobiety). Więc jak
          chcesz wyrażac swoje opinie to musisz się jeszcze dużo napracowac ( i docenić
          właściwy wybór jak sam za niego zapłacisz) aby moc samodzielnie wybrać sobie
          samochód ;-). Sam wyrób pod nazwą Fiat nie wskazuje na nic złego, jednak
          zastosowanie materiałów ich spasowanie a także ogólnie zrozumiane wykończenie
          mozna mniej wiecej porównać jak... (patrz wyżej). Napisałem że jeżeli nikomu
          nie przeszkadza marka Fiat, to wybór jest jak najbardziej właściwy, mnie
          osobiście przeszkadza :-). Fiat Punto traktowane trochę surowiej niż
          przecietnie "rozpadało" mi się w oczach, a żarówki to jakaś zmora!!! Kumpel
          posiada Toyotę Corollę również jej nie rozpieszcza ale koszt utrzymania auta ma
          o polówę mniejszy. Fiat ma 4 lata Toyka jest używana kupiona 5 lat temu jako 3
          letnie auto, a mimo to jest nadal bezawaryjne czego nie moge powiedzieć
          niestety o Fiacie (110 000 km i 15 żarówek, sprzęgło, stelaż fotela,
          złamany "podłokietnik" itd. itp.)
    • kollector Re: Punto 1.4 25.02.04, 03:34
      punto mają b.dobra opinię
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka