Dodaj do ulubionych

Rover 45 - ktoś tym jeździ?

03.03.04, 09:20
Czy ktoś z was ma Rovera 45 (ewentualnie 25) kupionego stosunkowo niedawno -
jak jest z jakością i ile trzeba było czekać na dostawę? No i gdzie tak na
prawdę te rovery są produkowane - w Wielkiej Brytanii czy są to auta
montowane w Polsce - na Żeraniu?
Obserwuj wątek
    • Gość: xxxgrze Re: Rover 45 - ktoś tym jeździ? IP: 81.210.38.* 04.03.04, 06:39
      Witam

Wszystkie informacje na : www.roverki.pl

Pzdr
      • mar_elx Re: Rover 45 - ktoś tym jeździ? 04.03.04, 20:12
        Gość portalu: xxxgrze napisał(a):

> Witam
        >
        > Wszystkie informacje na : www.roverki.pl
        >
        > Pzdr

Dzięki, dotarłem do tej strony już wcześniej, ale jakoś nie mogę znaleźć
        odpowiedzi na wszystkie swoje pytania. Gdzie obecnie są produkowane Rovery
        oferowane w Polsce i czy JEDYNY (w Warszawie - a włąściwie Zielonce) serwis
        Sobański (no, no - z "tych" Sobańskich) nie wykorzystuje pozycji bądź co bądź
        monopolisty i nie olewa klientów. No i jeszcze jedno - skoro taki rover 45
        kosztuje raptem 50 tys. to dlaczego JEST ICH TAK MAŁO na ulicach? Po marei
        kupiłem Stilo, ale tylko dlatego, że trafiłem egzemplarz z solidną zniżką
        (poekspozycyjny). A do Zielonki wrodzone lenistwo nie pozwoliło mi pojechać...
        • greenblack Re: Rover 45 - ktoś tym jeździ? 04.03.04, 20:18
          Rovery robi się w Wielkiej Brytanii, oprócz CityRovera, który jest robiony w
          Indiach. Wkrótce będzie kolejny lifting 25 i 45, przede wszystkim wnętrza, bo
          Honda właśnie zakończyła produkucję tych kokpitów. W ciągu 2 lat mają się
          pojawić kompletnie nowe 25 i 45, podobno na bazie Protonów (taka marka
          malezyjska).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka