Dodaj do ulubionych

Monitoring pojazdów

02.06.10, 18:57
Witam
Znalazłem w sieci stronę www.monitoring-gps.net/ oferującą
lokalizaowanie pojazdów. Ponieważ jest sporo innych ofert a ta
wydaje się atrakcyjna cenowo zastanawiam się jak sprawdzić jakość
usług przed zakupem. Może jakieś dobre rady ?
Obserwuj wątek
    • falcor_atreyu Re: Monitoring pojazdów 06.01.14, 22:28
      Najlepiej po prostu wziąć te usługi na testy, większość można obejrzeć za darmo przed zakupem i przez chwilę potestować. Ja z tych systemów do monitoringu, które widziałem najwyżej oceniam SATIS, przede wszystkim ze względu na ilość funkcji, które posiada.
      • matisson Re: Monitoring pojazdów 07.01.14, 15:59
        Satis jest dobry, to akurat mogę osobiście potwierdzić :)
    • krzysztof.jagiello1 Re: Monitoring pojazdów 12.08.15, 20:44
      A co myślicie o www.finder.pl/ - ja chcę do 13 flotówek (osobówek) - system niby prosty i w miarę niedrogi ale mam obawy, czy bez problemów będę go uzywał - potrzebuję lokalizację + paliwo
    • miro567 Re: Monitoring pojazdów 11.09.15, 08:16
      Ja polecam lokalizatory Alfatrack. Korzystamy z nich od półtora roku. Nawet dokładnie wskazują pozycję, a platforma pozwala wygenerować raporty o miejscach, w których znajdował się lokalizator, ale też o postojach, czasie ich trwania itp.
    • marcello88 Re: Monitoring pojazdów 15.03.18, 09:35
      Ja polecam monitoring GPS od firmy ikol. Po przetestowanych systemach ten wypada najlepiej.
      • michalkamil Re: Monitoring pojazdów 28.01.19, 18:56
        z kolei ja mam bardzo doswiadczenia z transmobil smiało tez mogę polecic, co prawda nie testowałem wszystich ale ten spełnia moje oczekiwania.
    • zakochananazaboj Re: Monitoring pojazdów 27.05.19, 23:35
      z mojej strony mogepolecic Transmobil moj chłopak ma tam lokalizator gps chyvba to jest cały system.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka