Dodaj do ulubionych

Nowy NFS oraz Driver

IP: *.chello.pl 16.06.10, 11:25
Oj Panie Marku, przecież od wczoraj już wiadomo że Gran Turismo zadebiutuje 2 listopada! Ogłoszona data premiery dotyczy wprawdzie Ameryki północnej ale to nie stanowi problemu bo PS3 nie ma blokady regionalnej. Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • Gość: Maciek Re: Nowy NFS oraz Driver IP: 10.201.53.* 16.06.10, 11:42
      Wszyscy wiemy czym kończą się obietnice Polyphony dotyczące daty premiery Gran Turismo, dlatego całkowicie nie wierzę w ten termin. Ale czekam z niecierpliwością na ten tytuł. Mam nadzieje, że warto...

Pozdrawiam
    • Gość: gumiś Re: Nowy NFS oraz Driver IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.10, 11:45
      NFS jak zwykle przesadzony... Veyron i Reventon jako radiowozy? Policja by zbankrutowała.
    • Gość: gumiś Re: Nowy NFS oraz Driver IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.10, 11:49
      Zapomniałem dodać. Ja polecam grę Test Drive Unlimited 2. Pierwsza część okazała się hitem, więc druga na pewno będzie lepsza. Oczywiście licencjonowane samochody są. W pierwszej części jeździło się po Hawajach. Do dyspozycji było 1600 km dróg. W drugiej będzie jeszcze więcej.

Dziwię się dlaczego o niej nie wspomnieliście, skoro na E3 było o niej głośno.
    • Gość: Tomecki Re: Nowy NFS oraz Driver IP: *.chello.pl 16.06.10, 13:13
      Ooo Tak! Test Drive Unlimited to bardzo dobra gra! Przeogromna wyspa, masa licencjonowanych samochodów i motocykli, oraz przyjemna fizyka jazdy.

Jak dotychczas PD i Sony ogłosiło jedną datę premiery (marzec tego roku), a reszta to tylko medialne spekulacje. Co nie zmienia faktu, że też z niecierpliwościa czekam na tę grę i mam nadzieję, że się nie rozczaruje. Pozdrawiam!

PS: jak ktoś jest zainteresowany to polecam strone gtplanet.net
    • Gość: Daniel Re: Nowy NFS oraz Driver IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.10, 13:28
      Panowie zapomnieliście o TDU2, która bez dwóch zdań zmieni pojęcie samochodówki na zawsze.
    • Gość: ...... Re: Nowy NFS oraz Driver IP: *.rzeszow.vectranet.pl 16.06.10, 19:05
      Tak tak, TDU2, Second Life z dodanymi samochodami... Z tego co czytałem będzie bardziej polegało na organizowaniu imprez, dekorowaniu domków i garaży i chodzeniu (!) po mieście niż ściganiu.. Pierwsze TDU bardzo lubię ale z zapowiedzi drugiego zanosi się na Simsy...
    • Gość: tomek Re: Nowy NFS oraz Driver IP: *.tvkdiana.pl 21.06.10, 19:43
      W TDU2 nie będzie się dało chodzić po mieście, te wszystkie dodatki i tak nic nie znaczą. Sympatyczne są, skorzystam, ale i tak zabawa tkwi w jeżdżeniu po wyspie. Teraz ma być Oahu i Ibiza, w sumie ma być z 3000-4000km dróg i ponad 200 licencjonowanych samochodów, a model jazdy ma być bardziej realistyczny niż w jedynce.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka