Dodaj do ulubionych

Nad morze quadem

30.07.10, 20:03
Złombol miał być a nie jakieś straszące zwierzęta kosiarki.
Kolejny raz Jacek Balkan łamie dane słowo i udaje że sprawy nie ma?
Męska decyzja i oświadczenie, że nie jedziecie a nie....
Obserwuj wątek
    • Gość: tom Re: Nad morze quadem IP: *.adsl.inetia.pl 30.07.10, 21:37
      i po parkach narodowych wzdloz wisly tez bedziecie jezdzic tym smierdzacym i halasujacym gownem? Niech was tylko spotkam... Specjalnie sie jutro wybiore i was paszukam.
    • Gość: Jan Re: Nad morze quadem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.10, 22:25
      Debile....
    • Gość: v six Re: Nad morze quadem IP: *.adsl.inetia.pl 30.07.10, 22:40
      Na kładach jeżdżą czereśniaki mające dziecięcy, paniczny lęk przed jazdą na dwóch kółkach. Wsiadać na ENDURO ..BOYS ..or PEACHES !
    • Gość: gosc Re: Nad morze quadem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.10, 09:17
      i takie to mamy wyregulowane prawo ze te quady jezdza po wszystim , nad morzem po plazach miedzy ludzmi!! po wydmach niszczac je i chronione rosliny i maja to w dupie! tak samo po lasach straszac zwierzyne i niszczac mech!!! to jest zabronione a straz ani policja nic z tym nie robi !! tu potrzeba walki palami na tych debili ! raz na plazy jak mi przy dziecku przejechal myslalem ze go zatluke jak go sciagnalem z quada!! to jest plaga debili jezdzacych wszedzie i niszczacych wszystko co sie da!@! \
      trzeba z tym walczyc!@!!!!
    • mikifly Re: Nad morze quadem 31.07.10, 09:22
      i takie to mamy wyregulowane prawo ze te quady jezdza po wszystim , nad morzem po plazach miedzy ludzmi!! po wydmach niszczac je i chronione rosliny i maja to w dupie! tak samo po lasach straszac zwierzyne i niszczac mech!!! to jest zabronione a straz ani policja nic z tym nie robi !! tu potrzeba walki palami na tych debili ! raz na plazy jak mi przy dziecku przejechal myslalem ze go zatluke jak go sciagnalem z quada!! to jest plaga debili jezdzacych wszedzie i niszczacych wszystko co sie da!@! \
      trzeba z tym walczyc!@!!!! jest tyle wytyczonych poligonow i torow na quady to nie najlepiej jezdzi sie po wydmach i tam gdzie ludzie chca wypoczac w ciszy!!
    • Gość: Qrak Re: Nad morze quadem IP: *.static.tkt-net.pl 31.07.10, 09:57
      No, no.. wyprawa jak pod koło podbiegunowe niemal.. pozazdrościć.. zeby wam brody za wielkie nie porosły..
    • Gość: parrot Re: Nad morze quadem IP: *.blt.pl 31.07.10, 10:33
      Mam nadzieję, że tymi quadami nie będziecie jeździć po nadwiślańskich wałach przeciwpowodziowych - a niejednego takiego kretyna już widziałem...
    • Gość: kamaro Re: Nad morze quadem IP: *.lublin.mm.pl 31.07.10, 16:30
      Precz z debilami na quadach
    • Gość: preczZQuadami Re: Nad morze quadem IP: *.centertel.pl 31.07.10, 16:46
      Siekiera was poczestuje, jak zobacze. Samochody wam sie znudzily?
    • Gość: CiociaPyraFilenona Re: Nad morze quadem IP: *.adsl.inetia.pl 01.08.10, 08:24
      UWAGA NA DRWALSKĄ WYCINKĘ DRZEW WZDŁUŻ WISŁY !

Macie kaski na głowach ?
    • Gość: jabackuady Re: Nad morze quadem IP: *.adsl.inetia.pl 02.08.10, 11:33
      Kurrfa, mało wam dróg i rozjeżdżania lasów wy ciemne gnidy? Hałasujecie, niszczycie, jesteście zagrożeniem! Mam nadzieję że zeżrą was mrówki i zdziczałe psy po drodze.
      Nadchodzi czas kiedy będzie sie do was strzelać jak do wściekłych psów. A ja będę pierwszy.
    • Gość: quad Re: Nad morze quadem IP: 160.83.42.* 02.08.10, 12:17
      wsciekle mrowki to ty masz w glowie, postrzelaj sobie do swojej glupoty, ja mam quada i nikomu nic nie niszcze ani nie halasuje pod domem, to ze niektorzy tak robia to fakt i sam ich nie lubie, ale nie znaczy, ze trzeba w kazdego quada kamieniami napier...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka