Dodaj do ulubionych

Poczytaj mi, auto

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.10, 16:46
Propozycja dla naprawdę dużo jeżdzących. Już widzę osoby jak siedzą w aucie pod blokiem i słuchają audiobooka żeby skończył się rozdział :-)
Kiedyś były robione badania na temat wpływu na koncentrację kierowcy tego czego słucha w trakcie prowadzenia auta. Wg. nich najlepszą koncentrację uzyskiwali kierowcy, którzy w trakcie prowadzenia słuchali "mówionej audycji radiowej" - chodzi o dialog przynajmniej dwóch osób.

------------------
trynid.pl - auta na stokach u dealerów
Obserwuj wątek
    • Gość: m Re: Poczytaj mi, auto IP: *.centertel.pl 03.08.10, 20:04
      Coraz więcej elektroniki w samochodach która kiedyś zacznie się psuć...inteligentny system w Volvo potrafi już sam ominąć przeszkodę na drodze...niedługo auto zje za mnie obiad i pójdzie za mnie zrobić kupę...moje Polo z 1999 r. nie ma elektroniki i nie psuje się wcale...
    • Gość: m Re: Poczytaj mi, auto IP: *.adsl.inetia.pl 03.08.10, 23:28
      Zapomniałem dodać, że jest czterośladem i nie ma lakieru.
    • Gość: mistrz kierownicy Re: Poczytaj mi, auto IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.10, 14:53
      To na pewno ciekawy pomysł na spędzenie czasu w samochodzie i wykorzystanie go w pełni efektywnie. Mam tylko wątpliwości, jak słuchanie audiobooków w aucie wpływa na bezpieczeństwo na drodze?
      blog.mistrz-kierownicy.com.pl/
    • Gość: nioch nioch Re: Poczytaj mi, auto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.10, 16:17
      M, jaką kupę, przeciez z pewnością cały Twoj obiad(burito) ląduje w postaci zapierdzianego z kleksem fotela w Polo. Nic się nie może zmarnować.. Z tą elektroniką to wszystko zależy od egzemplarza, wbrew pozorom Twoj mózg z elektroniką ma też bardzo wiele wspólnego i u innych forumowiczów nic niepokojącego się nie dzieje. Na felerny egzemplarz nie poradzisz, to nie Twoja wina..
    • Gość: m Re: Poczytaj mi, auto IP: *.centertel.pl 05.08.10, 10:05
      Moje Polo trzyma się dobrze i jest bezawaryjne...nowe kosztuje 50 tys.zł a ja zapłaciłem 11 tys.zł ... czyli zaoszczędziłem 39 tys.zł....a ty utopiłeś wszystkie oszczędności w blachę frajerze, i żona dała ci szlaban na seks? Żal mi cie pastuchu !
    • Gość: m Re: Poczytaj mi, auto IP: *.centertel.pl 05.08.10, 10:07
      Robisz kupę w majty z zazdrości że mi się trafił zadbany egzemplarz za małe pieniądze? Ty musiałeś na auto wydać 3 razy tyle żeby mieć zadbane? No cóż...po prostu masz pecha kolego...umyj sobie jaja bo śmierdzisz wiejski pastuchu haha

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka