Dodaj do ulubionych

opony TOYO- Proxes T1-S

IP: *.client.comcast.net 27.03.04, 17:29
czy sa dobre????? czytalem statystyki na tej stronie i wygladaja ok. ale
ekspertem nie jestem a chcialbym zmienic oponki (te co teraz mam to sa
zimowe :(
www.toyo.com/tires/index_frame.html
Obserwuj wątek
    • Gość: Michal Re: opony TOYO- Proxes T1-S IP: *.telia.com 27.03.04, 18:12
      Bardzo dobre opony.Swietnie sie wywazaja,osiagaja duze przebiegi na ostrych
      asfaltach,ciche swietna przyczepnosc no i tansze od odpowiednikow.Mowa o tych
      szybkich.Pzdr.Michal
      • Gość: Scarlet Spider Re: opony TOYO- Proxes T1-S IP: *.client.comcast.net 27.03.04, 20:16
        Dziekuje :)
        ale o co chodzi z tymi "szybkimi"
        niestety nie znam sie na oponach. nigdy raczej mi nie zalezalo zeby miec dobre.
        Rozrozniam je tak jak moj ojciec: letnie zimowe calosezonowe. A chcialbym
        poznac opinie wszystkie mozliwe. Kumple mowia ze te (T1-S) sa bardzo dobre. A w
        sumie moge miec komplet za $150
        • Gość: Michal Re: opony TOYO- Proxes T1-S IP: *.telia.com 27.03.04, 21:15
          Te szybkie z bierznikiem choinkowym,sa rewelacyjne,dluzej zyja niz niejedenj
          znanej marki,swietna przyczepnosc itp.Nie pamietam ale sa indexem predkosci H,V
          i te najszybsze Z.Swego czasu bardzo duzo ich sprzedalem,nigdy nie bylo
          reklamacji moze dlatego ze to orginal japonski,co niemozna powiedziec o
          renomowanych innych marek licencjach.
          Pzdr.Michal
          P.S dzisiaj Toyo zaliczane jest do firm renomowanych.
          Prywatnie moje pierwsze Toyo kupilem zaraz po zmianie systemu w bylym DDR.90rok.
          Niemiaszek byl dumny ze "szwed" do niego zawital wmalej miejscowosci
          Anklam.Jeszcze w tym czasie dla nich stary mesio to byla maszynka,chodzil i
          cmokal.Wtedy ceny mieli tansze niz na zachodzie prawdziwym o 40% to byl bardzo
          krotki okres potenm szybko lecialo do gory.Z tych opon bylem zadowolony,zwykle.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka