Dodaj do ulubionych

Tata - sprzedaż rośnie

IP: *.net.stream.pl 03.12.10, 16:50
Za darmo bym tego nie chciał!
Obserwuj wątek
    • Gość: stanczyk Re: Tata - sprzedaż rośnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.10, 17:05
      ..skonczyły się lekko-bite używki z zachodu, to co te biedne polaki mają robić ? kupują u Taty ..
      BTW szkoda , że nie ma już Tatry :)
    • Gość: berdys Re: Tata - sprzedaż rośnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.10, 17:15
      Za darmo bym wzial. Jako auto dla pracowników - tez. Do jezdzenia raz w tygodniu na zakupy- jak najbardziej. Szkoda ze nie ma automatu.
    • Gość: mk Re: Tata - sprzedaż rośnie IP: *.adsl.inetia.pl 03.12.10, 18:32
      Trzeba dać szanse nowym na naszym rynku producentom. Dodatkowa konkurencja na rynku spowoduje przynajmniej że inni producenci będą opuszczać ceny. Skoro samochody tej marki zostały dopuszczone na europejski rynek to znaczy że nie są takie złe.
    • Gość: Yaa Re: Tata - sprzedaż rośnie IP: *.warszawa.mm.pl 03.12.10, 19:43
      @stańczyk,
      do Tatry to klient Taty może opony sobie by kupił. To były piękne, luksusowe limuzyny (może poza ostatnim modelem z przełomu lat 80. i 90. Zerknij sobie na stronę muzeum Tatry...
    • Gość: jacek Re: Tata - sprzedaż rośnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.10, 23:12
      Samochody z Indii należy traktować serio. W rodzinnych stronach są eksploatowane w tak trudnych warunkach, że byle szajs nie pożyłby długo. Pewnie plastiki są kiepskie, prowadzenie kuleje itp., ale za parę lat może się okazać, że Tata się nie psuje i jest nie do zabicia, a wtedy sprzedaż zacznie rzeczywiście rosnąć.
    • Gość: m Re: Tata - sprzedaż rośnie IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.12.10, 23:39
      Co to za marka tata? jeszcze nazwa modelu Vista? jak ten ciagle zawieszajacy mi sie windows? To w ogole niema prestizu nie to co moje 11-letnie polo kupione od niemieckiego emeryta.
    • Gość: Tester Re: Tata - sprzedaż rośnie IP: *.localdomain / 192.168.194.* 04.12.10, 10:09
      Byłem na jeździe testowej modelem Vista - naprawdę fajne auto!! Z pewnością odstaje od np VW, ale za 27 950zł masz auto z klimatyzacją, wspomaganiem i elektryką + przyzwoitym silnikiem 1,4 75KM. Prowadzi się rewelacyjnie, nie buja się, nie jest mułowaty. Jako alternatywę dla wieloletniego rozbitka z "reichu" naprawdę mogę polecić!
    • Gość: Mama Re: Tata - sprzedaż rośnie IP: *.gemini.net.pl 04.12.10, 13:26
      No cóż, cena jest zachęcająca, więc ludziska kupują. Chociaż faktycznie trochę strach się bać co z tego zostanie po pierwszej stłuczce.
      __
      www.tanie-latanie.net/
    • Gość: benny86 Re: Tata - sprzedaż rośnie IP: *.c196.msk.pl 05.12.10, 00:00
      Panowie a pamiętacie co było gdy marka daewoo wchodziło na rynek? Wielkie gadanie że to się w salonie rozleci, że szmelc itp itd a tymzcasem nie jeden z Nas tym śmigał i zdecydowana większość użytkowników zadowolona była. Splajtowali bo przeinwestowali chcąc produkować wszystko (agd, rtv, meble, samochody, elektronika itp - zabrakło kasy na bieżące wydatki)
      Podzielam opinię Testera, autko zdecydowanie zyskuje przy osobistym kontakcie. Niedowiarków wysyłam po potwierdzenie do salonów i wszystkich Pozdrawiam:)
    • Gość: benny86 Re: Tata - sprzedaż rośnie IP: *.c196.msk.pl 05.12.10, 00:00
      Panowie a pamiętacie co było gdy marka daewoo wchodziło na rynek? Wielkie gadanie że to się w salonie rozleci, że szmelc itp itd a tymzcasem nie jeden z Nas tym śmigał i zdecydowana większość użytkowników zadowolona była. Splajtowali bo przeinwestowali chcąc produkować wszystko (agd, rtv, meble, samochody, elektronika itp - zabrakło kasy na bieżące wydatki)
      Podzielam opinię Testera, autko zdecydowanie zyskuje przy osobistym kontakcie. Niedowiarków wysyłam po potwierdzenie do salonów i wszystkich Pozdrawiam:)
    • Gość: klon Re: Tata - sprzedaż rośnie IP: *.luksus.net.pl 06.12.10, 14:20
      Oglądałem Tatę i powiem że wykończenie jest porażająco niskie i nie chodzi o komfort lecz o detale typu lusterka pod kolor jakby pomalowane bez podkładu sprayem po prostu żenada jak za tą cenę już szczerze jak brak funduszy to lepiej wziąć pożyczkę na resztę kwoty i kupić coś lepszego, fakt że takie Polo jest o 15tys droższe ale przynajmniej wiem że nie dostanę nie wiadomo czego a za pół roku będę tego żałował
    • Gość: mickey Re: Tata - sprzedaż rośnie IP: 195.205.201.* 06.12.10, 14:37
      Samochodu na żywo nie widziałem i ciężko mi się określić, ale TVN Turbo ocenia samochód bardzo pozytywnie: www.youtube.com/watch?v=9euGUbbrUjM
    • Gość: gnomon Re: Tata - sprzedaż rośnie IP: *.aster.pl 12.01.11, 19:39
      A dla mnie żenująco niska jest jakość wykończenia vw polo-to zwykła skodzina tyle,,ze droższa,fanatyk niemieckiej motoryzacji i tak wybierze polo.
    • ynko124 Re: Tata - sprzedaż rośnie 12.01.11, 20:01
      Opinie ma dobre,warto w toto zerknac.
    • Gość: Bolesław Głuchoła Re: Tata - sprzedaż rośnie IP: *.adsl.inetia.pl 25.03.11, 22:52
      Mam TATĘ Indigo Marina [kombi ] 1,4 85 KM benzyna,spisuje się bardzo dobrze.Zużycie 6,5 l na 100 km przy spokojnej jezdzie. Wykonanie przyzwoite Wyposażenie to : ABS,EBD ,lampy przeciwmgielne przód i tył ,2 poduszki powietrzne, klimatyzacja immobilizer,elekt. otwierane szyby przód i tył, centralny zamek na pilota,relingi dachowe, radio z odtwarz. i wiele .jednym zdaniem dobry samochód za dobrą cenę.POLECAM normalnym ludziom.NIE kupię złomu z zachodu bez gwarancji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka