Dodaj do ulubionych

Nuda w kolorach

IP: *.dynamic.chello.pl 11.12.10, 13:09
nie ma jak biały lakier! najtrwalszy, najtańszy, wcale nie taki trudny do utrzymania w czystości.
Obserwuj wątek
    • Gość: allah Re: Nuda w kolorach IP: 46.112.99.* 11.12.10, 15:53
      czerowny plus 5 do szybkości :D
    • kamillo.net Re: Nuda w kolorach 11.12.10, 16:39
      Ja mam granatowy ;/ zawsze to troche inny .A czerwony niestety najszybciej płowieje. ;p Biały tylko w perle .
    • Gość: tws Re: Nuda w kolorach IP: *.raciborz.vectranet.pl 11.12.10, 17:16
      Dla mnie w małych samochodach najlepszy jest czerwony metalic "Amaryllis", a w wiekszych typu Suv to perłowy czarny "Deep' lub srebrny metalic "Cool"
    • Gość: jaro Re: Nuda w kolorach IP: *.e-wro.net.pl 11.12.10, 19:17
      Duże samochody mają być w ciemnych barwach, niesistotne czy czarny czy bordowy czy granatowy czy jakiś inny. Ewentualnie jeszcze beżowy wpadający w złoty lub biały na niektórych samochodach fajnie wygląda. Do sportowych żółty albo czerwony, również czarny, bądź też połączenie tych kolorów. Srebrne samochody są pospolite jak szary papier toaletowy. W stosunku do innych kolorów nie mam żadnych odczuć. Osobiście mam czarny i poza tym, że szybko się brudzi, to wygląda 3x lepiej niż to samo auto w innym kolorze.
    • Gość: berdys Re: Nuda w kolorach IP: *.multimo.pl 11.12.10, 20:22
      Moj sasiad kupil teraz octavie tour , czerwona.. bo byla bez doplaty za lakier ;) Niezle wyglada ;)
    • Gość: Wombat Re: Nuda w kolorach IP: 94.75.121.* 11.12.10, 20:55
      Każdy byle nie srebrny czy szary... Za białymi też nie przepadam, ale na niektórych samochodach wygląda nieźle. Ale srebrny... To po prostu prochy nasenne na kołach. Najbardziej lubię ciemną zieleń i brąz. Naturalne, niezbyt agresywne kolory, a jednocześnie nie tak pospolite i mdłe jak srebro i szarości.
    • Gość: Daniel Re: Nuda w kolorach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.10, 20:56
      Zdecydowanie niebieski, wyróżnia się pośród tych szaraków i czarnuchów na ulicach.
    • Gość: RPWL Re: Nuda w kolorach IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.12.10, 23:54
      Nie wazne jaki. Wazne, zeby podobal sie zonie nastepnego wlasciciela ;-)
    • Gość: gość Re: Nuda w kolorach IP: *.aster.pl 12.12.10, 00:50
      biała perełka trójwarstwowa, w Lexusie LS coś pięknego :)
    • Gość: a Re: Nuda w kolorach IP: 109.255.101.* 12.12.10, 10:31
      @RPWL - swiete slowa! :)
    • Gość: axs Re: Nuda w kolorach IP: *.173.31.113.tesatnet.pl 12.12.10, 12:20
      Rosso Alfa albo Rosso Competizione :)
    • air1984 Re: Nuda w kolorach 12.12.10, 13:15
      Test napędów AWD w Alpach - Subaru dopiero7!
      www.zapasowe.fora.pl/forum-ogolne-hajt-park,1/napedy-awd-test-w-alpach,13957.html
    • Gość: tk Re: Nuda w kolorach IP: *.146.182.81.nat.umts.dynamic.eranet.pl 12.12.10, 13:43
      axs - zdecydowanie Rosso Alfa :)
    • Gość: Morska Zieleń Re: Nuda w kolorach IP: *.dynamic.chello.pl 12.12.10, 13:49
      zagadka-stoi na parkingu auto czerwone i takie samo np złote. Do którego najpierw przymierzy się złodziej?
    • pocalujta_wujta Re: Nuda w kolorach 12.12.10, 17:20
      A j auwazam ze taki samochod z wymalowanymi plomieniami nie tylko wyglada bosko ale tez jest najszybszym samochodem ;)

A teraz cos z zycia: policja (byc moze nie w Polsce) latwiej przyczepi sie o byle co (najczesciej o styl jazdy) do kierowcy w sportowym zolym czy czerwonym samochodzie niz w takim samym samochodzie czarnym (najlepiej jadacym prawym pasem). Sparwdzone w praktyce w USA. Czarnym mozna grzac prawym pasem jak sie chce a kolorowe dzialaja jak plachta na byka.

Poza tym czarny jest na tyle neutralnym i eleganckim ze pasuje do wsztystkiego

(posiadacz trzech czarnych samochodow aktualnie)
    • vonbingen Re: Nuda w kolorach 12.12.10, 19:24
      do pocalujta_wujta
      rozumiem, że jesteś przedsiębiorcą pogrzebowym
      :p
    • Gość: olsen Re: Nuda w kolorach IP: 109.129.44.* 12.12.10, 21:07
      @air 1984
      www.ebneter-ag.ch/Neuigkeiten/vergleichstest_allradsysteme.pdf
      Test aut 4x4 na sniegu. Subaru na 1 miejscu :)
      Uwaga. tekst po niemiecku.
      Jak widac zalezy co mierzymy.
    • Gość: goscLA Re: Nuda w kolorach IP: *.lsanca.fios.verizon.net 12.12.10, 21:16
      mamy BMW SUV I czarny Mercedes 350, zadne inne kolory, w kaliforni nalezy jezdic czarnym ja sie ma piniedzae i chce sie miec prestiz jadac na przyjecie gdzie jest valet ktoremu rzucasz kluczyki. Czarny jest cool.
    • Gość: gosc Re: Nuda w kolorach IP: *.bstnma.fios.verizon.net 13.12.10, 01:17
      jak bys mila prestiz to bys nie jezdiuzl tanim E350, hehehe
    • wielewiem Re: Nuda w kolorach 13.12.10, 02:29
      Ja tam jeżdżę srebrnym i taki mi się podoba :P Kolejne auto też chciałbym raczej srebrne.
    • Gość: Młody Re: Nuda w kolorach IP: *.kki-bci.pl 13.12.10, 08:42
      Może i nuda, ale przynajmniej jasne kolory dobrze widać na drodze. A to akurat jest podstawa. Poza tym ciekawe jaki jest procent aut malowanych - i jak wygląda ich kolorystyka :)

__
      portfelik.pl/
    • nkab Re: Nuda w kolorach 13.12.10, 11:45
      Ja jednak mam inne wspopmnienia odnośnie
      kształtu karoserii i kolorów samochodów.

Lata '60.
      Mam lat 17.

Marzyłem o sportowym dwusobowym autku
      (chyba to był Opel przód trochę podobny do Jaguara)
      o czysto zielonym (zieleń taka ja ci dam) kolorze.

Ja w nim z moją dziewczyną mknę w słoneczny wieczór.
      Ale w wyobraźni wdzę ten mój samochód z odległości jak
      mknie po asfalcie między przydrożnymi drzewami.

Jest naprawdę pięknie, bo kolorowo i jedziemy z Łodzi nad morze
      tylko na jeden dzień.

Andrzej.
    • Gość: sumi Re: Nuda w kolorach IP: *.gizycko.mm.pl 13.12.10, 14:51
      mam granatowy a teraz wymieniam na brązowy :-)
    • Gość: M Re: Nuda w kolorach IP: *.nat0.sta.nsm.pl 13.12.10, 19:05
      Biały jest teraz w modzie. Ale nie zwykły mat, tylko biała perła.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka