Gość: brava IP: 83.1.168.* 13.12.10, 12:29 no jakby oferowali ja z takim body kitem jak na zdjeciu to mysle ze znalazloby sie jeszcze wiecej zainteresowanych Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: yfjmfjmn Re: Kuga dla świata IP: *.multimo.pl 13.12.10, 13:31 a po co tak szybko zmieniać? nie lepiej by się lepiej postarali przy liftingach kugi, galaxy i mondeo(dla mnie lifting mondeo jest strasznie nieudany) zamiast zmieniać coś co im tak rewelacyjnie wyszło, zainwestowaliby w coś jeszcze np. silniki czy zrobienie z lincolna prawdziwego premium Link Zgłoś
Gość: citron Re: Kuga dla świata IP: *.raciborz.vectranet.pl 13.12.10, 18:44 Na zdjęciu bardzo fajnie wygląda, ale na innym portalu czytałem że jego sprzedaż była tylko gorsza od Tiguana, z tym że Tiguan ma jedną z lepszych sprzedaży to ok ale żeby Kuga był na drugim miejscu to chyba jakiś błąd Link Zgłoś
Gość: Samar Re: Kuga dla świata IP: *.dynamic.chello.pl 14.12.10, 07:38 VW Tiguan jest najczęściej kupowanym małym SUVem w europie a Kuga nie jest wcale druga tylko wlecze się w ogonie. Sprzedaż Forda jest zaskakująco niska a w sumie nie wiem czemu bo wygląda moim zdaniem lepiej niż RAV4 czy Kłaszkłaj ;-) Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Kuga dla świata IP: 193.33.124.* 10.01.11, 20:52 o jak mi się kuga podoba.... ale czy będzie się nią jeździło tak dobrze jak focusem? raczej wątpię.... dlatego nowy ford to znowu będzie nowy focus. tinyurl.com/36dw2ba Link Zgłoś
Gość: BArt Re: Kuga dla świata IP: *.perr.cable.virginmedia.com 10.01.11, 21:29 Od kiedy baby zaczęły oblegać ulice już nie idzie spotkać ładnego auta... gdzie jest nowe BRONCO???? Link Zgłoś