Dodaj do ulubionych

Ktore auto ma najladniejsza deske rozdzielcza?

IP: 64.203.129.* 14.04.04, 19:50
Wieloma autami jezdzilem, ale Skoda Octavia ma zdecydowanie najladniejsza i
najbardziej funkcjonalna deske rozdzielcza.
Obserwuj wątek
    • cracovian Re: Ktore auto ma najladniejsza deske rozdzielcza 14.04.04, 20:01
      To jest chyba normalne, ze w takich autach luksusowych jak Octavia projektanci
      poswiecaja duzo uwagi detalom wnetrza. A pozniej taki VW przychodzi i to
      wszystko kopiuje do nowej wersji Passata czy nawet Phaetona. Jesli porownac to
      rzeczywiscie Octavia ma wnetrze i tak ladniejsze, b. funkcjonalne, no i co
      najwazniejsze, duzo wieksze.
      • brutusik Re: Ktore auto ma najladniejsza deske rozdzielcza 14.04.04, 20:06
        Zgadzam się w całej rozciągłości.
        A poważnie - ja lubię ekstrawagancję. Dla mnie wzorem estetyki jest deska w nowej Primerze. Może N-Form wymaga przyzwyczajenia, ale ja po 2-3 dniach obsługiwałem większość funkcji bez patrzenia. A pod względem prostoty i oszczędności (WAŻNY element estetyki) rozplanowanie deski nie ma sobie równych. No i te niby-sportowe zegary na środku - miodzio, prawie jak w 350Z. Szkoda, że silnik ciut słabszy ;)))) (uprzedzam drwiny)
        • cracovian Re: Ktore auto ma najladniejsza deske rozdzielcza 14.04.04, 20:13
          Ja zalozylem deske stolarska, wywiercilem dziure na zegar w Trabancie i
          przykleilem na cala szerokosc takie futerko szare zeby sie za bardzo nie
          brudzilo plus troche bezpieczenstwa dodalo. Ludzie czesto zerkaja z podziwem,
          co prawda nie wyglada do konca jak w Octavii, ale zawsze to dobry poczatek...
          • Gość: fan Re: Ktore auto ma najladniejsza deske rozdzielcza IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 15.04.04, 23:36
            z tą dziurą na zegar to dobre
      • tomekkk82 Re: Ktore auto ma najladniejsza deske rozdzielcza 14.04.04, 20:07
        Co sie smiejesz, Octaviami jezdza aktorzy politycy i artysci, a ci ostatni na
        estetyce znaja sie jak malo kto;)
      • Gość: woodpecker Re: Ktore auto ma najladniejsza deske rozdzielcza IP: *.aster.pl / *.acn.pl 15.04.04, 19:25
        Ładniejsza niż w Octavi jest deska w moim kiblu na klozecie .
    • Gość: AdM Re: Ktore auto ma najladniejsza deske rozdzielcza IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.04, 20:27
      szczególnie w tych pierwszych modelach w tańszych wersjach. fajnie by było
      jakbyś podał linka ze zdjęciem(sam bym znalazł, ale Ty zrobisz to pewnie
      szybciej, jesteś oblatany na tych różnych czeskich stronach) bo nie wiem czy
      wszyscy kojarzą
    • Gość: AMG Re: Ktore auto ma najladniejsza deske rozdzielcza IP: *.zgora.dialog.net.pl 14.04.04, 22:47
      Mowisz o blatach czy o calej desce ,jak dla mnie najlepsze to volvo s40 i
      mercedes klasa E
    • Gość: Doki Smart IP: *.246-200-80.adsl-fix.skynet.be 14.04.04, 22:53
      LOL
    • Gość: Gienio Re: Ktore auto ma najladniejsza deske rozdzielcza IP: *.speed.planet.nl 14.04.04, 22:54
      NAJPERW TO BYLO NAEWT DOSC SMIESZNE CO PISALES, ALE TERAZ TO PIERDZIELENIE
      CHOREGO UMYSLU! I JUZ NIE SMIESZNE WIEC WCALE.....
    • Gość: W140 Re: Ktore auto ma najladniejsza deske rozdzielcza IP: 213.76.161.* 15.04.04, 10:09
      Najładniejszą deskę widziałem w Mercedesie pullmanie piękna robota..
      Z nowych wózków najbardziej podoba mi się w jaguarach.
      No ale co tu porównywać do skody oktavii... nikt temu nie dorówna:)
    • Gość: Noe Re: Ktore auto ma najladniejsza deske rozdzielcza IP: *.chelm.sdi.tpnet.pl 15.04.04, 10:17
      Może Fabia ???
      • Gość: Maciejosss Re: Ktore auto ma najladniejsza deske rozdzielcza IP: 217.98.119.* 15.04.04, 10:29
        zaraz się zacznie !!!
    • Gość: giko Re: Ktore auto ma najladniejsza deske rozdzielcza IP: *.adm.us.edu.pl 15.04.04, 10:35
      Dla mnie Audi novraton
    • Gość: Kierowca Bąblowca QRKA NIE MOGĘ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.04, 11:35
      Znowu jakiś biedaskodziarz brandzluje się na forum nad swoim biedabolidem. Co,
      koleżko, 75 KM pod maską i uważasz się za gościa w czeskim Passacie - lepszym,
      szybszym, tańszym i na dodatek niedoścignionym designersko przez włoskich,
      francuskich i amerykańskich projektantów. Gdzie tam Mustang 2005 GT Concept,
      gdzie Renault Vel Satis, Octavia jest ponad to wszystko... Ja pierdolę, miejcie
      te swoje samochody, przemieszczajcie się z miejsca na miejsce, ale nie róbcie
      wsi wciskając, że Octavia to najładniejsze auto pod słońcem, silniki Skody są
      najlepsze, a Fabia 64 KM to rodzinny samochód wyścigowy, bo robicie z siebie po
      prostu pośmiewisko i obrażacie się ludzie się zlewają ze skodomaniaka i
      podobnych kretynów. Podsyłam linki do takiej jednej z tych waszych desek
      rozdzielczych:

www.infoserwis.com.pl/skoda3city/dane/galerie/mezyk/wewn3.jpg
      www.infoserwis.com.pl/skoda3city/dane/galerie/mezyk/wewn4.jpg

• Gość: stefek Re: QRKA NIE MOGĘ... IP: 82.139.152.* 15.04.04, 18:58
        Na temat i prawdziwie. Czy myślisz, że oni to zrozumieją? Nie i tak skoda jest
        najlepsza, najładniejsza, a reszta to badziew. Będą piepszyć o jakiś stosunkach
        wypasu, jakości, mocy, itd. do ceny. W większości przypadków jest to ich
        pierwszy samochód i stąd kompleksy. Dajmy spokój.
      • Gość: Noe Re: QRKA NIE MOGĘ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.04, 19:53
        Też mam Fabię z LPG i nigdy nie uważałem jej za coś nadzwyczajnego.
        To przyrząd do jazdy po mieście.
        Większość skodziarzy na tym forum to normalni faceci bez kompleksów.
        Niestety trafił się jeden popapraniec z kompleksami i próbuje coś sobie udowodnić.
        Skodomaniak to głupek albo prowokator.
        Panie i Panowie proszę wyluzujcie
    • Gość: peak Re: Ktore auto ma najladniejsza deske rozdzielcza IP: *.czerniakowska.pl / *.elnetplus.waw.pl 15.04.04, 12:46
      dla mnie:
      1. Tuareg
      2 Audi A......
      3.Mazda 3
      • Gość: kolo Re: Ktore auto ma najladniejsza deske rozdzielcza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.04, 12:21
        > dla mnie:
        > 1. Tuareg
        > 2 Audi A......
        > 3.Mazda 3
        IMHO mazda 3 jest pieknym samochodem, w dodatku bezawaryjnym. Jedynym jej
        minusem cena:(
    • Gość: lesio Re: Ktore auto ma najladniejsza deske rozdzielcza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.04, 16:04
      Ludzie!!! Niemożliwe, by nikt z Was nie widział deski w Peugeocie 406!
    • sympatico.ca Re: Ktore auto ma najladniejsza deske rozdzielcza 15.04.04, 16:09
      Najbrzydsze sa te co maja zegary po srodku,co za syf!!!
      • Gość: Orzeszek Re: Ktore auto ma najladniejsza deske rozdzielcza IP: 62.233.233.* 15.04.04, 20:22
        A jak już ktoś pisze "po środku" osobno, to dopiero szpetnie wygląda.

Przepraszam, że tak nagle cię wyrywam z nieświadomości, ale wiele samochodów sportowych ma właśnie zegary w środku. Ale ty na pewno masz coś lepszego...
        • sympatico.ca Re: Ktore auto ma najladniejsza deske rozdzielcza 15.04.04, 23:54
          Gość portalu: Orzeszek napisał(a):

> A jak już ktoś pisze "po środku" osobno, to dopiero szpetnie wygląda.
          >
          > Przepraszam, że tak nagle cię wyrywam z nieświadomości, ale wiele samochodów
          sp
          > ortowych ma właśnie zegary w środku. Ale ty na pewno masz coś lepszego...

Jestes wlascicielem Toyoty Yaris ?
          Dla mnie samochod sportowy to np. M3,zaden porzadny samochod nie ma "zegarow"
          na srodku deski,tylko je...ne,skosnookie i wlosko-francuskie wynalazki.
          • kajtan Re: Ktore auto ma najladniejsza deske rozdzielcza 16.04.04, 12:11
            > Jestes wlascicielem Toyoty Yaris ?
            > Dla mnie samochod sportowy to np. M3,zaden porzadny samochod nie ma "zegarow"
            > na srodku deski,tylko je...ne,skosnookie i wlosko-francuskie wynalazki.

Zabawne, mialem Morrisa Coopera z 1963 roku i no popatrz, zegary posrodku deski.
            I to kurcze, taki jeden duzy i 2 male...

Jest to jedyny woz, w ktorym toleruje zegary w tym miejscu..
            --
            ryzykanci żyją krócej - i dodał gazu...
          • Gość: AdM Re: Ktore auto ma najladniejsza deske rozdzielcza IP: *.visp.energis.pl 19.04.04, 12:07
            jak np. gówniane Z8 :-)
    • Gość: J. Re: Ktore auto ma najladniejsza deske rozdzielcza IP: 217.8.186.* 16.04.04, 12:48
      Gość portalu: skodomaniak napisał(a):

> Wieloma autami jezdzilem, ale Skoda Octavia ma zdecydowanie najladniejsza i
      > najbardziej funkcjonalna deske rozdzielcza.

Nie przesadzaj, bo jak dla mnie to Skoda 105.

PS. Syrena 102 też miała niezłą.
      • Gość: Tylko!!! Re: Ktore auto ma najladniejsza deske rozdzielcza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.04, 15:50
        Focus w wersji Trend!!!!!
    • Gość: gregyoda Re: Ktore auto ma najladniejsza deske rozdzielcza IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.04.04, 23:00
      Zdecydowanie Skoda Felicia!
      • Gość: Fela? A feeee Re: Ktore auto ma najladniejsza deske rozdzielcza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.04, 11:47
        chyba nigdy w jej srodku nie siedziałeś......
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka