Dodaj do ulubionych

Więcej jadu w Q7

IP: *.adsl.inetia.pl 22.01.11, 11:37
Koszt utrzymania młodego Audi jest identyczny jak BMW.

Skoro Audi to podrasowany VW, a kosztuje tyle co Mercedes, to po ch*j przepłacać ?

Pie*dol audi aż się zgarbi !
Obserwuj wątek
    • Gość: Dr No Re: Więcej jadu w Q7 IP: *.adsl.inetia.pl 22.01.11, 12:13
      Dokładnie ! Do tego ta wiejska jakość plastików, które często się odklejają. Ja nie wiem jak można być dumnym z tak szpanersko-tandetnego auta. Niektórym się po prostu klepki poprzestawiały w dzieciństwie..
    • Gość: @Nyga Re: Więcej jadu w Q7 IP: *.adsl.inetia.pl 22.01.11, 13:04
      Najpierw kup potem gadaj, sam mam Audi I na jakosc plastikow nie narzekam. Lepiej wracaj do swojego lanosa.sory za błędy ale pisze z iphona
    • Gość: hehehe Re: Więcej jadu w Q7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.11, 13:20
      @@Nyga Gayphone i Audi to jest idealna para.
    • Gość: Michał Re: Więcej jadu w Q7 IP: *.adsl.inetia.pl 22.01.11, 14:42
      Ja też się zgadzam. Ponadto określenie DRESS WAGEN odności się nie tylko do golfów, passatów, phaetonów (zobaczyć dresa w Phaetonie - BEZCENNE :D :D ^ ^ - Ja już widziałem w Ph. 6.0) ale też do Audi. Niedaleko mnie mieszka pewien przedsiębiorca, właściciel małej firmy transportowej, jeździ A6 C6 3 lytry w dyzlu i na co dzień CHODZI W DRESACH ! - nie to, że jest "karkiem" , tylko po prostu lubi Audi i dresy. Jest na łyso ścięty, ma 51 lat.
    • mosfet29 Re: Więcej jadu w Q7 22.01.11, 15:09

Odrazu widac kulture posiadaczy szatkownicy do burakow .Masz E36 czy jeszcz e bardziek kultowe E34 ?
      Przez ostanie 15 lat jakosc wnetrza Audi zdecydowanie rpzewyzsza to w BMW Ale jak ktos sie zatrzymal na E36 nie jest wtanie tego doswiadczyc
    • Gość: QNR Re: Więcej jadu w Q7 IP: *.siedlce.vectranet.pl 22.01.11, 16:54
      A najlepsze jest ot że jakby do każdego artykułu o ałdi wstawiali nowe A4 to i tak by 90 % osób nie zobaczyło różnicy .
    • Gość: Gość Re: Więcej jadu w Q7 IP: *.38.102.4.internetia.net.pl 22.01.11, 22:42
      Największa pokraka w śród SUVów.
    • Gość: Ajron Re: Więcej jadu w Q7 IP: *.dynamic.chello.pl 23.01.11, 11:04
      Nie rozumiem tego. Samochod to samochod. Nie lubie ludzi reprezentujacych pewna subkulture i mentalnosc. (Upodobali sobie pewne samochody). Ale samochody kocham wszystkie (Nawet Tate Nano ;) ). Bety sa fajne, maja jakis taki czar w sobie. Audi ma za soba solidna historie i tez robi ladne i fajne samochody. MErol to klasa sama w sobie. ITP ITD. Mozna by tak pisac i pisac do konca dnia. Nierozumiem wlasnie tego ze ktos sapie na samochod bo jezdzi nim dres. A co, spuszczal bys sie ze szczescia jak by szejk nim jezdzil? Samochod to samochod.
    • Gość: gość Andrzej Re: Więcej jadu w Q7 IP: *.adsl.inetia.pl 23.01.11, 11:41
      Zjechałem wszystkie Mercedesy które są na rynku,i zdanie mam jedno DO LAMUSA z tym badziewiem które na okrągło się psuje i w servisach nie wiedzą nieraz co z tym zrobić,jedyne auto godne polecenia to stara 140-stka,takego samochodu już nie będzie,bo i po co mieć takie auto które się kompletnie nie psuje i jest super komfortowe.przesiadłem się w Audi akurat Q7 i jestem puki co zadowolony,popróbować najpierw trzeba,żeby wiedzieć co się komentuje i jak.pzdr.
    • Gość: gość Andrzej Re: Więcej jadu w Q7 IP: *.adsl.inetia.pl 23.01.11, 11:58
      A cha w woli sprostowania BMW też posiadam akurat Grand Turismo miało być mega hitem, ale uwierzcie NIE JEST.i plastiki które tak wytykacie są do bani,i wiele innych mankamentów.To Audi nie wypada tak najgorzej jak tu się nad nim wytrząsacie.mam porównanie i wiem co piszę bo używam jednego i drugiego na co dzień.pzdr.
    • Gość: Audi śmierdzi Re: Więcej jadu w Q7 IP: *.adsl.inetia.pl 23.01.11, 19:25
      Andrzej.

Masz to ty Pandę w garażu
      Buraku..
    • ignatz Re: Więcej jadu w Q7 25.01.11, 11:00
      Wiejskie auto dla wiejskich ludzi. I nie mówię o pochodzeniu ale o stylu życia. Dlaczego jak widzę na drodze Q7 to wiem że kierowca będzie buraczyć? Siadanie na ogonie, wyprzedzanie na ciągłych to dla nich norma, tak jakby prowadzenie większego auta zwalniało ich od stosowania się do przepisów.
    • Gość: desti Re: Więcej jadu w Q7 IP: *.adsl.inetia.pl 30.01.11, 09:24
      ciekawe ile by wycisneli z silnika 6.0 V12tdi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka