Gość: boss IP: 198.28.92.* 29.03.11, 11:34 Audi => wieś tańczy i śpiewa -> BMW 760 -> sto razy wieksza kultura pracy, wieksza moc i znacznie lepsze osiągi -> no comments Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: pawel Re: Audi S8 - pierwsze szczegóły IP: *.xdsl.centertel.pl 29.03.11, 11:39 nudny jak flaki z olejem. Nic nie zmieniaja w kolejnych generacjach, oprocz swiatel oczywiscie. :D Link Zgłoś
Gość: Lenny Re: Audi S8 - pierwsze szczegóły IP: *.warszawa.mm.pl 29.03.11, 11:49 Ostatnie generacje rzeczywiście trudno odróżnić. Czyżby sądzili, że zbliżają się do ideału? Jeśli tak to zaraz zje ich Hujdaj. Bez popijania. Niech żyje Audi 80, które było prawdziwą rewolucją stylistyczną :-) Link Zgłoś
Gość: heh Re: Audi S8 - pierwsze szczegóły IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.11, 11:54 @boss POrównajmy ucziciwe. 760iL i S65 AMG - prawdziwe samochody S8 - przepłacony VW. Link Zgłoś
Gość: Kamas Re: Audi S8 - pierwsze szczegóły IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.11, 12:47 Ja nie wiem, co się dzieje z tym Audi. Audi 80 w1986 było prawdziwą rewolucją w stylistyce, tak samo jak Audi 100 w 1982. W 1997 zaprezentowali A6, ktore wowczas sie prezentowalo bardzo nowoczesnie, na stylistyce tego auta Audi tak naprawde opiera sie do dzisiaj. Jeszcze w czasach premiery poprzedniego A8 czy A3 te auta wygladaly dosyc nowoczesnie, ale jak mozna jechac jednym schematem stylistycznym od 14 lat? Duzy wlot powietrza z przodu, czy diody nie przekonaja mnie ze mamy do czynienia z autami o innej, nowej stylizacji. A najsmutniejsze jest to, ze Audi nadal mogloby sie trzymac tego swojego kanciastego schematu, ale mogliby z niego duzo wiecej wyciagnac. Link Zgłoś
Gość: boss Re: Audi S8 - pierwsze szczegóły IP: 198.28.92.* 29.03.11, 13:20 @heh S65 AMG jest niezle napewno lepsze od Audi, tyle że 760 jest seryjną jednostką bez "M", AMG to wersja po " tuningu". Ukłony w strone "mariana" że w standardzie pakują wolnossącą jednostkę a nie idą na łatwiznę i pakują turbiny tak jak niestety zaczęło robic bmw -> z klasyków to pozostała jeszcze E60 M5 i E9x M3 -> nie wspomnę że audi tą swoja atrapę określa jako "S" < http://zal.pl> Link Zgłoś
Gość: lapaczglupoli Re: Audi S8 - pierwsze szczegóły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.11, 13:30 Mnie to bawia takie bossy co to wypowiadaja sie na temat samochodow na ktory cala rodzina sie zlozy i nie starczy na pierwsza wplate. NApewno to ty nie widziales slownika pusty lbie. Wez sie za edukacje prostaku zamiast interesowac sie samochodami na ktore i tak nigdy nie zarobisz kopiac rowy . Link Zgłoś
Gość: boss Re: Audi S8 - pierwsze szczegóły IP: 198.28.92.* 29.03.11, 13:43 @lapaczglupoli -> wracaj na kasę do biedronki i przestań się egzaltować. Mimo wszystko ci współczuje. P.S. Chciałbyś robić to co ja robię patafianie, a teraz biegem na kasę bo cię zaraz jakiś dziadek śmietaną obleje , bye ćwoku Link Zgłoś
Gość: Autor Re: Audi S8 - pierwsze szczegóły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.11, 13:58 @boss, po tym jak piszesz świadczy tylko to, że z nowymi autami to, że co najwyżej udało ci się załapać jako młodszy specjalista od podawania opon w ASO i jak nikt nie widzi możesz sobie jakimś przejechać kilkaset metrów... a może szroty sprowadzasz? generalnie, w dupie jesteś, gó... widzisz... Link Zgłoś
Gość: norbuko Re: Audi S8 - pierwsze szczegóły IP: *.pruszkow.mm.pl 29.03.11, 14:04 Artykuł o niemieckich autach, więc tradycyjnie sami znawcy i głównie zainteresowani. Takie auta, to dla was to samo co lot na księżyc... Żałosne polaczki. Link Zgłoś
Gość: boss Re: Audi S8 - pierwsze szczegóły IP: *.gsk.com 29.03.11, 14:19 @Autor @ Norbuko i cała reszta-> to nie jest miejsce na wyżalanie się więc idźcie do kościoła czy do programów typu "wybacz mi" ... nic o mnie nie wiecie a mnie oceniacie a 5 wpisów przede mną każdy pojechał po tej audicy jak po łysej kobyle. Auto jest badziewne i tyle w temacie a wy chłopcy wracajcie na zmywak ... (co za typy gdzie się 'takie' rodzą...-> zamiast zazdrościć byście się do roboty wzięli) Link Zgłoś
Gość: lapaczglupoli Re: Audi S8 - pierwsze szczegóły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.11, 14:28 Wez sobei chlopie kup slownik i sie nei kompromituj Wypowidasz sie o samochodach z 0.5mln nie potrafiac sklecic zdania ani gramatycznie ani ortograficznie. To kim ty mozesz byc lapsie? he,he Link Zgłoś
Gość: Autor Re: Audi S8 - pierwsze szczegóły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.11, 14:24 @boss, trochę racji masz... tj. wiemy o Tobie tyle ile Ty wiesz o Audi A8 czy innych autach tego pokroju... inaczej byś takich głupot nie pisał, szczególnie nie takim językiem.. no chyba, że pisząc 'wieś tańczy i śpiewa' pisałeś o sobie... Link Zgłoś
precelos Re: Audi S8 - pierwsze szczegóły 29.03.11, 14:26 dla mnie i pewnie dla większości jest zupełnie na odwrót :) Link Zgłoś
socio1981 Re: Audi S8 - pierwsze szczegóły 29.03.11, 15:13 Auto z klasą, ale pewnie wybrałbym "7". Link Zgłoś
Gość: gość Re: Audi S8 - pierwsze szczegóły IP: *.torun.mm.pl 29.03.11, 15:19 Audi S8 nie jest odpowiednikiem BMW 760 czy Mercedesa S600. Jest nim Audi A8 W12. Link Zgłoś
Gość: antychryst Re: Audi S8 - pierwsze szczegóły IP: *.dynamic.chello.pl 29.03.11, 16:00 nie ma czegoś tak jakiego jak M7 BMW 760 to TOPOWY MODEL BMW , 760 to ta sama liga co S 6.5 AMG niestety Audi S8 też jest podpięte pod tą klasę niesłusznie . Link Zgłoś
sick_chicken Re: Audi S8 - pierwsze szczegóły 29.03.11, 16:05 Kurde, już mnie te audice nie jarają. Kiedyś chciałem kupić 3 bo bardzo mi się podobała, ale kupić audi na stalowych felgach i bez klimy (nie było mnie na to stać) to lekki obciach. Skończyłem z inną marką i przestałem się tymi samochodami "jarać". Podoba mi się jeszcze A1 jako tako i Q5. Reszta to już nuudy. Link Zgłoś
Gość: Autor Re: Audi S8 - pierwsze szczegóły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.11, 16:41 @sick_chicken, Audi to najtańsza marka z 'niemieckiej trójcy', za taką kasę co chciałeś wydać to BMW czy Mercedesa kupiłbyś w ogóle bez kół... golasów prawie nikt nie kupuje, do ceny cennikowej trzeba te 20% przynajmniej dodać, i to jest cena dopiero, a nie to co podają w reklamie 'od 145 tys. złotych'... Link Zgłoś
Gość: ulf Re: Audi S8 - pierwsze szczegóły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.11, 18:28 Bzdury wypisujesz jak wiekszosc tu. Sprawdz sobie cenniki Audi przewaznie jest minimalnie drozsze od BMW i minimalnie tnasze niz mercedes. Ale przy tym poziomie cen mozna powiedziec ze sa rpaktycznie jednakowe Link Zgłoś
Gość: wotek Re: Audi S8 - pierwsze szczegóły IP: *.adsl.inetia.pl 29.03.11, 16:46 ''nie ma czegoś tak jakiego jak M7 BMW 760 to TOPOWY MODEL BMW , 760 to ta sama liga co S 6.5 AMG niestety Audi S8 też jest podpięte pod tą klasę niesłusznie . '' Podpięte pod tą klasę niesłusznie bo S8 jest rywalem s-klasy spod znaku AMG. S w Audi to tak jak AMG w mercedesie. A bmw ma tylko 760 i tyle, nic więcej z tym nie zrobią. A tak na logikę, to bmw 760, mercedes s600 i Audi W12 to ''jest ta sama liga'' jeśli już. Link Zgłoś
Gość: łysy jeans Re: Audi S8 - pierwsze szczegóły IP: *.adsl.inetia.pl 29.03.11, 17:09 a ja moim Phaetonem W12 zostawiam w tyle wszystkie Te wynalazki BolidyMłodzieżyWiejskiej, AutaUpośledzonychDresikówImpotentów i MerSedesy Link Zgłoś
Gość: miker Re: Audi S8 - pierwsze szczegóły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.11, 18:56 :D taki cyrk w komentarzach to tylko w u nas w Polsce ;D nie wazne o czym artykuł, nie ważne jaka marka byle komuś naubliżać, że go nie stać i nabluzgać na jakąś markę, że dla dresów, dla wieśniaków itd... A co do Audi S8 to moim zdaniem sama poprawa osiągów przy tym projekcie jakim jest A8 nie czyni z niego sportowego samochodu tylko mocniejszą limuzyne wiec jakos bez szalu przyjmuje tego news'a ;) Duży, mocny samochód nic wiecej niestety :( Link Zgłoś
Gość: ulf Re: Audi S8 - pierwsze szczegóły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.11, 19:14 niestety? a czego sie spodziewales 2.5 tonowergo samochodu klasy S na tor? No q..wa ludzie zastanowcie sie Przeciez Audi nie twierdzi ze S8 to sportowy samochod - to mocna limuzyna nacechowana sportowymi akcentami . Tylko tyle i az tyle. Link Zgłoś
Gość: FinalGear Re: Audi S8 - pierwsze szczegóły IP: *.pai.net.pl 29.03.11, 21:02 motoryzacja subiektywnie finalgearpl.blogspot.com/ Link Zgłoś
Gość: Ale Re: Audi S8 - pierwsze szczegóły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.11, 21:46 Wszystkie testy pokazują, że A8 miażdzy konkurencję... Z S8 będzie tak samo... www.AudiTIMES.PL Link Zgłoś
Gość: Nik Re: Audi S8 - pierwsze szczegóły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.11, 22:01 znowu stękania biedaków, jakie to Audi przereklamowane, jakie to VW z innym znaczkiem itd. bida z nedza. w portfelu tak samo pusto. wasze dziesiecioletnie francuzy i koreance na pewno bija na glowe wszystko. Link Zgłoś
Gość: Nik Re: Audi S8 - pierwsze szczegóły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.11, 22:08 PS - A8 z silnikiem 4.2 FSI wazy 1835kg. proponuje najpierw sie rozeznac, a potem pieprzyc smuty. 2.5t to wazy wspomniana wspaniala 760. mercedes niewiele mniej. Link Zgłoś
Gość: fayah Re: Audi S8 - pierwsze szczegóły IP: *.n4u.abpl.pl 29.03.11, 22:10 @mikser dobrze prawisz ;d ja tez zaraz zostane zbluzgany za moja wypowiedz, ale trudno. Wiec jakbym mial wybrac to wybralbym BMW lub Mercedesa. Audi to fajne samochody, jednak uważam, że troche im brakuje do BMek i Merców, wedlug mnie nie ma trójcy, jest dwójka :) (dodam, że każdy może miec swoje zdanie) A jesli mialbym wybierac pomiedzy mercem a bmka, pewnie wybralbym bmke. I wiem ze zaraz ktos powie ze mnie nie stac i ze sie nie znam. Moze i mnie nie stac (mam dopiero 20lat), ale moge cos o tym powiedziec, g Link Zgłoś