Gość: zag IP: *.adsl.inetia.pl 27.04.11, 15:34 Najlepsza Astra to ta GTC z przednią szybą zachodzącą na pół dachu. Reszta to gokarty dla młodzieży wiejskiej Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: stanczyk Re: Astra GTC | pierwsze zdjęcia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.11, 17:07 z przednią szybą zachodzącą na pół dachu. - cool patent ! Link Zgłoś
Gość: zag Re: Astra GTC | pierwsze zdjęcia IP: *.adsl.inetia.pl 27.04.11, 18:13 Astrę poprzedniej generacji miałem oczywiście na myśli 4x4.pl/zdjecie.php?id=2743 Link Zgłoś
Gość: madmax Re: Astra GTC | pierwsze zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.11, 18:15 Bardzo mi się podoba, ale jeśli będzie takim samym spaślakiem, jak wersja 5d, to adios. Link Zgłoś
Gość: mm Re: Astra GTC | pierwsze zdjęcia IP: *.dynamic.chello.pl 27.04.11, 19:18 ładna ta nowa meganka Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Astra GTC | pierwsze zdjęcia IP: *.home.aster.pl 27.04.11, 19:21 Ciekawe, czy zawieszenie będzie działało tak jak w poprzednich wersjach - dodajesz gazu i na każdym zakręcie jedziesz prosto. Link Zgłoś
Gość: dawid Re: Astra GTC | pierwsze zdjęcia IP: *.raciborz.vectranet.pl 27.04.11, 20:19 Czytałem że wersja OPC będzie miała napęd na przód i skrzynię manual 6, czy będzie w stanie zagrozić Golfowi R nie wiem, Golf dzięki napędowi 4Motion i przekładni DSG uzyskuje rewelacyjny wynik przyśpieszenia 5,5s do setki który w tej klasie samochodów trudny będzie do pobicia Link Zgłoś
Gość: rat Re: Astra GTC | pierwsze zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.11, 21:17 Pytanie jak ją wycenią. Przypuszczam, że OPC będzie ocierać się o 100tyś. To oscyluje wokół ceny GTI, który ma elektroniczną szperę XDS i regulowane zawieszenie (w testach pozytywnie oceniane). Z wersją R raczej trudno będzie zawalczyć. Będzie zatem konkurencją do Focusa, Megane, Golfa GTI... Link Zgłoś
Gość: groszek Re: Astra GTC | pierwsze zdjęcia IP: *.acn.waw.pl 27.04.11, 21:23 1.6 turbo na ekogroszek Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Astra GTC | pierwsze zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.11, 16:31 fuuuuuuuuuuuuj Link Zgłoś
Gość: Mrozu Re: Astra GTC | pierwsze zdjęcia IP: *.dynamic.chello.pl 04.05.11, 07:04 Ciekawe czy będzie się dobrze prowadzić? Do tej pory wszystkie Ople z mocniejszych serii OPC prowadziły się beznadziejnie, były mocno podsterowne i wyjeżdżały na zakrętach przodem, może teraz się uda? Druga sprawa to design, szkoda że Astra GTC wygląda po prostu jak 3 drzwiowa wersja zwykłego modelu. VW zrobił to lepiej i Scirocco jest jakby odrębnym modelem chciaż jest konstrukcyjnie oparty na Golfie. Link Zgłoś
Gość: Aragorn Re: Astra GTC | pierwsze zdjęcia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.11, 17:35 Opel rządzi a nie jakieś Vieś Vageny. Którym stylistycznie udało się Scirocco. Link Zgłoś