Gość: Turysta IP: *.broadcom.com 11.05.04, 21:22 Gdzie w Warszawie wynajac w miare tanio samochod. Wlasnie sprawdzilem Avis i podali 3300 zln za 9 dni co jest przesada. Dziekuje z gory za namiary. Link Zgłoś Obserwuj wątek
marekatlanta71 Re: Wynajem samochodu 11.05.04, 21:32 www.rent-a-car.com.pl/ Bralem od nich 3 razy, zawsze bylem zadowolony. Polecam. Zreszta nawet zacytowali mnie na swoim Web Site.... -- 480 KM w 2 kawalkach. Szkoda ze nie w jednym... Link Zgłoś
Gość: Turysta Re: Wynajem samochodu IP: *.broadcom.com 11.05.04, 21:57 Rzeczywiscie, wyglada to duzo rozsadniej. Dziekuje. Link Zgłoś
Gość: Wicio Hmm, niezły opis IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.04, 18:03 To z tek strony rent-a-car polecanej wyżej. Krótka Informacja: Uno jest idealnym autem rodzinnym, dzięki przestronnemu wnętrzu i funkcjonalnemu bagażnikowi. Dodatkową zaletą tego bagażnika jest możliwość powiększenia jego objętości do 970 l, za sprawą składanej tylnej kanapy. Mając silniki o dobrej dynamice, ekonomice i niezawodności, Uno jest samochodem, który równie dobrze radzi sobie na zatłoczonych miejskich ulicach jak i na pozamiejskich drogach. Link Zgłoś
marekatlanta71 Re: Wynajem samochodu 12.05.04, 19:43 Jakies chore wymagania.... Wymagane formalności przy wynajmie samochodu: · Dwa dokumenty do wglądu (dowód osobisty i prawo jazdy lub paszport i prawo jazdy) w momencie wypożyczania należy mieć ze sobą przygotowane wcześniej ksero obu dokumentów · Najemca ma ważne prawo jazdy kat. B powyżej 2 lat · Wpłata kwoty za wynajem i złożenie kaucji (płatność gotówką z góry w momencie wynajmu). Dodatkowo informujemy, że wypożyczamy samochody wyłącznie osobom powyżej 26 roku życia, posiadającym stały abonament telefoniczny ERA IDEA PLUS (do okazania ostatni rachunek), posiadającym kartę płatniczą lub kredytową (do okazania), oraz przedstawiającym dowód osobisty i prawo jazdy nowego typu (do okazania) oraz ich kserokopie przygotowane przed wypożyczeniem i zostawiane w wypożyczalni. Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Wynajem samochodu IP: *.acn.waw.pl 12.05.04, 20:10 Witam, Miło mi, że w imieniu wypożyczalni UnoRent mogę podzielić się paroma uwagami na temat wypożyczania. Te "chore wymagania" spowodowane zostały dwiema (na szczęscie nie udanymi) próbami kradzieży samochodów na podrobione dokumenty. Żyjemy niestety w koszmarnych czasach i stąd ta może kłopotliwa, ale konieczna forma zabezpieczania się przed złodziejami. Przepraszam Klientów za utrudnienia, ale jeżeli ktoś nie ma niczego na sumieniu bez obaw zgodzi się na dokładne sprawdzenie. Jeżeli ktoś nie ma telefonu z abonamentem to może być rachunek za telefon stacjonarny, gaz , prąd,karta kredytowa, cokolwiek. Chodzi o jednoznaczne potwierdzenie zgodności nazwiska z adresem wypożyczającego. Dwa dokumenty do wglądu to chyba nie są chore wymagania????? Ksero dokumentów to też żaden kłopot bo można mieć ze sobą i odjechać szybko i sprawnie, ale jak ktoś nie ma też nie ma problemu bo ksero jest na miejscu. Wypożyczający poniżej 26 roku życia na ogół jeżdżą tak, że w przypadku ewentualnego wypadku firmy ubezpieczeniowe pozbawiają nas tzw udziału własnego i chyba wiedzą co robią bo znają statystyki wypadków i zdecydowanie się z nimi zgadzam. Jeżeli ktoś z Państwa potrzebuje tanio wynająć samochód w Warszawie serdecznie zapraszam www.unorent.prv.pl Z poważaniem, UnoRent Link Zgłoś
marekatlanta71 Re: Wynajem samochodu 12.05.04, 20:14 Moim zdaniem zadanie zeby klient zglosil sie z gotowa kopia dokumentow jest chore. Podobnie jak wymaganie zeby klient mial aktualny abonament w Era GSM. Rozumiem dlaczego (zlodziejstwo), ale i tak uwazam to za chore. Bo jak zlodzieje beda chcieli to i tak ktorys z tych pojazdow ukradna. A tworzenie gor nie do przebycia (skad ja mialbym wziasc abonament w Era GSM?) odstrasza tylko uczciwych klientow. -- 480 KM w 2 kawalkach. Szkoda ze nie w jednym... Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Wynajem samochodu IP: *.acn.waw.pl 12.05.04, 22:07 Powtarzam, że nie chodzi akurat o tworzenie gór nie do przebycia typu abonament w ERA tylko o jakikolwiek rachunek. Uczciwy Klient na pewno nie będzie miał nic przeciwko dokładnemu sprawdzeniu, a ksero można zrobić na miejscu Pozdrawiam, UnoRent Link Zgłoś
Gość: Adek Re: Wynajem samochodu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.04, 21:16 Podzwon , napisz do paru salonów samochodowych , dealerów. Ja chcialem z avisu i ren t a caru i było jakies 3500 za miesiac za Punto co prawda w katowicach i skonczyłem na focusie z klimą za 3000 z salonu Forda Auto Boss w Bielsku Białej. pzdr Link Zgłoś
inrig Re: Wynajem samochodu 13.05.14, 13:01 Polecam www.yourcar.com.pl/ wypozyczaja samochody naprawde za niska cene, do tego obsluguja rezerwacje online. Link Zgłoś
loyezoo Re: Wynajem samochodu 13.05.14, 15:56 Ja pier...le.Czy spamerzy umieją czytać.Polecasz komu? Klientowi,który o to spytał jedyne 10 lat temu? Link Zgłoś
gzesiolek Re: Wynajem samochodu 13.05.14, 16:08 I tak sie idealnie wstrzelil... rowne 10lat... Link Zgłoś
nazimno A co nas to obchodzi.... 13.05.14, 16:24 Stan lepiej z puszka gdzies pod kosciolem. Moze ci cos wrzuca. Link Zgłoś