Dodaj do ulubionych

suzuki ignis a hyunday matrix

13.06.11, 14:38
Kare auto jest Waszym zdaniem lepsze.
Chodzi o awaryjność, komfort jazdy itp.

To ma byc auto dla 4 osobowej rodziny.
Obserwuj wątek
    • profhenry Re: suzuki ignis a hyunday matrix 13.06.11, 14:55
      Najlepsza opcja Suzuki Ignis 1.3 diesel
      Bardzo małe zużycie paliwa .
      W mieście ok 6 l na 100
      Na trasie 4,5 l
    • simon_r Re: suzuki ignis a hyunday matrix 15.06.11, 11:09
      Jako właściciel Ignisa odpowiem Ci jedynie, że nie jest to auto dla 4 osobowej rodziny :)
    • szymizalogowany zajebiscie... 15.06.11, 11:20
      jakies kasztany malenkie do wozenia 4 osobowej rodziny

jeszcze pewnie 2 dzieci bedzie tym czyms jezdzic - jak sie potem widzi taki samochod jak popyla z czworka na pokladzie na drodze poza miastem to sie dostaje gesiej skorki

to sa samochody do jezdzenia z domu do oszołoma i z powrotem a w srodku jest miejsce dla kierowcy i na koszyk na bulki i mleko
      • ona_bez_ogona Re: zajebiscie... 16.06.11, 12:24
        Zamiast zajebiście się wymądrzać podpowiedz może łaskawie jakie marki preferujesz???
        • szymizalogowany co do tego majom marki? 16.06.11, 13:10
          > Zamiast zajebiście się wymądrzać podpowiedz może łaskawie jakie marki preferuje
          > sz???

ty lepiej siem zastanuff nad modelem a nie markom - do bezpiecznego worzenia czterech ludzióff w tym dzieci to tszeba brać coś dużego bezpiecznego i mocnego

moc tesz jest ważna bo jak zdarzyło mi siem jechać w 4 osoby 130 konnym ałtem to on przespieszał gorzej nisz ikarus - nie kaszdy zdaje sobie sprawem że zupełnie inaczej jedzie ałto 130 konne z jednom osobom a inaczej z czteroma, silnik czuć jakby miał 50 koni, zawieszenie siada i kołysze siem jak w kamry, amory dobijajom - tszeba jechać max 70 na godzinem

nic dziwnego wszak czterech ludziuff to prawie 500 kilo dodatkowej masy

ale rze ja jeżdżem sam samochodem to ci nie podpowiem bo nigdy nie kupowałem ałta dla czterech ludzióff

• simon_r Re: co do tego majom marki? 16.06.11, 13:47
            O w mordę Szymi!!!.... ależ masz otyłą rodzinkę czy też może przyjaciół!!
            Ponad 120kg na głowę... polecam Taki serwis
            • szymizalogowany Re: co do tego majom marki? 16.06.11, 14:07
              co f tem dzifnego?

to byli koledzy - zdrofy mezczyzna wazy w zaleznosci od kondycji od 100 do 130 kilo srednio

kobiety wazom okolo 2 razy mniej ale mogom jechac w bagazniku hehe
        • szymizalogowany może taaki ałto?... 16.06.11, 13:28
          zabawiem siem w dobrego forómowicza i doradzem hehe zupełnie poważnie co ja bym brał jakbym musiał parem osób wozić i ważne by było bezpieczeństwo i komfort

taki np

otomoto.pl/lexus-ls430-president-gwarancja-C19027372.html
          nie wiem jaki masz budżet, jak mniejszy to możesz wcześniejszy rocznik poszukać, te sprzenty siem nie psujom

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka