unicat6 30.08.06, 11:41 a co powiecie na India Marekty india shopy i inne india? chodzi mi o sklepy w Warszawie? ktore lubicie i ktory najlepszy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janeavril Re: India 30.08.06, 12:47 Ja lubie, ale te w Warszawie wymiekaja przy krakowskich, tam sa swietne przeceny i wiekszy wybor. Mozna trafic czasem rewelacyjne spodnice, jak kupilam wiosna 2 z Topshopu, jedwabne, bombke i taka powiewajaca:) Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: India 30.08.06, 13:02 w wiekoszosci te skelpy z indiami nie wiele maja wspolnego.raczej sa to ciucholandy gdzie ceny są jak w normalnych sklepach.pozatym co to za india shop wktorym nie moge kupic sari? Odpowiedz Link Zgłoś
unicat6 Re: India 30.08.06, 13:25 a w ktorym nie moglas dostac? chodzi mi o warszawe bo tylko tu mam mozliwosc robienia zakupow. wiem ze sa takowe na chmielnej na starowce i dwa na krakowskim przedmiesciu jeden na przeciwko kosciola swietego krzyza niedaleko pomnika kopernika a drugi naprzeciwko kosciola swietej anny. i jak je oceniacie? Odpowiedz Link Zgłoś
unicat6 Re: India 30.08.06, 14:08 jest. w tym na krakowskim przedmiesciu na przeciwko kosciola swietego krzyza. widzialam bo kiedys szukaalam na zaslonki:) Odpowiedz Link Zgłoś
amy_emy Re: India 30.08.06, 15:41 Ja jeśli już moge powiedziec coś o Łódzkich ;). Największy wybór w Parvati na Pietrynie lubię długie sznury drobnych koralików z niego. Duży wybór biżuterii i piętro o którym połowa ludzi chyba nie wie :) Poza tym Jaracza z duża liczbą szalików i Rzgowska, która mnie nie zachwyca (sklep malutki, ekspedientka "uprzejma inaczej", kadzidełka zwietrzałe) Odpowiedz Link Zgłoś