Dodaj do ulubionych

Keitch Richards czyli luzak

IP: *.158.75.148.Dial1.Chicago1.Level3.net 20.05.04, 12:36
pitu, pitu
Obserwuj wątek
    • Gość: wojtek Keith trzymaj się!!! IP: *.zeelandia.pl 20.05.04, 12:52
      Prawdziwy człowiek rock'n'roll'a.
    • Gość: keith reeff hard Re: Keitch Richards czyli luzak IP: *.hd.pl 20.05.04, 13:20
      niedoscigniony...
    • trener13 Re: Keitch Richards czyli luzak 20.05.04, 13:20
      Keith, trzymaj tak dalej!!!
    • Gość: jacek Re: Keitch Richards czyli luzak IP: *.coi.waw.pl 20.05.04, 13:54
      CZAPKI Z GŁÓW!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: ESMerlda Re: Keitch Richards czyli luzak IP: *.onlink.net 20.05.04, 14:59
        Niestety ale wszyscy Stonesi wygladaja jak zombie i wampiry.Zalosne staruchy
        podrygujace jak lunatyki. Zal patrzec na to.
        • Gość: KIA Re: Keitch Richards czyli luzak IP: *.metrocafe.pl 20.05.04, 15:14
          Byłam na ich paru koncertach, m in. na zeszłorocznym w Pradze i nie odniosłam
          wrażenia abym oglądała podrygujących staruchów. Mają więcej energii niż pseudo
          rockowe kapele, gdzie średnia wieku to dwadzieścia parę lat!
          • Gość: wredny Re: Keitch Richards czyli luzak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.04, 15:16
            No i jak graja.
            Uczyc sie uczyc malolaty - jest z kogo ( jeszcze) brac przyklad.
            • Gość: Koles Re: Keitch Richards czyli luzak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.04, 15:44
              Keitch jest rytmicznym gitarzysta ? No fakt... Kazdy prowadzacy moze byc i
              rytmicznym. Zwlaszcza w Stonesach gdzie Ron Woods tez daje rade, ale oficjalnie
              to on - Ron jest rytmicznym gitarzysta Stonesow. Pozdrawiam wszystkich fanow !!!
              • Gość: McGoo Re: Keitch Richards czyli luzak IP: *.gazeta.pl 20.05.04, 16:30
                no tak - patrzac na tzw. "solowki" spokojnie mozna go kwalifikowac do
                rytmicznych :)) ale mnie to nie przeszkadza - i tak lepiej sie go slucha niz np
                satrianiego ..
              • Gość: ja Re: Keitch Richards czyli luzak IP: *.pl 20.05.04, 19:52
                tak się składa, że właśnie keith jest gitarzystą prowadzącym, rytmicznym, czy
                jak jeszcze chcesz go nazwać. ronnie wood (nie woods!) jest gotarzystą solowym.
                na richardsa wielu znawców (chociaż mam ich wszystkie płyty, dostępne w polsce
                książki i byłem na kilku koncertach nie tylko w czechach i w polsce, to w
                dalszym ciągu nie uznaję się za znawcę) mówi wręcz "niewolnik rytmu". ale
                mniejsza z tym, keith to gość, który jak nikt inny czuje to, co gra i chwała mu
                na wieki.
                • Gość: Koles Re: Keitch Richards czyli luzak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.04, 13:16
                  Ron Wood's - w tym sensie. A pojecie gitarzysta solowy to chyba wlasnie
                  wymysliles co ? Lead guitar czyli gitarzysta prowadzacy i rhytm guitar czyli
                  gitarzysta rytmiczny. A ja mam plyty wszystki z bootlegami wlacznie i sie nie
                  chwale, na koncertacie tylko jednym ale tez bylem. Mam jeszcze cala mase
                  koncertow na dvd i divx. :P :-)
                  • Gość: --- Re: Keitch Richards czyli luzak IP: *.hd.pl 13.06.04, 13:24
                    witam w klubie - 500 plyt z bootlasami wlacznie.
    • Gość: keef reeff hard a brian jones - jednak zamordowany IP: *.hd.pl 20.05.04, 17:49
      (*)
      • Gość: Koles Do redakcji !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 11:44
        Szanowna redakcjo. Artykul moze nie tyle ciekawy bo kazdy kto sie tym
        interesuje a nie wielu juz takich zostalo wie o tym jaki jest Keitch i
        dlaczego, ale artykul ciekawy dla tych ktorzy nie wiedza. Jednak znalazl sie w
        taki miejscu gdzie malo kto dociera wiec przeczyta go za pewne garstka ludzi i
        to takich co wiedza. Jaki wiec sens ma ten artykul ? Moze umiescic go w nieco
        bardziej widocznym miejscu ?
        Pozdrawiam... - wielki fan stonesow i nie tylko
    • Gość: Serge Re: Keitch Richards czyli luzak IP: 212.160.127.* 21.05.04, 17:27
      Keitch Richards jest najlepszy i tyle dyskusji na ten temat
      ktoś kto pisze że Sonesi są do dupy powinien przestać odzywać się bo samo to
      że od 64 roku są praktycznie na topie i grają cały czas bez ściemy musi budzić
      szacunek
    • Gość: Szymi Re: Keitch Richards czyli luzak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.04, 13:35
      moze to i ciekawe dla fanow rolling stones ale co to ma wspolnego z motoryzacja?
      • Gość: --- Re: Keitch Richards czyli luzak IP: *.hd.pl 13.06.04, 20:03
        no jak?
        keith czasem, czyms jezdzi.
        ktos slucha keitha w aucie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka