Gość: turkish IP: *.158.75.148.Dial1.Chicago1.Level3.net 20.05.04, 12:36 pitu, pitu Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: wojtek Keith trzymaj się!!! IP: *.zeelandia.pl 20.05.04, 12:52 Prawdziwy człowiek rock'n'roll'a. Link Zgłoś
Gość: keith reeff hard Re: Keitch Richards czyli luzak IP: *.hd.pl 20.05.04, 13:20 niedoscigniony... Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Keitch Richards czyli luzak IP: *.coi.waw.pl 20.05.04, 13:54 CZAPKI Z GŁÓW!!!!!!!!!!!!!!!!! Link Zgłoś
Gość: ESMerlda Re: Keitch Richards czyli luzak IP: *.onlink.net 20.05.04, 14:59 Niestety ale wszyscy Stonesi wygladaja jak zombie i wampiry.Zalosne staruchy podrygujace jak lunatyki. Zal patrzec na to. Link Zgłoś
Gość: KIA Re: Keitch Richards czyli luzak IP: *.metrocafe.pl 20.05.04, 15:14 Byłam na ich paru koncertach, m in. na zeszłorocznym w Pradze i nie odniosłam wrażenia abym oglądała podrygujących staruchów. Mają więcej energii niż pseudo rockowe kapele, gdzie średnia wieku to dwadzieścia parę lat! Link Zgłoś
Gość: wredny Re: Keitch Richards czyli luzak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.04, 15:16 No i jak graja. Uczyc sie uczyc malolaty - jest z kogo ( jeszcze) brac przyklad. Link Zgłoś
Gość: Koles Re: Keitch Richards czyli luzak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.04, 15:44 Keitch jest rytmicznym gitarzysta ? No fakt... Kazdy prowadzacy moze byc i rytmicznym. Zwlaszcza w Stonesach gdzie Ron Woods tez daje rade, ale oficjalnie to on - Ron jest rytmicznym gitarzysta Stonesow. Pozdrawiam wszystkich fanow !!! Link Zgłoś
Gość: McGoo Re: Keitch Richards czyli luzak IP: *.gazeta.pl 20.05.04, 16:30 no tak - patrzac na tzw. "solowki" spokojnie mozna go kwalifikowac do rytmicznych :)) ale mnie to nie przeszkadza - i tak lepiej sie go slucha niz np satrianiego .. Link Zgłoś
Gość: ja Re: Keitch Richards czyli luzak IP: *.pl 20.05.04, 19:52 tak się składa, że właśnie keith jest gitarzystą prowadzącym, rytmicznym, czy jak jeszcze chcesz go nazwać. ronnie wood (nie woods!) jest gotarzystą solowym. na richardsa wielu znawców (chociaż mam ich wszystkie płyty, dostępne w polsce książki i byłem na kilku koncertach nie tylko w czechach i w polsce, to w dalszym ciągu nie uznaję się za znawcę) mówi wręcz "niewolnik rytmu". ale mniejsza z tym, keith to gość, który jak nikt inny czuje to, co gra i chwała mu na wieki. Link Zgłoś
Gość: Koles Re: Keitch Richards czyli luzak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.04, 13:16 Ron Wood's - w tym sensie. A pojecie gitarzysta solowy to chyba wlasnie wymysliles co ? Lead guitar czyli gitarzysta prowadzacy i rhytm guitar czyli gitarzysta rytmiczny. A ja mam plyty wszystki z bootlegami wlacznie i sie nie chwale, na koncertacie tylko jednym ale tez bylem. Mam jeszcze cala mase koncertow na dvd i divx. :P :-) Link Zgłoś
Gość: --- Re: Keitch Richards czyli luzak IP: *.hd.pl 13.06.04, 13:24 witam w klubie - 500 plyt z bootlasami wlacznie. Link Zgłoś
Gość: Koles Do redakcji !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 11:44 Szanowna redakcjo. Artykul moze nie tyle ciekawy bo kazdy kto sie tym interesuje a nie wielu juz takich zostalo wie o tym jaki jest Keitch i dlaczego, ale artykul ciekawy dla tych ktorzy nie wiedza. Jednak znalazl sie w taki miejscu gdzie malo kto dociera wiec przeczyta go za pewne garstka ludzi i to takich co wiedza. Jaki wiec sens ma ten artykul ? Moze umiescic go w nieco bardziej widocznym miejscu ? Pozdrawiam... - wielki fan stonesow i nie tylko Link Zgłoś
Gość: Serge Re: Keitch Richards czyli luzak IP: 212.160.127.* 21.05.04, 17:27 Keitch Richards jest najlepszy i tyle dyskusji na ten temat ktoś kto pisze że Sonesi są do dupy powinien przestać odzywać się bo samo to że od 64 roku są praktycznie na topie i grają cały czas bez ściemy musi budzić szacunek Link Zgłoś
Gość: Szymi Re: Keitch Richards czyli luzak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.04, 13:35 moze to i ciekawe dla fanow rolling stones ale co to ma wspolnego z motoryzacja? Link Zgłoś
Gość: --- Re: Keitch Richards czyli luzak IP: *.hd.pl 13.06.04, 20:03 no jak? keith czasem, czyms jezdzi. ktos slucha keitha w aucie. Link Zgłoś