Dodaj do ulubionych

Motodziennik: Samochodowe podróbki

IP: *.dynamic.chello.pl 28.09.11, 08:56
te piżoty (outlandery )były momentami droższe w salonach od mitsu , za to używki 4007można kupić za 40 % ceny po 3 latach , C-croserów jest bardzo mało na rynku bo citroen sprzedawał głównie wypasione wersje , wg mnie z pośród tych trzech aut najlepszą stylistykę nadwozia ma cytrynka , testowałem za to piżota i wniosek jest jeden - dalej nie rozumiem ludzi którzy kupują takie auta a już szczególnie do miasta, mam nadzieję że ta moda kiedyś przeminie, co do CBR-ek i braku TC to chyba znajdą się klienci na takie maszyny i którym to nie będzie przeszkadzało , widać że honda jest konserwatywna i nie lubi ostrych zmian , przypomina mi to firmę VOLVO i ich stylistów z ubiegłego wieku
Obserwuj wątek
    • Gość: olo Re: Motodziennik: Samochodowe podróbki IP: *.acn.waw.pl 28.09.11, 09:49
      Panie Jacku polecam koszulki polo! w tych obszarpańcach wygląda Pan koszmarnie!!!
    • Gość: jacek Re: Motodziennik: Samochodowe podróbki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.11, 10:04
      @sailor: w przypadku CBR nie chodzi chyba o konserwatyzm Hondy, ale o to, żeby nie zachęcać mniej wprawnych zawodników do jeszcze agresywniejszej jazdy.

Ciekaw jestem, czy Infiniti przebrane za Mitsu dostanie firmowy ryjek, czy tylko znaczek. Infiniti w swoich oryginalnych kształtach kompletnie nie pasuje do linii Mitsu, a z kolei ryjek Mitsu wsadzany gdzie się da (dobrze że motorów nie robią) nie pasuje kompletnie do kształtów Infiniti. Z kolei zmiana całej stylizacji nie pasuje do pomysłu sprzedawania niewielkiej ilości samochodów na jednym rynku, bo to generuje spore koszty.
    • Gość: J.M. Re: Motodziennik: Samochodowe podróbki IP: *.dsl.bell.ca 28.09.11, 11:17
      Czy faktycznie w świecie motoryzacyjnym nie było do tej pory podróbek? Chyba p. Jacek zapomina, że właśnie Chiny, tak dla przykładu podam, są głównym powodem skandali w tym temacie. Podrabia się tam wszystko i wszystkie marki samochodów, włączając w to pojazdy Made in Germany. Polecam dokładniejsze śledzenie wiadomości motoryzacyjnych.
    • pandzik Re: Motodziennik: Samochodowe podróbki 28.09.11, 11:57
      przecież to ta z żółtym paskiem jest oryginalna... o_O

Poproszę koszulkę polo dla prowadzącego!
    • Gość: 1000 Re: Motodziennik: Samochodowe podróbki IP: *.adsl.inetia.pl 28.09.11, 12:21
      Kierownica ale wafelek LOL :)))

CBR Litr RR jest dobra jaka jest, po co komu kontrola trakcji itp. Dobrze że tego nie montują
    • Gość: radar Re: Motodziennik: Samochodowe podróbki IP: *.radom.vectranet.pl 28.09.11, 12:24
      Co wy inną orientację macie ? Akurat to, w co jest ubrany prowadzący nie ma dla mnie zbytniego znaczenia, raczej bardziej zainteresowany jestem motoryzacją, niż torsem Pana Jacka.
    • Gość: Necro Re: Motodziennik: Samochodowe podróbki IP: *.ksi-system.net 28.09.11, 13:22
      Co do większych aut, to dostawczaki- Ducato, Jumper i Boxer.

A jak kotlet jest odgrzewany, to nie jest świeży! :-P
    • Gość: żonkill Re: Motodziennik: Samochodowe podróbki IP: *.agora.pl 28.09.11, 14:34
      podróbki to w świecie motoryzacji norma. robią to Chińczycy, robili Rosjanie, my robiliśmy. częste też były podróbki całych podzespołów, jak silniki, układy zawieszeń, itp. to nic nowego, dlatego wymyślono patenty i ustanowiono prawo zakazujące "ściągania" od innych :)

a kotlet to może być albo świeży, albo odgrzewany - chyba że to taka mięsna hybryda :)

pozdr.
    • Gość: elo Re: Motodziennik: Samochodowe podróbki IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.09.11, 15:26
      E tam, T-shirty FTW.
    • Gość: suchy Re: Motodziennik: Samochodowe podróbki IP: *.pl 28.09.11, 16:19
      i to już wszystko na dziś... a dopiero się zaczęło
    • Gość: Alek Re: Motodziennik: Samochodowe podróbki IP: *.ghnet.pl 28.09.11, 18:27
      Wytłumaczcie mi jak dziecku jak działa kontrola trakcji w motocyklu!
    • Gość: jacek Re: Motodziennik: Samochodowe podróbki IP: *.adsl.inetia.pl 28.09.11, 22:52
      @ alek: wbrew pozorom - co do idei - kontrola trakcji jednośladu działa bardzo prosto: używając czujników ABS elektronika monitoruje różnicę prędkości przedniego i tylnego koła. Zależnie od przechyłu motocykla i ustawionego trybu pracy, różnica prędkości kół jest ograniczana poprzez zmniejszenie mocy silnika.
    • Gość: Bimota Motodziennik: Samochodowe podróbki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.11, 22:59
      Skutery Peugeot Satelis i Piaggio X9 to chyba te same konstrukcje...

A klocki hamulcowe kupilem za 40 zl i nie widze roznicy miedzy oryginalnymi...
    • Gość: Raffy07 Re: Motodziennik: Samochodowe podróbki IP: *.ip.netia.com.pl 29.09.11, 20:21
      @ Necro a Renault Master, Opel Movano i Nissan Interstar?? Plus starsze modele Sprintera i Lt 35.
    • fidelp Re: Motodziennik: Samochodowe podróbki 02.10.11, 14:29
      Reklama wchodzi bez mydła a odcinek przepraszamy zapraszamy póżniej dlaczego nie odwrotnie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka